nikolapfc89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011
- Poena
- 405
Fudbal je bio bolji nekada, gubi se draz.
Draz:
Draz:
Pa o tome i pričam, nikada nije bio ništa od toga i samim tim nije postigao ništa gde bi stekao neki kredibilitet da priča o tome ali ga to ne sprečava da po svakom istrebe kofu fekalija i ispljuje ga.Rade nije nikad ni bio trener. On je bivši fudbaler Željezničara i nekih belgijski klubova. Posle je bio i menadžer (valjda).
Da, još samo da uvedu piš i puš pauzu i da kompletiraju doživljaj. Napraviće i od fudbala isto što i od F1, negledljiv sport. Naravno, nove generacije koje budu sazrevale uz nova pravila prihvatiće to kao nešto najbolje, jer onaj ko nije video pravi fudbal za njega će i ovo da bude dovoljno dobro.
A po tebi je trebalo šta.. Da karton dobije igrač koji ga nije ni pipnuo?Jutros gleda VAR prekršaj za žuti karton, poništava taj karton i sudija daje žuti Almironu zbog simuliranja. I to sve van šesnaesterca.
A po tebi je trebalo šta.. Da karton dobije igrač koji ga nije ni pipnuo?
Pa o tome i pričam, nikada nije bio ništa od toga i samim tim nije postigao ništa gde bi stekao neki kredibilitet da priča o tome ali ga to ne sprečava da po svakom istrebe kofu fekalija i ispljuje ga.
@giovanni
Da, ako nisi gledao Premier ligu ove sezone, uzmi pogledaj koliko je koristan bio VAR.
Ništa, povuče karton i to je to, kakvo crno simuliranje van šesnaesterca. Pa lik je bio u naletu, ako si nekad potrčao znaš da je dovoljan mali cim da te neko izbaci iz ravnoteže i da padneš. Ne sporim da je namerno pao ali ovo je već isprdjivanje sa VAR-om. A onda, kada dodju jače ekipe onda će VAR da se koristi kao u Premier ligi.
Svirali bi penal zbog očiglednog povlačenja Mitrovića na meču SP protiv Švajcarske... Oh,wait...Što se var-a tiče, da je bio na utakmici srb por, Ronaldova traka ne bi ostala na marakani, Francuska ne bi nepravedno izbacila irsku, Engleska bi izjednacila protiv Nemačke, Pedersen ne bi mogao da dosudi penal za Spaniju...
Ne sporim da verovatno ima ali ga uopšte ne koristi u suprotnom bi poput većine dao neku analizu pre meča, šta i kako očekuje da selektor neke ekipe postavi igru u odnosu na protivnika, nakon meča bi dao neku konkretnu analizu što ja za sve vreme njegovog stručnog "komentarisanja" nigde i nikad ne čuh (ne računamo nakon nekoliko dana kada čuje/pročita šta javnost misli pa se tek onda oglasi sa identičnim mišljenjem i nikad protiv onog što kaže raja) a ne bi samo pljuvao po trenerima i igračima. Bar ne on koji je igrao i zna sa terena da nije baš sve tako kako izgleda da tribina...Svako ima pravo na mišljenje, o fudbalu on ima više znanja nego svi mi ovde jer ga je profesionalno igrao i bavio se biznisom vezanim za taj sport.
Napravio je još jedan korak pa kad je video da mu lopta beži bacio se. Oravo je čudo kako to sudija nije odmah video.@giovanni
Da, ako nisi gledao Premier ligu ove sezone, uzmi pogledaj koliko je koristan bio VAR.
Ništa, povuče karton i to je to, kakvo crno simuliranje van šesnaesterca. Pa lik je bio u naletu, ako si nekad potrčao znaš da je dovoljan mali cim da te neko izbaci iz ravnoteže i da padneš. Ne sporim da je namerno pao ali ovo je već isprdjivanje sa VAR-om. A onda, kada dodju jače ekipe onda će VAR da se koristi kao u Premier ligi.
