Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ali, pošto nije tako postavljeno.. znači da i nije tako.

Meni je ovako i legitimno.
Kupimo npr najmanji paket i imamo 5 GB.
I onda bonus od ne znam koliko dodatno, kada se tih 5 potroši.

Svakako, ja kada pročitam reč "bonus".. za mene je to, pa - bonus.

Bonus je dodatna vrednost, nagrada ili plaćanje koje se dodeljuje preko standardnog, očekivanog ili ugovorenog iznosa. Reč potiče iz latinskog jezika i označava nešto što je dobro.
Izvor: Gemini

I za njih je, sudeći po praksi.

Ali, pošto nije tako postavljeno.. znači da i nije tako.

Meni je ovako i legitimno.
Kupimo npr najmanji paket i imamo 5 GB.
I onda bonus od ne znam koliko dodatno, kada se tih 5 potroši.

Svakako, ja kada pročitam reč "bonus".. za mene je to, pa - bonus.

Izvor: Gemini

I za njih je, sudeći po praksi.
Tebi je legitimno da dbijes nesto sto ne mozes da iskoristis?! Bravo!

Ja lično kupujem mesečno 5 GB, ali uz Uzbudljiva konekcija paket. Tako da tamo bonusa i nema.
Ali, i da koristim najmanji Freepaid paket, opet mi bonus ne bi trebao, jer trošim svega nekoliko MB mesečno.

Međutim, ima ljudi koji troše više i verujem da ako uzimaju pogodne pakete - moguće je do potrošnje bonusa stići.
Tako da mi to ne deluje baš tako nedostižno.

E sada, ima onih koji su do sada nakupili gomilu GB (i ja sam jedan od njih) i verujem da do bonusa i ne mogu stići.

Za njih on nije od koristi, niti je njima namenjen. A kako vidim da je opcioni.. ne mora se ni aktivirati, ako se već ima ona gomila.
To je za one kojima treba i koji ga koriste više ili manje redovno, tj - baš kao bonus.
Kao nagrada. Ne kao obaveza.

Poslednja izmena:
Juče manuelno obnovio paket, zato što nisam bio siguran da će se to automatski desiti. Pre svega jer nije bilo obaveštenja putem SMS-a, o isticanju paketa. Tek jutros je stigla poruka o uspešnoj akciji...

Juče sam zvao da mi reaktiviraju broj koji nije registrovan na vreme pa je isključen, operater poslao podatke podršci ili kome već i rekao da danas posle 14h registrujem. Pošto nije bilo moguće da registrujem, pozovem opet danas i operater kaže da ne može da se reaktivira broj, moglo je do juče 😄

Juče manuelno obnovio paket, zato što nisam bio siguran da će se to automatski desiti. Pre svega jer nije bilo obaveštenja putem SMS-a, o isticanju paketa. Tek jutros je stigla poruka o uspešnoj akciji...
Kad je uključena automatska obnova sms se ne šalje.

Poz!
Paket obnovljen ali sms o obnovi nisam dobio, kakva je situacija kod vas?

Nazad
Vrh Dno