Stigle.U Player-u su stigle KPH30i Clear koje navodno imaju zvuk malo bliži KSC75 zbog odsustva pene/sunđera iza drajvera. Nova je i cena od 5040 din.
Dobili su i Beige verziju.
Citam vasu prepisku i savete. Imam opciju da mi prijatelj ide za Germaniju sledece nedelje i mogao bi da nabavim nesto dobro odatle. Upravo sam na slicnom "mestu" kao i Nidza i gledam sta bi bilo najbolje uzeti.DT 900 Pro X su ok, posebno uz EQ, ali s obzirom da ideš u DE verovatno možeš da nađeš i bolje slušalice, mislim prilagođenije slušanju muzike, a manje studijskoj upotrebi. Mada, sve zavisi od budžeta na kraju.
V shtim otvoreno sa jako dobrim stejdzom jedino Sony MV1. Ozbiljan bass za otvorene sluske. Lagane na glavi.Citam vasu prepisku i savete. Imam opciju da mi prijatelj ide za Germaniju sledece nedelje i mogao bi da nabavim nesto dobro odatle. Upravo sam na slicnom "mestu" kao i Nidza i gledam sta bi bilo najbolje uzeti.
Treba mi nesto sto je muzikalno, uzbudljivo (ne referentno, ravno, studijski). Bass je vazan, ali NE prejak i preovladjavajuci, brujeci, preterani, vec da je "punchy", brz, detaljan/"textured", jasan. Neka forma "V" shape-a pretpostavljam, ali ne mora da bude bas bas to. Treba mi kvalitetan bass.
Takodje, koliko je moguce za budzet koji imam, voleo bih da ima sto bolji "soundstage".
Muziku slusam iskljucivo kod kuce, sam u sobi. Verujem da je bolja "open-back" opcija zbog "soundstage-a"?
Muzika koju najvise slusam je: elektronska/ambijent/drone, jazz, funk/soul.
Budzet je do/oko 300 EUR (za ovaj put).
Ako imate motivacije, druga opcija je za kraj godine/pocetak sledece i nesto veci budzet od ~600 EUR.
Hvala puno.
Jako lake za slušanje, sem što stiskaju malo glavu, ali kažu da će to polako da popušta.
Nije drama uopšte. Može više sati da se sluša, a biće samo sve bolje.Da ih nabaciš na neke knjige npr. da popuste?
Ako bi se opruzio do 600 ,arya stealth i ti si zavrsio sa slusalicama za narednih 10god.Citam vasu prepisku i savete. Imam opciju da mi prijatelj ide za Germaniju sledece nedelje i mogao bi da nabavim nesto dobro odatle. Upravo sam na slicnom "mestu" kao i Nidza i gledam sta bi bilo najbolje uzeti.
Treba mi nesto sto je muzikalno, uzbudljivo (ne referentno, ravno, studijski). Bass je vazan, ali NE prejak i preovladjavajuci, brujeci, preterani, vec da je "punchy", brz, detaljan/"textured", jasan. Neka forma "V" shape-a pretpostavljam, ali ne mora da bude bas bas to. Treba mi kvalitetan bass.
Takodje, koliko je moguce za budzet koji imam, voleo bih da ima sto bolji "soundstage".
Muziku slusam iskljucivo kod kuce, sam u sobi. Verujem da je bolja "open-back" opcija zbog "soundstage-a"?
Muzika koju najvise slusam je: elektronska/ambijent/drone, jazz, funk/soul.
Budzet je do/oko 300 EUR (za ovaj put).
Ako imate motivacije, druga opcija je za kraj godine/pocetak sledece i nesto veci budzet od ~600 EUR.
Hvala puno.

Napisao je svašta 🙂 I da samo pretpostavlja da je to što traži neka forma V-shaped zvuka.Rece covek hoce "V shape". "V" otvorene jedino je sistem kljuc u ruke Sony MV1 ili Auribus Sierra ispod 1k EUR.
Preteran bass ne postoji na trenutno dostupnim otvorenim slusalicama u serijskoj proizvodnji.
@father
Ako su ti zapale za oko jajaste Hifiman. Baci pogled na Edition XV.
Jeftinije su, manje analiticke i bolje se cuje bass na njima nego na Arya Stealth.
Obe su dosta teske. 400+ grama bez kabla.
www.notebookcheck.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari