Verovatno zato sto klinci imaju drzanje kao znak pitanja, sto im je paznja oko njih na nivou nule.
Ako je iko gledao klince, cak i malo starije koliko odsustvo mozga imaju dok buljase u telefon i hodaju ili ulaze/izlaze u/iz gradski/og prevoz/a. Kao mala zombi nacija. Ili se nabije na vrata iako ima prostora da ubacis kamion i avion u isti ili sedne na stolicu digne nogu iza vrata, spusti glavu medj muda i cacka telefon.
I onda ono drugo, u prevozu tako iskrivljeni, saltaju prstom, prodju pored crkve, mehanicki se prekrste i odmah se bacaju nazad na telefon. Kao da si video scenu koja ne pripada ovom filmu. Tako sam imao situaciju da sam popizdeo, jer kada sam ulazio u tramvaj, pored silnog prostora, klinace se popeo uz stepenice istog i tako stao da buljasi u telefon. Kad sam ga munuo telom i rekao mu "majmune zombirani, skloni se sa vrata", klinac nije ni odreagovao sta se dogadja, samo je imao izraz lica kao da je zombi......bukvalno. Samo mu je falila bala da mu se sliva. Njega da ubije nesto danas, za nedelju dana bi skapirao da je mrtav.
A o sadrzajima koji drugi objavljuju da ne pricam o njima. Ne zna se koji je idiotskiji od kojih, a oni se loze na to.