Kao sto su kolege nekoliko posta iznad pisala, ovo se odnosi samo na korisnike koji imaju "Yettel Sve" uslugu. (A on se ne moze aktivirati ako imate jace popuste na pretplatu postpaid tarife(6-12 mes din + meseci 50%)Evo ovde i detaljne ponude:
![]()
Yettel Bank tekući račun za Yettel postpejd korisnike | Yettel Bank
Samo za Yettel postpejd korisnike otključali smo Yettel Bank račun bez troškova održavanja i bez svakakvih naknada.* Aktiviraj i uživaj u fer bankarstvu!www.yettelbank.rs
Koristim Yettel Bank max i do sada sam zaradu prebacivao, ali sa ovim izgleda da vise nista ne treba. Paket je skroz besplatan bez ranijih uslova dok god sam Yettel postpaid korisnik, rekao bih.
ma ekstra al kad je to aktivno, yettel sve nije aktivan barem meni nijeProverio sam informacije sa Yettel bankom.
Istina je da je sve besplatno. 😊 Tako da ovo jeste jedan dobar udarac ostalim bankama.
Iz prepiske:
“Bitno je pojasniti razliku između Free BankMax kampanje i Yettel Sve programa.
Korisnici koji aktiviraju Free BankMax nemaju sve pogodnosti kao korisnici koji primaju zaradu/ostvaruju potrošnju i imaju veći Yettel paket.
Korisnici ovom ponudom dobijaju Bank Max bez naknade, uz sve benefite koje on nudi (bez naknada za plaćanja, besplatno podizanje novca na bankomatima drugih banaka…), dok korisnici koji ispunjavaju uslove prenosa zarade ili kartične potrošnje postaju deo Yettel Sve ekosistema i dobijaju, pored besplatnog BankMax paketa, još i kešbek, 36GB u romingu, ekskluzivne popuste u Yettel shopingu i sve ostale Yettel Sve pogodnosti.”
Tako da je ovo super stvar za sve koji imaju Yettel post paid. Tako je kako sam napisao u prvom postu na ovu temu. 😊
Yettel Sve i besplatan BankMax paket za milion i po Yettel-ovih korisnika su odvojeni programi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari