Šta je novo?

Mobilni telefon Kupiti Honor magic 8 pro ili cekati kraj godine za 9 pro???

Koji mobilni telefon kupiti

pelemasca

Cenjen
Učlanjen(a)
02.04.2014
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7500F
Matična ploča
Asus Prime A620
RAM
16gb ddr5 5600mhz Fury Beast
GPU
amd r7 360
Storage
1tb nv3 Kingston
PSU
AEROCOOL Aero Bronze 750W
Kućište
MS
Monitor
Lenovo 27i
Laptop
HP 250 G8
Mobilni telefon
Honor Magic 5 PRO
Pametni uređaji
magic watch 2 honor
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
koristim magic 5 pro evo treca godina, baterija polako slabi,cena pada,da li je vreme da zamenim telefon,uzeo bih na rate preko operatora ,imam povoljnu opciju....
kapiram da ce 9 biti skupa na kraju godine,

To ti sada teško ko može reći jer ko zna kakva će biti devetka, za koliko para i slično. A i kad dođe devetka možda te zatekne dilema - uzeti devetku ili čekati desetku... Sve zavisi i od toga koliko ti je hitno menjati peticu tj koliko ti smeta oslabila baterija?

kapiram da ce biti skupa 9,a da ce 8ici pasti tada cena...nije toliko losa baterija ali mislim da je vreme polako za zamenu,ako mogu neke novce uzeti za prodaju i uloziti u rate za telefon na2godine...

Pa i sada je prilično pala još na rate i ne ispada tako jada. Obzirom da na oglasima njihova cena je još 700,800 evra tih 114 k na 24 meseci i ne izgleda toliko loše.

bio je honor 8 pro u gigatronu za 99000. Jos se robiju bodovi i online 2% povrat za online order za gigiamax korisnike. Tako da nalete nekad dealovi.

ja ga imam za 3300din na 3 godine -_- sacekacu do kraja meseca ako bude neki dodatni popust...HMP5 ce da pokrije godinu dana pretplate 😀

Nazad
Vrh Dno