Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ne znam da li je za ovu temu, ali da probam. Prešao sam na A1 pre par meseci i primećujem da mi je vidno slabiji signal u kući gde živim. 2 odn4 crtice prikazuje uglavnom, često i jedna samo. Otprilike -108 je signal tu gde mi je računar i odakle radim. Na drugom telefonu na Globaltel kartici mi je oko -98 recimo na istoj poziciji. Ima li neko rešenje i jel ne vredi ništa da im se žalim?

na kojoj osnovi? mts ima drugaciju pokrivenost od a1

Nemaju oni u suštini šta tu posebno da urade. Mogao bi svakako da im se požališ u smislu da im skreneš pažnju na to da je neka lokacija slabije pokrivena, ali to je otprilike maksimum. U mojoj kući je isto očajan signal MTS-a i A1 (jedna do dve crtice), dok je Yettelov dobar (tri do četiri). To čak prošireno važi za ceo komšiluk, ali je situacija dramatičnija u unutrašnjosti kuće nego napolju. S tim u vezi, Yettel mi je prihvatljiv kao rezervna opcija kada optika zakaže, dok druge opcije nisu. Imam to i vidu i to je to, nema sad nekog posebnog rešenja.

Citam sad Neo Super koji ima cerka imam par pitanja ako neko zna.
Da li se 6GB rominga za Evropu sabira sa 17GB Zapadni Balkan ako se koristi u Crnoj Gori (koja je na listi za Evropu i Z.Balkan)?
Da li Hot Spot moze da koristi u Crnoj Gori za Laptop, gde ima naravno samo 17GB ili 23GB ako se sabira sa Romingom?
Koju mrezu koristi A1 u Crnoj Gori i da li je 5G?
Ako je neko koristio molio bih za iskustva kvaliteta, stabilnosti i brzine.

EDIT: nasao sam deo odgovora..
  • Što se tiče interneta, možeš prvo da potrošiš 17 GB od dostupnog interneta koji imaš u tarifi u regionu Zapadnog Balkana, a zatim još 6 GB koji su ti na raspolaganju za Evropa roming zonu.

Poslednja izmena:
Deo odgovora je da koriste One mrežu, nkadašnji Yettel i to im je najčešće i najbolja mreža. 5G se kači i MTS na MTEL, tako da nema razloga da to i A1 ne radi.

Zna li se da li A1 produzuje akciju mega plana na 6 meseci besplatno prenosom broja? Za sad na sajtu stoji do 09.06.2026. ali to su vec par puta produzivali

Nemaju oni u suštini šta tu posebno da urade. Mogao bi svakako da im se požališ u smislu da im skreneš pažnju na to da je neka lokacija slabije pokrivena, ali to je otprilike maksimum. U mojoj kući je isto očajan signal MTS-a i A1 (jedna do dve crtice), dok je Yettelov dobar (tri do četiri). To čak prošireno važi za ceo komšiluk, ali je situacija dramatičnija u unutrašnjosti kuće nego napolju. S tim u vezi, Yettel mi je prihvatljiv kao rezervna opcija kada optika zakaže, dok druge opcije nisu. Imam to i vidu i to je to, nema sad nekog posebnog rešenja.
Ja sam se zalio jer u mestu gde sam cesto, oko mene 3-4 Telekom predajnika, a A1 nema nijedan, nemam cak ni 2G signal salju svima genericku poruku

Zna li se da li A1 produzuje akciju mega plana na 6 meseci besplatno prenosom broja? Za sad na sajtu stoji do 09.06.2026. ali to su vec par puta produzivali
bio sam 12. i rece nema vise i pogledala ona i vidi pisalo nesto njoj do 14. kao ekstra onda (zvali juce iz globaltel sa 6m 30gb neo min/sms)

Promocija 6 meseci besplatnog mega plana prenosom broja ne vazi od sutra, ali pocinje promocija od 3 meseca prenosom broja. Odgovor od korisnicke sluzbe

Ovo za 20% popusta je samo za nove brojeve? Ili ko dolazi u mrezu. Uopste nisam tako shvatio, mislio dam da ide i za obnovu ugovora...

Keva isla da obnovi uo i nema 20% na njen broj.

Samo novi korisnici,prenos broja.

• Like
Reagovanja: M J
A1 SRB je prilično umanjio popuste i akcije..kako za stare isto tako i za nove korisnike..

Pozdrav. Imam slobodan kod za A1 'Puna kuća' popusta od 20%. Ako nekom treba za novi ugovor ili prelazak u mrežu, neka piše u PP."

Nazad
Vrh Dno