Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Na sajtu sam probao, videcu posle preko app

Naravno da nema na americkom app store...

Ja upravo iskoristio, smarali me telefonski par meseci za 9990, ja kulirao, sad preko app 9342din.
Ali sam prošle godine bolje prošao, samo 8390 bilo...

• Like
Reagovanja: M J
Današnje iskustvo sa Atlasom.
Stao/ugasio mi se auto na Bulevaru oslobođenja kod Promenade u Novom Sadu.
Pozvao Atlas i odzvonilo je do kraja 2 puta i oba puta kada odzvoni do kraja javlja se generička glasovna poruka da pretplatnik nije dostupan.
U roku od 2 min. zove me agent iz kol centra kojoj govorim gde sam stao, koje su tablice, koje je vozilo, koliko imam putnika i na koga glasi polisa.
Provera u sistemu traje 10-tak sekundi i dobijam info da će me ubrzo zvati vozač.
Vozač me zove posle 4 minuta, objašnjavam mu gde se nalazim, a on mi kaže da stiže za 10-15 minuta dok se probije kroz grad.
Stigao je za 10 minuta i još je trebalo toliko vremena da se namontira vozilo na prikolicu.
Nas četvoro putnika se popakovalo u kombi i krenuli smo kući.
Vozilo je ostavljeno kod majstora.

Iz ovog pozitivnog iskustva, mogu preporučiti i pohvaliti Atlas.

To si bio ti,oko 18h danas?

I ja sam imao skoro pozitivno iskustvo sa njima. Bio manji kvar u pitanju, ostavim auto u gradu na parkingu, odem na posao. Zakazao slep posle posla, vozac dosao u dogovoreno vreme, odslepali auto kod majstora i vratio me kuci. Cak mi je rekao da sa Atlasom ima dobru saradnju, vozi i za Teslu, oni traze dokaze da je natovario auto, da slika nekoliko slika i neke gluposti. I za Teslu nece vise voziti.

To si bio ti,oko 18h danas?
Jesam.
Dva policijska vozila došla da me opominju da se sklonim pošto treba da prođe neki političar.
Onda su mi pomogli da odguram auto na autobusku ispred Promenade.

Srećom sve se brzo završilo.

Auto odšlepan do majstora i sledeće nedelje defektaža i popravka.

Kaže ovaj “šlepadžija” da je svuda po SRB i EU išao na poziv. Sarađuje samo sa Atlasom i ima posla koliko hoćeš.

I ćale je pre nedelju dana bio u prilici da prvi put iskoristi asistenciju kod Atlasa.

Otišao je do samoposluge i posle kupovine je krenuo sa parkinga ali nije mogao da ubaci menjač u brzinu (ispostavilo se da je pukla sajla kvačila). Zbog namirnica je prvo došao kući i potom pozvao Atlas. Dogovorili su se da za pola sata do sat vremena vozač pokupi njega na raskrsnici, otišli su po auto, odšlepali ga majstoru i potom ga je vozač vratio kući. Vozač stanuje u našem kraju, pa mu je bilo usput.

Sve u svemu, pozitivno iskustvo. Ne sviđa mi se što posle zovu i traže brojeve telefona dva prijatelja kako bi im on praktično preporučio Atlas. Malo je potrajalo to natezanje, ali je rekao da je zadovoljan uslugom i da će lično preporučiti Atlas kome bude smatrao da treba.

BTW, ovih dana mi ističu polise za oba auta, pa sam se ponovo opredelio za Atlas. Za svoj auto sam uzeo Internacionalni+ paket (uz kod NIKANA2026) sam dobio popust od 1000 dinara. Kasnije sam pročitao ovde da sam mogao da prođem još malo jeftinije 🙂

Pošto on vozi samo u zemlji, uzeo sam paket za Srbiju. Tu sam iskoristio kod INFOKOP (jedino sam to našao da radi) pa me je izašlo 250 dinara jeftinije.

Imao sam polisu i kod Tesle, ali nisam koristio njihove usluge. Tada mi je trebala polisa za sutra (iskrslo neko putovanje) i oni su bili jedini koji su nudili takvu uslugu. Bili su dosta predusretljivi, dobio sam i neke poklone uz polisu itd.

Nazad
Vrh Dno