Ne ulazim u komentare i analitiku, pošto je sada svako fudbalski analiticar po TV, podcastima kada krenu ovako prvenstva, ali je Rade igrao isto igrao u Bundesligi Werder. B. i La Ligi A. Madrid. Ovo za Belgiju ste ga pobrkali sa drugim koji bude u emisiji Jankovicem, koji je tamo bio trener u par klubova.Pa o tome i pričam, nikada nije bio ništa od toga i samim tim nije postigao ništa gde bi stekao neki kredibilitet da priča o tome ali ga to ne sprečava da po svakom istrebe kofu fekalija i ispljuje ga.
Zato sam i napisao ne ulazim u analitiku, a generalno slabo je ozbiljnih analiticara, po meni nista losije ni bolji od ostalih. Ovo sam naletio za Belgiju, iz nekog razloga reply je samo dodao tvoj post, a ne i ovaj.Rade nije nikad ni bio trener. On je bivši fudbaler Željezničara i nekih belgijski klubova. Posle je bio i menadžer (valjda).
Što se tiče domaćina, u svetlu ovih stvari koje se dešavaju (pljačka engleskog tima, pronalazak leša u blizini kampa iranskog tima u MX), zemlje trećeg sveta SAD i MX nije trebalo ni da dobiju ovo sp.
Deluje da je Brazil i Maroko utakmica sa najkvalitetnijim igracima do sada. I Holandija - Japan ce isto biti najzad dobrog fudbala za pogledati 🙂prema našoj vremenskoj zoni, danas će biti još jedna utakmica 🇶🇦🇨🇭 21h, a sutra 5 (0:00, 3:00, 6:00, 19:00, 22:00)
Pogledajte prilog 542844
kako napraviše sajt za ovo prvenstvo, nije najbolje prilagođen mobilnim uređajima.
Apple Sports aplikacija za one koje koriste iOS prelepo odradjena i bas pregledna sto se tice SP.prema našoj vremenskoj zoni, danas će biti još jedna utakmica 🇶🇦🇨🇭 21h, a sutra 5 (0:00, 3:00, 6:00, 19:00, 22:00)
Pogledajte prilog 542844
kako napraviše sajt za ovo prvenstvo, nije najbolje prilagođen mobilnim uređajima.
Ne sporim da verovatno ima ali ga uopšte ne koristi u suprotnom bi poput većine dao neku analizu pre meča, šta i kako očekuje da selektor neke ekipe postavi igru u odnosu na protivnika, nakon meča bi dao neku konkretnu analizu što ja za sve vreme njegovog stručnog "komentarisanja" nigde i nikad ne čuh (ne računamo nakon nekoliko dana kada čuje/pročita šta javnost misli pa se tek onda oglasi sa identičnim mišljenjem i nikad protiv onog što kaže raja) a ne bi samo pljuvao po trenerima i igračima. Bar ne on koji je igrao i zna sa terena da nije baš sve tako kako izgleda da tribina...
nadam se da nije OT - sinoc uhvatih slucajno na A3 otprilike kao intervju - Slaven Bilic - Luka Modric ... kakva smirenost, kakvo postovanje, vaspitanje, skromnost .. ne znam sta bih vise rekao .. cini mi se cak da Luka oslovljava 'voditelja' sa "Vi" ... neka prosla vremena, i nadam se jos nekim majstorstvu verovatno najboljeg fudbalera sa ovih prostora od ne znam kada .. kako pricaju o svojoj reprezentaciju, kako se ophode .. zato su tu gde jesu, potpuno zasluzeno.
Što ga ne čini automatski dobrim analitičarem niti znači da bi bio i solidan a kamoli dobar trener. Inače mnogi naši igrači su igrali u poslednje vreme u vrhunskim klubovima (Jović, Vlahović etc.} a ruku dajem da što se analize igre, taktike i sličnih stvari tiče isti ne bi znali niti mogli išta da kažu ali bi bili idealni za neke druge teme...
Btw ko ga je pobrkao sa Belgijom - ja na nju do tvog komentara nisam ni pomislio a kamoli je pomenuo?
Ja mislim da je oba puta bio ofsajd...Ovo ne bi smeo biti penal, ovde je koliko se meni čini prvo bio ofsajd kada je igrač Švajcarske odigrao glavom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari