Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene baksuzi ni posle 3 dana od zahteva za raskid nisu zvali. Da li je neko od vas dobio poziv a koristi Eon lajt,van mreze?

Mene baksuzi ni posle 3 dana od zahteva za raskid nisu zvali. Da li je neko od vas dobio poziv a koristi Eon lajt,van mreze?
Stari Eon Duo Silver ili kako već, zahtev podnet u prošlu subotu (regularni otkazni rok 30 dana), nema poziva. 🤣😅

Ni mene ne zovu, podneo zahtev za raskid krajem maja, sve sa papirom, rok 30 dana, posto niko ne zove kontaktirao SBB na Twiteru oni kazu ''
Ako je zahtev za raskid već pokrenut, svi dalji upiti vrše se u prodajnom mestu.''
Jel ima neki mail da saljem da uzmem barem tih 8-10 meseci ili 12 na full, posto izgleda da nece ni zvati

Evo da javim konacni ugovor. Premium plus, dobio 600/70, i 3/5 Eon. 9 meseci dinar. Zadovoljan. Izadje oko 3500 , u proseku. Mislim da bolje nema,imajuci u vidu kvalitet slike,aplikacije,broj programa itd. Bar onoga sto je meni bitno.

Da li neko pouzdano zna da li važi otkazni rok od 30 ili od 7 dana ti nakon 7 dana? Zakonski je valjda 30, ali buni me što su mi u poslovnici rekli da nakon 7 dana vraćam opremu. Znači li to da se nakon tih 7 dana gasi signal?

Evo da javim konacni ugovor. Premium plus, dobio 600/70, i 3/5 Eon. 9 meseci dinar. Zadovoljan. Izadje oko 3500 , u proseku. Mislim da bolje nema,imajuci u vidu kvalitet slike,aplikacije,broj programa itd. Bar onoga sto je meni bitno.
Ima bolje, 12m dinar 🙂. Mogao si sigurno 12m da dobiješ, kada sam ja na manjem Net TV Basic + paketu dobio 12m, dodatni box i 3/5 slotova.

Ima bolje, 12m dinar 🙂. Mogao si sigurno 12m da dobiješ, kada sam ja na manjem Net TV Basic + paketu dobio 12m, dodatni box i 3/5 slotova.
tesko je to izvuci , ja sve ljude koje znam niko nije uspeo..
neam ideju kako si ti to uspeo , da li ti se posrecilo ili si imao vezu u sbb-u,
sve preko 9-10 meseci bas tesko ide iskreno govoreci.

Ne znam da li oni imaju uvid u to imaš li druge opcije na adresi, ali ako imaju, to bi svakako igralo ulogu oko broja gratis meseci.

nekad ni to ne igra presudnu ulogu, znam licno ljude koji imaju i a1 i jetel i mts optiku mogucu na njihovoj lokaciji, kao i sbb i opet ne moze vise od 9 meseci da se izvuce cak ni uz najjaci paket ..verovatno kako kome zapadnes , ima par ljudi tamo u toj sluzbi koji to rade i onda neko je malo vise fer od onog drugog , jebat ga, lutrija xd

Sve moguce provajdere imam u zgradi. Delovalo je da se nece uopste javiti,pomirio sam se s tim.

Ja sam samo rekao da A1 u mom ulazu postavlja optiku sledeće nedelje i da su mi ponudili 12 mes za 1 din, oni su me odmah pitali da li bih ostao u SBB ako izjednače ponudu.
Zatrazio sam 3 dana da razmislim.

Ako sviraju i vrdaju tražite da pričate sa nekim drugim. 😉
Jedinu zezanciju mogu da naprave FT1P šalteruše 🙂
U manjim poslovnicama radi samo jedna osoba po smeni, pa se teško šta tu može uraditi. Možeš pred njima da zoveš kontakt centar, a oni još manje znaju...

Ko je dobio stari nacin Eon aplikacije tj 3/5 , da li mu u ugovoru pise Eon MS 2/2?
To je kao bonus, pa zato tako piše: regularnih 1/3 + bonus 2/2 = ukupno starih 3/5.

zahtev podnet u prošlu subotu (regularni otkazni rok 30 dana)
Što si uopšte tako podnosio? Koliko sam upućen, i tvoj paket poskupljuje, nema veze što nisi pod ugovornom obavezom.

Zakonski je valjda 30
To je zakonski maksimum, a oni sami propisuju koliko će njima biti. I jeste im toliko zvanično, ali to važi samo kod regularnog raskida. Ovde raskidamo vanredno, pa zvanično ne bi ni trebalo da bude ikakvog otkaznog roka, ali ipak nameću tih (najmanje) sedam dana, verovatno da bi imali fore za zadržavanje, a i da prikupe još novca za te dane.

Znači li to da se nakon tih 7 dana gasi signal?
Tako bi kao trebalo, ali dosad se niko nije javio da mu je stvarno ugašen. Bilo je čak iskustvo da je nekome nestao ugovor sa naloga, što znači da je kao raskinut, a opet je i dalje imao uslugu. Jedino je izvesno da najkasnije treba da bude ugašen 30. juna, kako i piše na papiru, a i logično je, jer dan kasnije stupaju na snagu novi uslovi.

12 meseci ne dobijaju uglavnom ljudi koji su do skoro bili na dinar, mislim da je to presudno, ja sam se cenkao nisam odma pristao ali dzaba 3 puta su me zvali i izvuko 8 meseci jer sam bio 12m dinar i to mi je isteklo 30 aprila, fakticki sam platio jedan mesec maj i sad opet teram 8m po dinar, bukvalno mi je i zena sama rekla do juce ste bili na dinar, nisu ludi da mi daju opet 12🤣

Znam za slučaj da su dali čoveku besplatno 10 meseci za prelazak sa EON Light Duo na NET TV Basic, nakon podnošenja zahteva za raskid. Ugovorna obaveza na starom paketu mu je nedavno istekla, a u zgradi ima uslova za optiku. To je bila prva ponuda koju je dobio, odmah je prihvatio.

Ode se lično u poslovnicu i ne izlazite dok ne dobijete ovaj papir ispod. 🙂

SBB-zahtev-za-raskid-pretplatni-kog-ugovora.jpg

Kažete zbog poskupljenja i to je to...

Posle 7 dana se ode sa opremom u poslovnicu, plati šta ima i dobije potvrda da je oprema vraćena.
Jedinu zezanciju mogu da naprave FT1P šalteruše 🙂
Upravo danas završio sve po opisanoj proceduri bez suvišnih pitanja od strane zaposlenih.

tesko je to izvuci , ja sve ljude koje znam niko nije uspeo..
neam ideju kako si ti to uspeo , da li ti se posrecilo ili si imao vezu u sbb-u,
sve preko 9-10 meseci bas tesko ide iskreno govoreci.

Kao sto sam pisao, redovna UO mi isticala 27 Juna, 28 Maja podneo zahtev za raskid, kao razlog naveo ponudu da imam 12m za dinar, ako žele da me zadrže, samo prihvatam da izjednače. Znaci podneo zahtev za raskid ne zbog poskupljenja, već zbog isticanja UO. Prethodna UO isto bila 12m dinar, ali su od mene i dobili 12m punu cenu. Plus imam izbor drugi, verovatno su zbog toga pristali. Da mi je pre mesec, dva isteklo 12m za dinar kao nekom, sigurno mi ne bi opet dali 12m.

Mislim da nikada ne zovu za te pakete van mreže, niti daju takve benefite za produženje kao onima na kablu.

Znaju oni da eon platforma realno nema konkurenciju, pa ko hoće na (mnogo) gore, neka ide. Pokajaće se.

7 dana niko ne zove isti paket van mreze, na sbb nalogu vise ne postojim samo racun da se plati.
Sta raditi ne znam.
Imaš uslugu i dalje? Čudno su ovo rešili, trebalo bi da i usluga nestane, ali biće da je ugovor zvanično raskinut, čim ga više nema na nalogu. Tako stoji i onima koji vrate opremu.

Nazad
Vrh Dno