Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Raskidam ugovor sa SBB-om, treba mi ponuda za MTS ili Yettel. Beograd-Zemun u zgradi poseban vod za optiku od SBB-a i poseban vod za optiku od MTS-a

Tražim ponudu za nove korisnike A1. Željeni paket bi bio DUO Plus, a preneo bih i fiksni iz SBB-a. Reč je o raskidu zbog poskupljenja, a oni mi trenutno nude osam meseci po dinar za ostanak, ali bih to najradije izbegao, čak i ako bi ukupna cena u A1 bila za nijansu veća. Dostupnost je već proverena. Ukoliko bi kod mene prošlo sve bez problema, rado bih preneo preporuku društvu koje je u istoj situaciji (lokacije širom Srbije), tj. potrudio bih se da uzvratim agentu pomoć dovođenjem još sigurnih korisnika. Hvala unapred!

Planiram da raskinem ugovor kod SBB-a zbog poskupljenja. Potrebna je ponuda za internet i tv drugih operatera ili bolja ponuda od SBB-a. Zgrada ima i MTS infrastrukturu/optiku. A1 mi deluje najprivlacnije za sada i paket Duo. Beograd.

Pošto Yettel podiže cene imam pravo raskid, koja nabolja ponuda A1, internet i tv, trebaju mi 2 boxa , plus koliko još mogu na smart tv, Hisense i Google TV , imam dva mobilna broja kod A1 da li se koristi isto optičko vlakno, ili mora ponovo instalacija

poz
j

Tražim ponudu za nove korisnike A1. Željeni paket bi bio DUO Plus, a preneo bih i fiksni iz SBB-a. Reč je o raskidu zbog poskupljenja, a oni mi trenutno nude osam meseci po dinar za ostanak, ali bih to najradije izbegao, čak i ako bi ukupna cena u A1 bila za nijansu veća. Dostupnost je već proverena. Ukoliko bi kod mene prošlo sve bez problema, rado bih preneo preporuku društvu koje je u istoj situaciji (lokacije širom Srbije), tj. potrudio bih se da uzvratim agentu pomoć dovođenjem još sigurnih korisnika. Hvala unapred!
Rešeno ekspresno, hvala još jednom agentima koji su se javili u roku od nekoliko minuta. Nadam se da će proći sve kako treba. Biću slobodan da napišem da povlašćena ponuda u vidu meseci po dinar zavisi od lokacije. U mom slučaju je to bilo šest, ali opet mi je u konačnici to bolje od SBB-ovih osam, budući da nisam zadovoljan trenutnom uslugom.

Prešao bih na A1 duo uslugu (net + TV), molio bih broj agenta za dogovor. Imam MTS optiku u zgradi, uvedena pre 6-7 godina.

Ugovor u MTS-u za internet, televiziju i fiksni mi istice naredni mesec. Zanimaju me najbolje ponuda SBB-a, MTS-a, Yettela i A1 operatera (ne znam da li postoji jos neki) kako bih produzio ugovor. Da li bi neki od operatera mogao da mi se javi sa ponudom?

Tražim najbolju ponudu za nov ugovor SBB NET TV Basic paket, trenutno imam SBB Full Duo koji više ne postoji, ugovorna obaveza istekla pre 10-ak dana, nemam opciju za druge operatere u zgradi (ne znam da li se tu i Yettel računa sad zajedno sa SBB).

Trazim najbolju ponudu za A1 opticki imternet i TV ili Kucni neg i TV, sasvim svejedno, ima opticke infrastrukture. Novi korisnik, raskid sa SBB zbog promene cena.
Hvala.

Planiram raskid kod sbb-a ovih dana, zanimaju me ponude drugih operatera za net+ tv. Boleč,opština Grocka.

Pozdrav, potrebna mi je ponuda za prelazak sa SBB-a (raskid zbog poskupljenja), internet i 2 TV-a, lokacija Zemun polje

Zbog najavljenog poskupljenja u Yettel-u, planiram raskid UO sa njima. Tražim najbolju ponudu za TV+Net (optika). Lokacija: NBG, Blok 45.

Tražim ponudu za internet, MTS, supernova, Orion, yunet...Mogao bi eventualno i yettel ili A1 ali uz prethodnu proveru tehničkih mogućnosti pošto nisam siguran da postoje.

Pozdrav forumašima. Zbog najavljenog poskupljenja usluga planira se raskid ugovora sa SBB-om. Tražim najbolju ponudu optike (net+tv), Beograd.
Unapred hvala.

Podneo sam danas zahtev za raskid ugovora sa Yettel. Trazim ponudu za opticki net, brzina 300/150, do oko 2 soma mesecno,

Isto, u planu je da podnesem raskid sa Yettel-om (optički net), pa mi je potebna ponuda samo za optički net, bez TV-a, telefona i ostalih gluposti. Novi Sad.

Uskoro mi ističe ugovorna obaveza kod Supernove.Potrebna mi je najbolja ponuda kako bih prešao na SBB. Zainteresovan sam za paket NET TV Premium.Hvala unapred.

Raskinuo bih ugovor sa SBB-om zbog povecanja cene usluga (a i sam ugovor traje jos koji mesec) pa mi je potrebna najpovoljnija ponuda. U igri su svi operateri, u ulazu imam mts optiku, a1(targo) optiku i SBB optiku. Moze i SBB da da svoju ponudu za obnovu, nemam nista protiv. Hvala.

Dobar dan, planiram raskid ugovora sa SBB-om i prelazak na A1 optiku zbog poskupljenja sbb pa me zanima najbolja ponuda, Beograd Zemun je lokacija. Hvala.

Planiram raskid ugovora kod Yettela zbog poskupljenja i prelazak na A1 optiku. Zanima me najbolja ponuda, naselje Stepa Stepanovic. Hvala unapred.

Da li moze ponuda za A1 optika+TV posto bih raskinuo ugovor sa Yettel-om zbog povecanja cene. Beograd, lekino brdo, u zgradi SBB i MTS optika.

Raskinula bih ugovor sa SBBom zbog povecanja cene. U zgradi mts optika i SBB koaks, Banovo brdo. Interesuje me net+TV+fiksni. Prednost A1 ali trazim najbolju ponudu svakako. Hvala.

Tražim najbolju ponudu za optički internet.

Istekao mi ugovor kod SBB sa internetom i TV, želeo bih novi ugovor bez TV i cilj mi je da prepolovim troškove koji su trenutno 4449rsd. Ne želim ugovor sa MTS zbog mnogo loših iskustava.

Mesto: Tabačka čaršija, Požarevac
Brzina: minimum 200/100

Ugovor za MTS Box 4 Plavi paket mi ističe u septembru (bio je na dve godine, optički internet). Ostao bih na istom, pa me interesuje šta mogu dobiti za produžetak ugovora. Beograd, Karaburma/Mirijevo.

Planiram raskid ugovora kod Yettela zbog poskupljenja i prelazak na A1 optiku i TV. Zanima me najbolja ponuda u pitanju je Niš. Hvala unapred

Istekao SBB: NET TV Premium +

Trazim najbolju ponudu da promenim paket na: NET TV Premium (izbacujem fiksni)

Sa obzirom da me ne ineresuje TV, bitan mi je samo internet, moze i pounda za a1 optiku ili neku mts box optiku sa mobilnim (vec imam mobilni MTS uo).

Planiram da raskinem ugovor sa SBB-om NET+TV Premium paket zbog poskupljenja, trazim najbolju SBB ili A1 ponudu, lokacija Beograd, Zarkovo

Nazad
Vrh Dno