Teddy McDonald
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.04.2022
- Poena
- 145
Neće uvek. Nekad mora u "audio tracks" ručno da se promeni.Treba da staviš u podešavanju audio strima da ti bude engleski preferirano.
Neće uvek. Nekad mora u "audio tracks" ručno da se promeni.Treba da staviš u podešavanju audio strima da ti bude engleski preferirano.
DaJel uzimate ovaj essential paket na toreboxu?
nopeJel uzimate ovaj essential paket na toreboxu?
Meni RD ne radi, tj radi 1 od 10Jel uzimate ovaj essential paket na toreboxu?
I ovo ti zvuci kao neki ozbiljan komentar za ovu diskusiju? Zna se tacno sta ne radi i zasto, a ti kazes da radi SAMO TAKO jer ti repriziras? Koja je poenta toga, da ubedis ljude da je sve ok ili sta? Potenciras taj lazni prizvuk da se nista nije desilo, kao da neko to slusa, pa ce da pobedi ta strana ili tako nesto. Ne razumem...RD radi samo tako, ali samo na starim filmovima..
Da i radi savrseno, druga stvar kod Tor Boxa je da mozes da delis API kljuc sa jos nekim, ne prave nikakav problem ako podelis sa dva tri prijatelja tako da ispadne onda dzabe.Jel uzimate ovaj essential paket na toreboxu?
Ja sam najnormlanije platio direkt preko master kartice, prvi put uzeo za probu mesec dana, kada sam video da savrseno radi pre par dana platio godinu, kolega sa posla takodje najnormlanije uzeo za sebe isto platio karticom.Meni RD ne radi, tj radi 1 od 10
Uzeo Tor za 3e i za sad sve radi super
Btw na toru sam mogo da platim jedino tako sto sam napravio patreon pa karticom preko njega
A brate bolje podeli to dragim prijateljima 😃 ja sam svojevremeno delio eon, argentinski yt premium, ne znam čiji netflix i lifetime skyshowtime.. za uzvrat, dan danas koristim za dž hbo, move i eon tv+2 slota za ostale uređaje (svoj sam ugasio pre dve godine).Da li je neko zainteresovan da delimo Torbox Essential? Npr 3 da se skupimo to bi bilo 1$ mesecno.
Par servisa delim sa clanovima odavde i sve prolazi kako trebaA brate bolje podeli to dragim prijateljima 😃 ja sam svojevremeno delio eon, argentinski yt premium, ne znam čiji netflix i lifetime skyshowtime.. za uzvrat, dan danas koristim za dž hbo, move i eon tv+2 slota za ostale uređaje (svoj sam ugasio pre dve godine).
Da,imaju svoj api koji se ubacuje u Stremio addone prilikom podešavanja i instalacije,tipa Torrentio,Comet,Meteor a imaju i svoj addon TorboxJel moze malo pojasnjenje oko Torboxa i kako se sta radi? Da li imaju svoj api isto koji se ubacuje recimo u neke addonove ili imaju svoj neki addon 🙂
Ma kakvi, još dobija i konkurenciju u vidu nuvia, wuplaya itd.Znaci Stremio ga je skroz ugasio zbog ovih influensera i youtjubera.Ništa,prelazimo na Kodi.
dosta obecava Wuplay. Murph ispada dobra zamena za RD, bar u ovom trenutkuMa kakvi, još dobija i konkurenciju u vidu nuvia, wuplaya itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari