Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Jel' Amazon app ili kroz Chrome?
Rekao bih da kroz Chrome treba da radi.
Oba ne rade kad ubacim proton config u ruter, nema proton aplikacija za tv pa moram ovako, još sam probao isti server koji preko apk radi preko rutera flag da je VPN

Jesi gasio ruter posle ubacivanja config fajla? Meni se nekad desi,na drugom vpn-u pa odradim samo force stop i clear cache i vise ne vidi da je vpn.

Preporučujem pretplatu na Megu, za 5 evra mjesečno se dobije 750GB prostora i Mega VPN.

Jesi gasio ruter posle ubacivanja config fajla? Meni se nekad desi,na drugom vpn-u pa odradim samo force stop i clear cache i vise ne vidi da je vpn.
Jesam, IP je dobra i VPN radi ali iz nekog razloga preko rutera mi flag da koristim VPN i sajtovi mi traže da ugasim VPN probao sam i da naoravim novi config i restartovao ruter

Generišen config na njihovim sajtu i ubacim fajl

GwrMMzMm_o.png

A tamo pod protocol, jesi probao menjati? Open vpn ili sta vec ima?

Који најповољније узети ВПН, битно ми ме само да Србија има.
Или ако је неко направи групу да се придружим, свеједно ми је.

Нормално да препознаје јер се користи чист конфигурациони фајл без утицај апликације, а још већа је заблуда да је ВПН невидљив и да ниједан сервис не препознаје. Да ли знате колико људи користи и ротира ИП адресе да добије "чисту" IPv4, милиони људи. Једноставно ВПН је јако лако препознати, сви користе исте провајдере, а најпознатији су Datacamp i M247 и то не може да се избегне. Протон је почео да уводи IPv6, али ни то није гаранција да неће бити ИП препознат јер други фактори на то утичу. Једно је приватност и без *лог записа, а друго је препознавање ИП адреса, јер излазну ИП адресу сви користе, то није приватна ИП адреса. Детекција веома лака на свим сајтовима.

Препознавање је на нивоу ИП адресе, онда провера спам листа, провера АСН регистрације све се проверава зато се и појављује проблем и ниједан ВПН провајдер није имун, ови већи су баш погођени.

Ево неколико сајтова за проверу ИП адреса оба протокола 4 и 6 може да се гледају.

Нормално да препознаје јер се користи чист конфигурациони фајл без утицај апликације, а још већа је заблуда да је ВПН невидљив и да ниједан сервис не препознаје. Да ли знате колико људи користи и ротира ИП адресе да добије "чисту" IPv4, милиони људи. Једноставно ВПН је јако лако препознати, сви користе исте провајдере, а најпознатији су Datacamp i M247 и то не може да се избегне. Протон је почео да уводи IPv6, али ни то није гаранција да неће бити ИП препознат јер други фактори на то утичу. Једно је приватност и без *лог записа, а друго је препознавање ИП адреса, јер излазну ИП адресу сви користе, то није приватна ИП адреса. Детекција веома лака на свим сајтовима.

Препознавање је на нивоу ИП адресе, онда провера спам листа, провера АСН регистрације све се проверава зато се и појављује проблем и ниједан ВПН провајдер није имун, ови већи су баш погођени.

Ево неколико сајтова за проверу ИП адреса оба протокола 4 и 6 може да се гледају.

za divno cudo nije mi detektovao "VPN" , windscribe u pitanju. Za druge drzave je brzo ocitao da je VPN koriscen
1780353276793.webp

Jel se može dobiti povrat kupovinom Surshark preko TopCashBack ili Rakutena ako je uključen US VPN, naravno uz isključen ad bloker i anti treker? Uzeo bih One plan, verovatno preko Rakutena

Surfshark da ali ces cekati 2,5 do 3 meseca na pare.

Da li ima za Proton? Piše da može do 10 konekcija istovremeno

Jel se može dobiti povrat kupovinom Surshark preko TopCashBack ili Rakutena ako je uključen US VPN, naravno uz isključen ad bloker i anti treker? Uzeo bih One plan, verovatno preko Rakutena
Samo za najjeftiniji se dobija cashback (ako uzmes skuplji dobija se kao jeftiniji da je uzet).
Ne znam da li je One najjeftiniji pa da javim.

Samo za najjeftiniji se dobija cashback (ako uzmes skuplji dobija se kao jeftiniji da je uzet).
Ne znam da li je One najjeftiniji pa da javim.
One je srednji plan. Uzeo sam ga preko Rakutena, cena je bila 67$, u mejlu su mi napisali da će cash back biti 65$ (ponuda je bila 97% cash back), preko US VPN da izbegnem VAT. Ako bude legao cash back super

Drugari, da li može pomoć? Imam problem da kad koristim VPN za jedan sajt otvara video ali nema zvuka, ili zvuk krene na par sekundi pa nestane. Probano sa Windscribe, Urban, Proton, i na chrome, firefox i na telefonu na samsung browseru i ista situacija. Do danas je normalno radilo a danas više ne.

Surfshark кошта, па ни 2 евра месечно, чак и јефтиније уз неке кешбек опције, не знам ко ће се због уштеде удруживати у групе, одређивати и надгледати ко је активирао колико уређаја, да ли је поделио налог и са комшијом итд. Пуно среће будућим админима…

Ja uzeo ipvanish za 1e-12 meseci sve radi u fullu.

Surfshark кошта, па ни 2 евра месечно, чак и јефтиније уз неке кешбек опције, не знам ко ће се због уштеде удруживати у групе, одређивати и надгледати ко је активирао колико уређаја, да ли је поделио налог и са комшијом итд. Пуно среће будућим админима…
2FA, limit jedan uredjaj i kraj.
30e godisnje se lako nakupi...

Какав 2FA, можеш да додаш нови уређај преко "login code" на сваком уређају где је инсталирана апликација. Као што рекох, пуно среће будућим админима, ја сам активирао пар уређаја својим добрим другарима, без накнаде, наравно, и то је то, нема никаквог додавања, претплата ради док и како мени одговара.

Какав 2FA, можеш да додаш нови уређај преко "login code" на сваком уређају где је инсталирана апликација. Као што рекох, пуно среће будућим админима, ја сам активирао пар уређаја својим добрим другарима, без накнаде, наравно, и то је то, нема никаквог додавања, претплата ради док и како мени одговара.
Kad sam zadnji put koristio, morao je 2fa za svaki novi uredjaj (i na 3 ili 6m opet da se unese), login code nije mogao bez 2fa.
Ako sada moze... onda lol

Moze bez problema, isti slucaj kao i kod Mitra.

Tokom ograničenog perioda, korisnici mogu dobiti neograničen VPN pristup u Firefoxu – u odnosu na mesečno ograničenje od 50 gigabajta – plus pristup preko 25 lokacija u državama za surf. Besplatni ugrađeni VPN u Firefoxu obično daje korisnicima koji ispunjavaju uslove 50 GB interneta svakog meseca. Od sada do 31. avgusta, to činimo neograničeno, tako da imate više prostora za privatno surfovanje dok putujete, radite sa javne Wi-Fi mreže ili se povezujete sa nekog novog mesta. Otključavamo pristup 28 lokacija u državama za surf tokom ovog perioda. VPN se vraća na svoje standardno mesečno ograničenje od 50 GB i odabir standardnih servera od 1. septembra. https://blog.mozilla.org/en/firefox/firefox-built-in-vpn-summer/ P.S. Radi sjajno.

Nazad
Vrh Dno