UO mi ističe 27. Juna, 28 Maja podneo zahtev za raskid, nakon isteka iste, jer su mi ponudili max 6m za dinar. Kada sam podneo zahtev, isključivo kao razlog naveo 12m za dinar kod drugog. Inace imam opciju A1 ispred kuce banderu, sto oni sigurno znaju.
Malo pre zovu, kažu uspeli smo da dobijemo 12m za dinar, ja kažem ok, ali danas vidim da ide skuplje za 300 din, može li da ostane ova cena? Kao to ne može da izdejstvuje.
Inace, imam 2 Box-a, drugi i dalje ostaje bez rente i tražio sam 5/3 slotova da mi ostane, što je rekla može, kao u fazonu sve što je tehnički može da se reši samo ne može oko cene za drugu godinu.
A1 za Duo dobijam 9m dinar i 15m 3499 din. Nema drugi box, tj ima za dodatnih 300 dinara i nema fiksni, ti može za dodatnih 200 din. Ako i to računamo, dodjemo da A1 izadje prosečno 2500 mesečno. A da ostanem u sbb-yettel 2375 din prosek. Rekao sam joj da me pozove sledeće nedelje za konačnu odluku, rekla nema problema, imamo vremena do 27 kaze. Eto, to je priča od malo pre, tako da 12m, 2 box-a i 5/3 slotova možete dobiti sigurno, verovatno pod uslovom da imate neki drugi izbor, ako nemate, onda pitanje koliko bi dali.