Ne postoji, Yettel je isticao u nekoliko navrata posle kupovine SBBa, da su ti kanali njihova exkluziva, što znači da će ih teško dati drugim operaterima.
Hteo sam da raskinem ugovor zbog povećanja ali sam pristao preko telefona na 12m nepromenjenu cenu. U međuvremenu sam se predomislio i ipak bih da raskinem. Jel mogu još ili sam se *****o?
Meni nisu dali, rekli su da će proveriti pa će me MOŽDA neko pozvati za neku ponudu - niko me nije pozvao. Ponudili su 6 meseci po trenutnoj ceni i ništa preko toga. Meni je doduše istekla ugovorna obaveza, ne znam da li to ima veze.Traži 12m za dinar i onda nova cena. To možeš da dobiješ.
Tasta moja je vec godinama kod njih. Podnela zahtev za raskid zbog prelaska u A1 i maksimalno su dali 8 meseci za 1RSD posle EON full paket za 4800RSD, ako nekome znaci… Agent kaze da ne nude vise 12 meseci za 1RSD, da li je neko mozda dobio?
A kad je tačno ugovor raskinut? Onog dana kad je podnesen zahtev za raskid ili kada te posle zahteva pozovu sa ponudom pa je odbiješ?Imaš fore do 7 dana od datuma raskida, nakon toga ne primaju uređaje i fakturišu ti ih po nekim sumanutim cenama.
Idi sutra i završi.
Ja npr. imam fore 7 dana od datuma kada mi prestaje UO i usluga (jer sam već podneo zahtev za raskid) da vratim sve.
Problem je što ti kad podneseš zahtev za raskid, jer su oni prekršili ugovor, Ugovor mora da bude raskinut ili da se oni vrate u okvire Ugovora.Ali dolazi do konfuzije to što u ovom slučaju nema otkaznog roka, ali kada podneseš zahtev za raskid usluga i dalje ostaje aktivna do kad?
Evo ja sam podneo zahtev za raskid u sredu, u petak me zvali sa ponudom, ja odbio. Rekli su mi da vratim opremu u roku od 7 dana (dakle verovatno do petka, iako ću to da uradim ranije). Ali usluga mi je i dalje aktivna, još nisu isključili ni internet ni TV.
Ne znam jesi čitao moje prethodne objave, ali to oko vraćanja opreme je "misterija".Problem je što ti kad podneseš zahtev za raskid, jer su oni prekršili ugovor, Ugovor mora da bude raskinut ili da se oni vrate u okvire Ugovora.
Pošto oni neće to da urade, do 01.07. ne moraju da ga raskinu, jer su u okvirima tog Ugovora.
Ali to je krajnji rok za raskid, ne smeju da zagaze u 01.07. neraskinutog Ugovora, pošto je to osnov za tužbu.
Dakle, imaju do tog datuma fore da te muntaju i cimaju, pri čemu, ako se ti izjasniš, kao npr. ja što sam se izjasnio da pristajem isključivo na novu UO od 24 meseca FOC, ne bi smeli da te ponovo zovu i nude, jer to je uznemiravanje. Kao što ti imaš pravo da poslednjeg dana juna, s obzirom da je radni dan, odeš u poslovnicu, odneseš uređaje i zatražiš raskid, morali bi da ga urade tog istog dana.
Pošto se u Srbiji baš i ne poštuju zakoni, a ne postoji institucija kolektivne tužbe, realno je očekivati da se ode u poslovnicu bar 10 dana pre tog 01.07., podnese zahtev i traži tačan datum kada treba doći, potpisati raskid i doneti sve od uređaja što je dato na korišćenje po Ugovoru.
Procedura je krajnje jednostavna, svi ovde imaju vremena za sebe i ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema.
Opremu ne smeju da prime pre raskida Ugovora, zato što je to direktno kršenje tog Ugovora za koji imaš pravo da ih tužiš, jer ti uskraćuju pravo korišćenja usluge koja je definisana Ugovorom.Ne znam jesi čitao moje prethodne objave, ali to oko vraćanja opreme je "misterija".
Do sada, svaki SBB ugovor koji sam raskidao je izgledao isto, podnese se zahtev u poslovnici u papirnom obliku, od tada teče 30 dana otkazni rok, nakon čega imaš 7 dana da vratiš opremu. To su mi potvrdili i preko maila (jedno zvanično i u pisanom obliku, tete u poslovnici zanemari).
A vraćanje opreme pre tih 30 dana je bukvalno ako prođe prođe. Pokušano u više različitih gradova, na više različitih ugovora i datuma, uvek isto, 30-7.
Kakve veze ima šta si ti sa njima pričao telefonom i šta oni nude, gleda se ono što si potpisao i što stoji na papiru "do 8 dana" od tog potpisa.Ali dolazi do konfuzije to što u ovom slučaju nema otkaznog roka, ali kada podneseš zahtev za raskid usluga i dalje ostaje aktivna do kad?
Evo ja sam podneo zahtev za raskid u sredu, u petak me zvali sa ponudom, ja odbio. Rekli su mi da vratim opremu u roku od 7 dana (dakle verovatno do petka, iako ću to da uradim ranije). Ali usluga mi je i dalje aktivna, još nisu isključili ni internet ni TV.
Da pokušam ponovo.Ne videh, možda mi je promaklo, ima li neko da se podneo zahtev za raskid i tražio da mu ostane ista cena? Vidim da je većina ovde dobijala nove ugovore prilikom razgovora sa podrškom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari