Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Instalirao Wuplay. Namestio par addonova (Comet, Torentio, StreamTrhru) i strimovi idu bez problema, prilično brzo. Koristim Torbox. Jedino što nisam uspeo je da pokrenem Opensubtitles i Opensubtitles PRO. Instalirani su na config stranici, obeleženo je subtitles na njima, ali kada počne strim, oni se ne pojavljuju u susbtitles meniju. Da li neko zna u čemu grešim?

Boljka wuplaya 😃 ako ne pomaže brisanje keš memorije, ostavi ga malo/koristi nešto drugo.. proradiće.. i još jednom da ponovim, sasvim je dovoljna v3 verzija opensubtitles-a..

Instalirao Wuplay. Namestio par addonova (Comet, Torentio, StreamTrhru) i strimovi idu bez problema, prilično brzo. Koristim Torbox. Jedino što nisam uspeo je da pokrenem Opensubtitles i Opensubtitles PRO. Instalirani su na config stranici, obeleženo je subtitles na njima, ali kada počne strim, oni se ne pojavljuju u susbtitles meniju. Da li neko zna u čemu grešim?
Opensubtitle ima neke probleme , prijavljeno od mnogih korinsika na internetu. Ni kod mene ne rade vec dva dana odnosno prorade periodicno, pa sam ubacio SubSorce i Subdl kao alternativu i oni rade fino.

Da, sinoć ni kod mene nije radilo ni na Stremiu. Meni su community subtitles uvek prva zamena. Nađeš prevod na netu, uploaduješ na njihov sajt i ne sekiraš se da li ih ima u bazi ili ne. Probaću i SubScore i Subdi u svakom slučaju.

Mislim da je do add on-a meni kada zeza na Nuvio i Stremio na Dune HD učitava opensubtitles a nije program koji radi na principu addonova.

Kad smo kod Stremio Community Subtitles, ima li neko problem da mu ne radi taj addon sa Nuviom? Dodao ga i preko mobilne aplikacije, a i preko browsera, svuda se vidi, samo ne u spisku addonova na androidTV aplikaciji, pa ne radi ni sam addon.

Postoji li na Nuvio opcija da se povuče titl lokalno?

Postoji li na Nuvio opcija da se povuče titl lokalno?
Na samom nivou su tu opciju ukinuli imala je na početnim verzijama aplikacije. Ali ako u podešavanjima izabereš vlc ili MX pleyer da otvara linkove onda iz njihovih opcija može da se izabere prevod koji je sačuvan na lokalnom disku.

Znam za eksterne, samo sam pustio preko Kodi-ja.

Nazad
Vrh Dno