Šta je novo?

Move TV Kodi addon

kalehrl

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2007
Poena
485
Izasao je Move TV Kodi addon.
Instalirajte 2 addona u attachmentu preko Add-ons - Install from zip file.
Restartujte Kodi u potpunosti i idite na Ultimate, duze drzite OK - Settings i u Server stavite localhost:
screencap1.png
Morate znati ip adresu Andoid boxa za sledeci korak gde se ubacuje Move TV nalog.
Ukucajte u web pregledac http://ip_adresa_boxa:7777 i dobicete:
1778532475742.png
I u dnu stranice podesavanje Move TV gde kucate svoje kredencijale i Save:
Screenshot 2026-05-11 224600.png
Jos rednom full restart Kodija i sacekajte desetak sekundi da se pokrene server i popuni lista kanala.
Idite na Add-ons - Video add-ons - Ultimate i dobicete:
screencap2.png
Kanali su u Channels:
screencap3.png
Najnoviju verziju plugin_video_ultimate mozete skinuti odavde:
Najnoviju verziju script.service.ultimate mozete skinuti odavde:
Code - Download ZIP.

Prilozi

Pozdrav
Dosao sam do localhost, kako dalje moze li detaljnije uputstvo?

piše lepo. saznaš (u podešavanjima box-a) IP adresu box-a na kojem je instaliran Kodi i u browser-u (npr. na računaru) odeš na http://ip_adresa_boxa:7777 i dalje prema uputstvu.

Jel ovo može nekako da se upotrebi da radi sa nalogom mobilne app?

Unosio sam ip boxa sa port 7777 i nista ne pokazuje u google chrome pretrazivacu

Kodi mora biti pokrenut kad kucaš te podatke jer ako nije, nije aktivan ni web interface addona.

Kodi je radio, a ip sam unosio na mobilnom koji je na istoj ip

Idi u podešavanja boxa ili na čemu već pokrećeš Kodi. Network, mreža i pogledaj koja je ip adresa 192.168.x.x i to unesi u pregledač sa :7777 portom.

Podrazumeva se se da telefon? bude povezan na isti ruter a ne na mobilni net 😅

Nema veze, iako pise error radi pod uslovom da si uneo dobar user i pass i da imas slobodan mobilni slot na nalogu.

Rade li move inače u Deutschland i zemljama EU?

Move SR da jer nema geo blokadu.
Move BiH ne bez VPNa.
Za ostale zemlje ne znam.

@kalehrl da pitam nesto, mozda ces znati odgovor.

Mislim da sam sve obavio prema uputstvu, imam i jedan prazan mobilni slot, al mi ne radi. Tacnije, kad otvorim Channels folder pod Move TV lista bude prazna. Znaci padam na zadnjem koraku.

S druge strane, na onoj nekoj Bh Telecom listi uredno vidim kanale.

Koristim Move TV BiH account, jedino ne znam.jel mozda moram VPN upaliti posto sam test radio na putu van drzave.

U prethodnoj poruci pise da za Move BiH treba VPN.
Upalio sam surfshark app na Google TV, podesio na BiH, i pokrenuo Kodi.

Ali i dalje prazna lista kad odaberem Move TV Germany.

Vjerovatno sam ja tu nesto pogresno uradio, ne koristim Kodi inace, al mi je tesko skontati sta.

Poslednja izmena:
Upalio sam surfshark app na Google TV, podesio na BiH, i pokrenuo Kodi.

Ali i dalje prazna lista kad odaberem Move TV Germany.

Vjerovatno sam ja tu nesto pogresno uradio, ne koristim Kodi inace, al mi je tesko skontati sta.
Pogrešno su uradio kod izbora provajdera ako koristiš Move TV BiH account, onda biraš i mtel BiH a ne Move TV Germany. Znači i ako si ti pretpostavlja u Nemačkoj ne biraš u move aplikaciji Nemačku već mrežu odakle je tvoj TV provajder u tvom slučaju mtel BiH a da bi ga koristio ako ne rade kanali sa IP iz Nemačke onda koristiš VPN sa BiH IP adresom da bi gledao kanale koje nudi mtel BiH. Znači sa nalogom iz Bosne ne može da se dobije ni srpska ni crnogorska ni makedonska ni ta međunarodna ponuda kanala već samo ponuda kanala koja je za mtel BiH.

Nazad
Vrh Dno