Šta je novo?

Android YouTube alternative; audio i video plejeri

Društvo, imam neki stari samsung tablet sa andoridom 4.4. Hteo bih da ubacim na njega neku yt aplikaciju. Zbog starog andorida, zvaničnu ne mogu da instaliram. Probao sam NewPipe Legacy, međutim ni on mi ne radi.
Da li postoji još neka alternativa?
Nekako bih izbegao flešovanje na neku noviju verziju andorida ako je to moguće.

Prilozi

• 20260518_152306.jpg
    20260518_152306.jpg
    119.8 KB · Pregleda: 34
Problem je što treba nekoj starijoj osobi to da objasnim. Navikla na aplikaciju, al svakako hvala na ideji.

Probao sam sve aplikacije sa te liste, nijedna ne radi. Neke uopšte ne mogu da otvore homepage, napišu da postoji nekakav error sa mrežom, druge se otvore lepo ali ne mogu da puste video.

Što se puštanja videa preko opere mini, to radi. Međutim, nijedno dugme (komanda) unutar plejera ne radi (play/pauze, ful screen itd.)...

Izgleda da ću na kraju morati da ratujem tablet...

Revanced ce da prsne uskoro skroz ako vec i nije, predji na Morphe, imas na prethodnoj strani link
Skinuo sam i Morphe i RVX i revanced sve preko revanced manager-a plus. Što bi trebalo biti njihov "oficijalni" sajt. Od svih radi samo taj rvx ali nešto nisam zadovoljan. Kod svih ostalih udjem u video i vrti krug, nikako da pusti. Probaću preko tog linka na prethodnoj strani.

U podesavanjima morphe/revanced, u sekciji "razno" treba odabrati ovaj klijent

Prilozi

• 1102.jpg
    1102.jpg
    46.8 KB · Pregleda: 23
U podesavanjima morphe/revanced, u sekciji "razno" treba odabrati ovaj klijent
Za revanced i dalje neće a morphe radi savršeno preko linka sa prethodne strane. Pošto ću brisati revanced kao i njihov manager, da li je potreban microg za morphe? Njega sam instalirao uz revanced.

Ima microG Re za morphe, tako ukucaj i naci ces na github. Prethodno deinstaliraj od revanceda. A i sam morphe ce te odvesti do linka kad ga prvi put budes startovao.

da li vam radi NewPipe ?

Grayjay za sada radi kako treba

dobro, mislio sam da je do mene

Nazad
Vrh Dno