Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Ne znam šta smatraš pod novom jer ne pratimo svi 😃 dostupno je pet epizoda
Ima, ja sam još sinoć odgledao.Meni za dutton ranch ne pokazuje novu epizodu. Da li moze neko da proveri da li je ima?
Ista kombinacija, ne znam u cemu je problemIma, ja sam još sinoć odgledao.
Torbox i streamthru torz na stremio
Hvala,nesto je bio problem na mojoj strani za debrid service za key. Ispravljeno i sve lepo radiWuplay radi normalno.
Opensubtitle ima neke probleme , prijavljeno od mnogih korinsika na internetu. Ni kod mene ne rade vec dva dana odnosno prorade periodicno, pa sam ubacio SubSorce i Subdl kao alternativu i oni rade fino.Instalirao Wuplay. Namestio par addonova (Comet, Torentio, StreamTrhru) i strimovi idu bez problema, prilično brzo. Koristim Torbox. Jedino što nisam uspeo je da pokrenem Opensubtitles i Opensubtitles PRO. Instalirani su na config stranici, obeleženo je subtitles na njima, ali kada počne strim, oni se ne pojavljuju u susbtitles meniju. Da li neko zna u čemu grešim?
nePostoji li na Nuvio opcija da se povuče titl lokalno?
Na samom nivou su tu opciju ukinuli imala je na početnim verzijama aplikacije. Ali ako u podešavanjima izabereš vlc ili MX pleyer da otvara linkove onda iz njihovih opcija može da se izabere prevod koji je sačuvan na lokalnom disku.Postoji li na Nuvio opcija da se povuče titl lokalno?
Ovaj addon za koji sam ja pitao iznad tvog posta je upravo za to. Da mozes da dodas titl koji ti hoces, samo sto ne ide lokalno, ali ajde, bar je nesto.Postoji li na Nuvio opcija da se povuče titl lokalno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari