Šta je novo?

Starlink ponovo pomerio Srbiju

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trajaće dok god bude isplativo, koliko vidim broj korisnika brzo raste, a rastu i broj satelita u orbiti i prosečna download brzina. Takođe redovno izbacuju nove verzije satelita sve većeg kapaciteta.

Ostatak teksta:
are expected to launch later this year, which will bring gigabit connectivity and 20X capacity.

Svakako ne deluje da im loše ide.

Poslednja izmena:
Očigledno ima sve širu namenu, a znamo koja je primarna i gde najviše para zarađuju. Svakako, samo da se ne sudaraju gore, pa da nam skače ping. Dok stigne kod nas, biće neka savremena verzija giga, mega, ultra... 😀

Slikovito objašnjena situacija.

1000032008.jpg

Nece.

Mrzi me, ali eto, odradi racunicu, stavi na papir i uporedi.
Tj. ne verujem da je/da ce biti uporedivo.
Nije sve u ceni, uracunaj svoje vreme i zvice na konstantom pozivanju call centara, odlaske u poslovnice, svadjanje sa supportom... Kod mene nema druge opcije osim sugave Supernove preko koaksijalnog kabla, tako da nema te cene koja ce mi biti prevelika samo da ih vise nikad ne vidim/cujem i nemam nista sa njima.

uracunaj svoje vreme i zvice na konstantom pozivanju call centara, odlaske u poslovnice, svadjanje sa supportom

Ako ti je za utehu, Starlink customer's support je pakao koji ne želiš ni da zamišljaš. Pretplata ide tako što ostaviš broj kreditne kartice a odjava ako uspeš da ih dobiješ, dotle ti skidaju trebalo ti ili ne trebalo. Em nema da odeš u poslovicu... Možda se nešto i promenilo na bolje, ne pratim više, ovako je bilo pre par godina...

Ako ti je za utehu, Starlink customer's support je pakao koji ne želiš ni da zamišljaš. Pretplata ide tako što ostaviš broj kreditne kartice a odjava ako uspeš da ih dobiješ, dotle ti skidaju trebalo ti ili ne trebalo. Em nema da odeš u poslovicu... Možda se nešto i promenilo na bolje, ne pratim više, ovako je bilo pre par godina...
Ja sam razumeo za to uopste ne mora na ugovor nego jednostavno dok koristis placas, kada ti ne treba prestanes da placas?

Poslednja izmena:
Ako se kupi korisnički uređaj, ne mora da se koristi svakog meseca, a ako se plaća na rate onda mora svakog meseca.

Nije tacno nemoj pisati napamet nisi ih kontaktirao nijednom i odmah je pakao ako cemo vec o njihovom suportu ja otvorio ticket posle 6 sati me zvali na telefon i naravno resen problem za par minuta 😂

Jeste tako u teoriji. Samo što ne možeš da ih dobiješ da otkažeš a oni nastave da skidaju sa kartice redovno do tad.

edit, random googled link, ima pomenuto:
Sto bih ih zvao? U app sve moze da se uradi pause ili cancel service nema potrebe da trosis ino impulse 😂

Ajd pročitaj do kraja i poslednju rečenicu. Ne piše gde si imao to lepo iskustvo ni kada. Super ako su se popravili pogotovo za canceling service koji su ignorisali.

Ajd pročitaj do kraja i poslednju rečenicu. Ne piše gde si imao to lepo iskustvo ni kada. Super ako su se popravili pogotovo za canceling service koji su ignorisali.
U današnje vreme canceling ne bi trebalo da bude problem, bar za one koji imaju iole funkcionalnu bankarsku aplikaciju u kojoj kontrolišu svoje platne kartice.

Nazad
Vrh Dno