Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Ja to ne znam ni šta znači.., kao da se bavim pravnim pitanjima za elektronske usluge
Povećavaju cene od sledećeg meseca. Uemsto standardnog raskida odradiš raskid usled povećanja cene, i ne platiš dodatno još 30 dana. Samo podnesi zahtev za raskid usled povećanja cene (pa ćete i zvati za dalji dogovor da ti nude nešto, ako želiš).

Odnosi se na sve. Može da iskoristi.

Meni ističe u septembru a boksvao sam 12 meseci po dinar i 12 meseci od 2.000 RSD
Ne znam da li i ja da očekujem novu cenu jer bi u tom slučaju i ja išao na raskid ugovora.
Da li da ih pozovem i raspitam se koga obuhvata poskupljenje od 1 jula?

Meni ističe u septembru a boksvao sam 12 meseci po dinar i 12 meseci od 2.000 RSD
Ne znam da li i ja da očekujem novu cenu jer bi u tom slučaju i ja išao na raskid ugovora.
Da li da ih pozovem i raspitam se koga obuhvata poskupljenje od 1 jula?
Poskupljenje se odnosi na sve ugovore fiksnih usluga, više detalja možeš videti ovde.

Pa dobro, znači i vi ste kao MTS počeli da se bavite kršenjem ugovora i podizanju cene pretplate iako je drugačije ugovoreno...Gde mi živimo 😳

Dakle, mogao bih da odem 1.7. u yettel i tražim raskid ugovora/vratim opremu na osnovu poskupljenja iako mi UO ističe 17.7?
1.7.ne bi, jer je istekao rok, ako želiš možeš pre toga, 30.6.je poslednji dan.

Pa dobro, znači i vi ste kao MTS počeli da se bavite kršenjem ugovora i podizanju cene pretplate iako je drugačije ugovoreno...Gde mi živimo 😳
Svi to rade, i računaju na to da je nama glupo da se cimamo zbog 300 dinara. Država podiže cene benzina i nafte, mi ćutimo i sipamo. Dok dozvoljavamo, jahaće nas.

Pa da idem ja u poslovnicu ovih dana i najavim raskid ili da čekam jul mesec?

@chifta Idi danas, svakako ti neće odmah raskinuti ugovor. Poskupljenje obuhvata sve, meni je još uvek pretplata dinar, od novembra bi krenulo po punoj, novoj ceni. Ja sam bio juče i u poslovnici su mi rekli da će me verovatno zvati da nešto ponude. Čekaću dan ili dva, pa idem u A1 da podnesem zahtev, skoro je duplo jeftinije kod njih.

Javi šta su ti ponudili i jedni i drugi, u sličnoj sam situaciji kao ti ali ne bih mogao pre ponedeljka da podnesem zahtev

Podneo sam zahtev za raskid ugovora za optiku jer sam hteo da predjem u A1, pozvali su me i ponudili godinu dana 1 din, godinu dana regularna cena paketa.

Meni su ponudili svašta nešto, ali nisam pristao. Prvo 9 meseci po dinar, pa 12 meseci po dinar, da pravimo novi ugovor. Sve bi me koštalo isto kao u A1, ali presudilo je to što ako pređem u A1 dobijam i 20% popusta na račun za telefon kada aktiviram vaučer.

Samo da dodam, tj. da ispravim svoju prethodnu izjavu, ako nemate bekap varijantu za net, a odlučni ste da prekinete saradnju sa Yettelom, obezbedite je. Meni su doslovno deset minuta nakon što sam završio razgovor sa agentom isključili net i tv. Dakle neće vas pustiti da koristitite do 30. juna, to je samo krajnji rok za podnošenje zahteva za raskid. Ja imam bekap opciju za net, pa mi nije bio problem, tv program mi je nebitan.

Pozdrav!

Ne znam da li je ovo tema za ovo (jer sam pokušao na forumovoj zvaničnoj temi u vezi ovoga i niko mi se nije javio), ali voleo bih da pitam ako ima neko iz Yettel-a da me kontaktira preko PP u vezi promo ponuda koje se trenutno nude i provere dostupnosti.

Hvala unapred!

Stari korisnici pre maja 2025. godine imaju staru aplikaciju i na njoj nemaju N1 i Nova S. U maju novim korisnicam sa novom aplikacijom su dostupni ti kanali.
Ne znam da li je negde napisano al ajde da napišem kako imati sve kao novi korisnici.
Jednostavno deaktivirate stari nalog i deinstalirate TV aplikaciju.
Zatim instalirate novu. Samo ovu
i svi su vam kanali kao na EONu

To uopšte nema veze sa novom starom aplikacijom nego sa paketom. Ko je još na prvobitnim "Yettel kod kuće M/L" (kao ja npr) može da instalira šta hoće, n1 i nova neće biti tu. Tek prelaskom na nove pakete.

I ta aplikacija što si linkovao zadnje ažuriranje 2024 lol

1. Aplikacija je od 2 juna 2025 (najnovija) i za nove pakete LoL, LoL,Lol ni to ne znaš
2. Nisi ni proverio pa da mi napišeš da to ne radi - troluješ
3. Imam novu app (novi korisnici) sa svim kanalima a nalog je 2022/23, valjda.

Šta sve neću da pročitam ovde, naravno da nema veze sa aplikacijom već koji se paket koristi. Koristim prestaru aplikaciju i imam i N1 i novu, jer sam pretplaćen na Premium paket.

Zaprati me za još pamentih saveta. Pa imaš jer si platio novi Premium paket. Ovo je opcija za one koji nemaju te kanale. To su oni koji imaju neaktivne kanale na tim pozicijama. Drug nema N1 a dao mi slot.
Samo mi je radila logika zašto novi korisnici imaju novu aplikaciju a stari (pre maja 2025) nemaju. Instalirao novu aplikaciju i ubacio slot starog naloga.

PS: molim da svi koji nisu probali da ne troluju i da moram svakakvim da odgovaram. U ostalom baš me briga.

Ja sam probao i kažem ti da nema, na tom sam paketu. Možeš da pričaš šta hoćeš. Yettel kod kuće L, nema ni na mobilnom N1 i Nova ni na Android TV-u.

Zaprati me za još pamentih saveta. Pa imaš jer si platio novi Premium paket. Ovo je opcija za one koji nemaju te kanale. To su oni koji imaju neaktivne kanale na tim pozicijama. Drug nema N1 a dao mi slot.
Samo mi je radila logika zašto novi korisnici imaju novu aplikaciju a stari (pre maja 2025) nemaju. Instalirao novu aplikaciju i ubacio slot starog naloga.

PS: molim da svi koji nisu probali da ne troluju i da moram svakakvim da odgovaram. U ostalom baš me briga.
Proveri ti blago nama sta ti piše u aplikaciji pod "pretplate" pa nam javi i sve će ti se samo kasti. 😉

Nazad
Vrh Dno