Šta je novo?

Counter- Strike 2

• Začetnik teme Začetnik teme sasa_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja u zadnjih mesec + dana nisam usao u CS2 da nije bio cheatera ili botova. Pogotovu kad udjem na arms race ili nesto. cim udjes da spectatujes odmah budu afk, gledaju oruzije sa "F" i onda se disconnectuju.

Nije mi jasno kako je moguce da jos ovi ****** nisu banovani. Sto je najgore ni ban nije resenje. Dokle god imaju ovi free dropovi ovo ce da se desava. Botovi generalno postoje zato sto mogu da uzmu free drop nedeljno, to ako izbace nece biti vise botova.

Sto se tice cheatera - mora da se uozbilje, bukvalno mi se ne igra vise samo zbog ovakvih debila. Najlakse resenje je da im banuju account i broj telefona da bude obavezan pa da se blacklistuje. Druga opcija je da prate TPM potpis ako maticna ima, ili nesto slicno - pa da blacklistuju uredjaj, npr da vezu uuid za maticnu+cpu+gpu combo, jer realno - cheatuju dokle god ne gube nista.

Dokle god ne rese problem sa cheaterima ova igra nema smisla. Nece ljudi da igraju kad su ili botovi ili su cheateri.

E jb* izvikana igra 😀 Da nema problema sa citerima i da se jos upegla hitbox, bukvalno savrsena multiplayer formula, i jako je zadovoljavajuce kad ti se potrefi normalan tim ljudi, i nekim cudom nema citera kod protivnika, u tom spletu okolnosti nema joj ravne.. ni blizu.

Meni se sinoc desilo da iz cista mira mi blokirala igrica nikako posle nisam mogao da udjem na kraj sam morao da izbrisem ponovo da skinem

Meni se sinoc desilo da iz cista mira mi blokirala igrica nikako posle nisam mogao da udjem na kraj sam morao da izbrisem ponovo da skinem
To smrdi na neispravnu ili preklokovanu memoriju. Gotovo je nemoguće da se steam igra zbaguje ako imaš ispravan hardver, evo od kad postoji steam nisam to video... provrti ti neki ozbiljan mem test... ne bi me čudilo da ti je 1 modul otišao...
Dokle god ne rese problem sa cheaterima ova igra nema smisla. Nece ljudi da igraju kad su ili botovi ili su cheateri.
Da bre, digli su ruke skroz, jedno vreme su se kao trudili, čak su i one prijave koje šalješ imale efekta, redovno sam dobijao na Letify da je neko banovan, bilo i po 3 dnevno.... sad ništa, a čiteri očigledni... ima rešenje, FaceIt nije tako loš iako nije da ih nema, ali ne ovakvih, ali ja nemam ni Secure Boot ni TPM, tako da ništa od toga... mator komp, da nije ludila sa cenama memorije bio bi upgrade...
Sve sto mogu da kazem, izvikana igra koju i igras sa botovima koji igraju na 800x600 rezoluciji. Hitbox koji i dalje ne valja, a to traje godinama unazad, neregistrovanje pogodaka... Citera ne zelim ni da se dotaknem.. Nerealna oruzja posebno awp...
E sad, ako je legenda koja postoji 27 godina izvikana, starija od mnogih koji je igraju, koja onda to nije Valorant, BF, Fortnite?

To smrdi na neispravnu ili preklokovanu memoriju. Gotovo je nemoguće da se steam igra zbaguje ako imaš ispravan hardver, evo od kad postoji steam nisam to video... provrti ti neki ozbiljan mem test... ne bi me čudilo da ti je 1 modul otišao...

Da bre, digli su ruke skroz, jedno vreme su se kao trudili, čak su i one prijave koje šalješ imale efekta, redovno sam dobijao na Letify da je neko banovan, bilo i po 3 dnevno.... sad ništa, a čiteri očigledni... ima rešenje, FaceIt nije tako loš iako nije da ih nema, ali ne ovakvih, ali ja nemam ni Secure Boot ni TPM, tako da ništa od toga... mator komp, da nije ludila sa cenama memorije bio bi upgrade...

E sad, ako je legenda koja postoji 27 godina izvikana, starija od mnogih koji je igraju, koja onda to nije Valorant, BF, Fortnite?
nikad mi se to nije pre desavalo

Sad dva puta iz cista mira mi izadje iz igrice medjutim gledao dal prijavljuje error preko reliability monitore nema greske

Nazad
Vrh Dno