Panos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.08.2001
- Poena
- 660
Da.Ko je dobio stari nacin Eon aplikacije tj 3/5 , da li mu u ugovoru pise Eon MS 2/2?
Da.Ko je dobio stari nacin Eon aplikacije tj 3/5 , da li mu u ugovoru pise Eon MS 2/2?
Stari Eon Duo Silver ili kako već, zahtev podnet u prošlu subotu (regularni otkazni rok 30 dana), nema poziva. 🤣😅Mene baksuzi ni posle 3 dana od zahteva za raskid nisu zvali. Da li je neko od vas dobio poziv a koristi Eon lajt,van mreze?
Mene baksuzi ni posle 3 dana od zahteva za raskid nisu zvali. Da li je neko od vas dobio poziv a koristi Eon lajt,van mreze?
Ima bolje, 12m dinar 🙂. Mogao si sigurno 12m da dobiješ, kada sam ja na manjem Net TV Basic + paketu dobio 12m, dodatni box i 3/5 slotova.Evo da javim konacni ugovor. Premium plus, dobio 600/70, i 3/5 Eon. 9 meseci dinar. Zadovoljan. Izadje oko 3500 , u proseku. Mislim da bolje nema,imajuci u vidu kvalitet slike,aplikacije,broj programa itd. Bar onoga sto je meni bitno.
tesko je to izvuci , ja sve ljude koje znam niko nije uspeo..Ima bolje, 12m dinar 🙂. Mogao si sigurno 12m da dobiješ, kada sam ja na manjem Net TV Basic + paketu dobio 12m, dodatni box i 3/5 slotova.
Ako sviraju i vrdaju tražite da pričate sa nekim drugim. 😉
U manjim poslovnicama radi samo jedna osoba po smeni, pa se teško šta tu može uraditi. Možeš pred njima da zoveš kontakt centar, a oni još manje znaju...Jedinu zezanciju mogu da naprave FT1P šalteruše 🙂
To je kao bonus, pa zato tako piše: regularnih 1/3 + bonus 2/2 = ukupno starih 3/5.Ko je dobio stari nacin Eon aplikacije tj 3/5 , da li mu u ugovoru pise Eon MS 2/2?
Što si uopšte tako podnosio? Koliko sam upućen, i tvoj paket poskupljuje, nema veze što nisi pod ugovornom obavezom.zahtev podnet u prošlu subotu (regularni otkazni rok 30 dana)
To je zakonski maksimum, a oni sami propisuju koliko će njima biti. I jeste im toliko zvanično, ali to važi samo kod regularnog raskida. Ovde raskidamo vanredno, pa zvanično ne bi ni trebalo da bude ikakvog otkaznog roka, ali ipak nameću tih (najmanje) sedam dana, verovatno da bi imali fore za zadržavanje, a i da prikupe još novca za te dane.Zakonski je valjda 30
Tako bi kao trebalo, ali dosad se niko nije javio da mu je stvarno ugašen. Bilo je čak iskustvo da je nekome nestao ugovor sa naloga, što znači da je kao raskinut, a opet je i dalje imao uslugu. Jedino je izvesno da najkasnije treba da bude ugašen 30. juna, kako i piše na papiru, a i logično je, jer dan kasnije stupaju na snagu novi uslovi.Znači li to da se nakon tih 7 dana gasi signal?
Ako se ovo odnosilo na mene, meni ne treba ništa, nego žena i klinci vrše pritisak 😁, pa ja gledam da me sto manje košta.Ako ti treba internet brzinr onda A1 , a ako ti treba tv onda SBB
Vrlo prosto
Upravo danas završio sve po opisanoj proceduri bez suvišnih pitanja od strane zaposlenih.Ode se lično u poslovnicu i ne izlazite dok ne dobijete ovaj papir ispod. 🙂
![]()
Kažete zbog poskupljenja i to je to...
Obaveštenje o promeni cena za fizička lica | SBB
Poslovnu odluku doneli smo zbog makroekonomskog kretanja na tržištu, značajnog povećanja troškova poslovanja, poput porasta cene električne energije, goriva isbb.rs
Posle 7 dana se ode sa opremom u poslovnicu, plati šta ima i dobije potvrda da je oprema vraćena.
Jedinu zezanciju mogu da naprave FT1P šalteruše 🙂
tesko je to izvuci , ja sve ljude koje znam niko nije uspeo..
neam ideju kako si ti to uspeo , da li ti se posrecilo ili si imao vezu u sbb-u,
sve preko 9-10 meseci bas tesko ide iskreno govoreci.
Svi su dobili iste instrukcije, ali očigledno negde zezaju i cimaju ljude. 🙂Upravo danas završio sve po opisanoj proceduri bez suvišnih pitanja od strane zaposlenih.
Nisam ja nego mama pošto je za nju i na njeno ime, nažalost nisam mogao da stignem da odem sa njom, objasnio joj ja sve, ali avaj, tako je ispalo.Što si uopšte tako podnosio? Koliko sam upućen, i tvoj paket poskupljuje, nema veze što nisi pod ugovornom obavezom.
7 dana niko ne zove isti paket van mreze, na sbb nalogu vise ne postojim samo racun da se plati.Mene baksuzi ni posle 3 dana od zahteva za raskid nisu zvali. Da li je neko od vas dobio poziv a koristi Eon lajt,van mreze?
Isto kažem. Volim sbb, ali nije mi iz oka ispao.Sto mnogo gore? Pa necu da placam 2500 za 2 kanala kada mogu da placam 500 din. bez njih kod drugog operatera. 15 godina koristim sto Total (dok nije prodat),sto SBB ali su ga preterali sa dizanjem cena.
30.06 zakljucno sa tim danom.dokle je zadnji rok da podnesem zahtev za raskid?
Imaš uslugu i dalje? Čudno su ovo rešili, trebalo bi da i usluga nestane, ali biće da je ugovor zvanično raskinut, čim ga više nema na nalogu. Tako stoji i onima koji vrate opremu.7 dana niko ne zove isti paket van mreze, na sbb nalogu vise ne postojim samo racun da se plati.
Sta raditi ne znam.
Radi i dalje sve,sva sreća👍Imaš uslugu i dalje? Čudno su ovo rešili, trebalo bi da i usluga nestane, ali biće da je ugovor zvanično raskinut, čim ga više nema na nalogu. Tako stoji i onima koji vrate opremu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari