Šta je novo?

iOS 27

mare037

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2011
Poena
455
Moja oprema  
Monitor
Hisense 55U7QF
Ostale periferije
PS5 Slim Digital Edi
Tablet
iPad Pro 11" M2
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 5 44mm
Steam
PSN: mare037
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
iOS-27-on-iPhone-17-1.jpg

Apple announced iOS 27 at the WWDC 2026 keynote. The highly anticipated update focuses heavily on system stability, a major AI overhaul for Siri, and expanded Apple Intelligence. The developer beta is launching immediately, followed by a public beta in July, and a wide public release in September.
The "Snow Leopard" Update: Following a bug-heavy iOS 26, iOS 27 is prioritizing performance, battery efficiency, and bug fixes rather than overwhelming the OS with new UI changes.

Detaljnije šta se može očekivati od sutrašnje i zvanične najave.

Baterija će navodno biti nešto bolja, ali pošto je tek prva beta, ko zna. Pogledao sam par vesti i svuda se spominje fokus na stabilnosti, uklanjanju bagova, boljoj fluidnosti i slično. Jedva čekam finalni 27.

Bitno mi je samo da banka radi. Baterija je ionako teski krs na 26.5.1 (17P).
Ради ОТП апликација.

Још је јако рано за било какве закључке, али ми делује да је систем сада доста флуиднији и бржи. Јако брзо отвара апликације.

Што се тиче новог Сирија, мораш се пријавити, тако да се то још чека .

Poslednja izmena:
Kako beše, jesmo mi po ovim pitanjima u EU ili ne? Ne sećam se da li je AI bio kod nas dok ga nije bilo u EU.

Pogledajte prilog 542306
Не знам да ли нешто значи, али ја сам имао опцију да се пријавим за нови Сири. Још сам на листи чекања.

Али дефинитивно, телефон је доста бржи. Баш сам задовољан с тим.

Од багова, једино ове алатке за едитовање слика што су најавили не ради баш увек. Некад хоће, а некад не.

Aaa hvala Bogu dragom vise! Zilionska kompanija konacno razdvojila jacine zvuka, da se prekrstim. Jos da stave cam swipe (rear/front) dok snimas, gde bi im kraj bio. 😱

Evo i mene na beti... bas dugo nisam bio na dev beti. Čini mi se da su boje na He screen drugačije.

Kod mene jos uvek nema u ponudi.

Aj neko sa Raiff app da se javi 🙂

Razumem da je tek prva beta, ali generalno koliko je stabilna? Naravno nikako ne bi isla na primarni telefon, ali me kopka kako to sve izgleda

Ево ја га користим од синоћ, па могу да ти кажем да баш одлично ради. Све је доста флуидније и апликације се мало брже отварају. Јако сам изненађен како добро ради.

За батерију је још рано рећи, али ок је за сада. Није нешто гора од 26.5.

Највећи баг на који сам до сад наишао јесте да се повремено дисконектује са wi-fi, али се одмах и поново повеже.

I meni radi poprilično okej, i dalje sam na waiting listi za novu siri pa čekam da vidim i to čudo. Ima bagova, ali do septembra ima da bude miljama ispred 26ice.

Neka bude ko 18, da ne secka, hramlje, pola crn ekran. Nebitne su nove “reklama” opcije i ono što će biti a mnogo bolje a ipak šipak.
Da ne zbrljaju kameru, video i stabilizaciju, to vredi na Pro Ajfonima.

Које AI ће бити доступне у ЕУ, а које неће?
И да ли ће се и у не ЕУ земљамо Европе тако бити?
Нигдје видјех да то ће само важити за iPHONE и iPAD

Da li je neko probao NLB aplikaciju?
Kakav je ram, da li drži app u memoriji?

Nazad
Vrh Dno