Hej, drago mi je da koristiš usluge i da si zadovoljan. Uvek smo na raspolaganju za proveru dostupnosti, tako da kada se odlučiš kucni nam poruku u DM. Hvala na sugestiji, zadovoljstvo korisnika nam je jako važno.@Yettel Srbija osim onih koji koriste optiku prilikom testiranja optimizacije itd,uzmite u obzir i ruralna podrucja gde nema optike.Puno ljudi neke i licno znam gledaju uz pomoc Mobilnog Interneta na primer ja koristim vas kucni internet,i cim otkacim MTS tj istekne UO za satelit vi ste mi u planu tj Yettel Tv Box.Kucni Internet vec koristim,kao i mobilnu telefoniju kod vas 👍
Hisense Vidaa nista za sadHej, drago mi je da koristiš usluge i da si zadovoljan. Uvek smo na raspolaganju za proveru dostupnosti, tako da kada se odlučiš kucni nam poruku u DM. Hvala na sugestiji, zadovoljstvo korisnika nam je jako važno.
prijavio se, javljam utiskePrijava za prvu grupu ažuriranja na novu verziju Yettel STB aplikacije
Dragi Benchmarkovci,
Nastavljamo sa inovacijama Yettel TV platforme.
U ovom talasu STB uređaj ažurira se novom verzijom aplikacije, koja donosi značajna unapređenja, kao i nove funkcionalnosti.
Nove funkcionalnosti su:
- Plejer na Naslovnoj strani, kao i pozadini tokom pretraživanja sadržaja na drugim stranama
- Mogućnost snimanja sadržaja i produžavanje mogućnosti gledanja unazad do 30 dana (za pojedine kanale)
- Pretraga (Search) koja omogućava pronalaženje sadržaja unosom pojma, kao i putem glasovne pretrage koja se prevodi u tekst
- Dugme Gledaj ispočetka na strani sa detaljima programa
Unapređene funkcionalnosti su:
- Mini EPG gde je unapređen prikaz vremena početka programa
- TV dugme na daljinskom koje sada uvek vodi na Live momenat, bez obzira na program koji se gleda
- Mnogobrojne ispravke primećenih defekata
Ukoliko želite da budete u prvoj grupi korisnika koji će dobiti novu verziju, prijavite se OVDE
Vaš Yettel TV tim
E pošto sam se i ja prijavio mogu videti tek ujutru kad stignem kući 🍻Stigla je i meni nova app. Verzija 3.25.1.0
Radi.
Sve što su rekli je tu.
Čini mi se da radi stabilno.
Pre par minuta sam primetio novu verziju aplikacije, ne mogu ništa drugo da napišem..
E pa vidis ja sam primetio jedan bag da tako kazem sad nzm koliko je to do aplikacije, posto moji koriste eon aplikaciju primetili su da se zvuk preklapa iz yettelove aplikacije na eon sto je bas iritantno i ne ne znam kako da sad to popravim.Stigla je i meni nova app. Verzija 3.25.1.0
Radi.
Sve što su rekli je tu.
Čini mi se da radi stabilno.
Pre par minuta sam primetio novu verziju aplikacije, ne mogu ništa drugo da napišem..
Ipak je tacno to sto pise u Danas-u dok je postojao jos,i Total i mSAT zasebno.Izgurao sam 2 godine placajuci,2 satelitske pa raskinuo mSAT.Kada sam u poslovnici rekao da hocu raskid i sa sobom poneo opremu (antenu oni skidaju),radnica je samo to evidentirala ali nece da uzme opremu???Posle oko 5 dana me zovu iz MTS-a i kazu "Zovem iz MTS-a,odobren vam je raskid.Mozete vratiti opremu".Ja sta cu odem sa cerkom kolima o5 u poslovnicu,i tek tada uzese opremu.Plus mi naplatise i taj ceo mesec,i iduceg jos 12dinara.Ovakav tekst se može podvesti i pod ono što se zove "projektno novinarstvo". Ne bih da dužim, otišli bi u politiku. Pročitao sam tekst, pun je pogrešnih informacija i dezinformacija. Nikad nikakav problem oko vraćanja opreme nisam imao niti sam čuo da ga je neko imao. Pogotovo "vrtenje u krug", proces koji traje mesec dana i koji košta. "Danas" sam nekada sa zadovoljstvom čitao, poslednjih godina konstantno srozava kvalitet.
Ni ja nisam dobio update, a prijavio sam se.Il sam zakasnio za updejt, grupa zatvorena ili
Баци поглед на Орион тему. Иначе цело прос**** са одласком у пословнице и враћањем смећа је најобичније малтретирање корисника. У иностранству сам више пута раскидао уговоре, пошаљем мејл да не желим да користим услугу више, платим још један рачун и то је то. Модеме/рутере/рисивере штагод однесем на депонију заједно са осталим електронским отпадом кад се накупи. Пословницу(е) било чега никад нисам посетио.Ovakav tekst se može podvesti i pod ono što se zove "projektno novinarstvo". Ne bih da dužim, otišli bi u politiku. Pročitao sam tekst, pun je pogrešnih informacija i dezinformacija. Nikad nikakav problem oko vraćanja opreme nisam imao niti sam čuo da ga je neko imao. Pogotovo "vrtenje u krug", proces koji traje mesec dana i koji košta. "Danas" sam nekada sa zadovoljstvom čitao, poslednjih godina konstantno srozava kvalitet.
Da ne skrećemo sa teme, samo ću dodati mts=Smeće bežite od njihovih usluga ko god može, znači da niste u mts-u ili supernovoj. Inače bog nek vam je u pomoći.Баци поглед на Орион тему. Иначе цело прос**** са одласком у пословнице и враћањем смећа је најобичније малтретирање корисника. У иностранству сам више пута раскидао уговоре, пошаљем мејл да не желим да користим услугу више, платим још један рачун и то је то. Модеме/рутере/рисивере штагод однесем на депонију заједно са осталим електронским отпадом кад се накупи. Пословницу(е) било чега никад нисам посетио.
Da , slazem se sa tobom . MTS preskup , Yetel krš - prekid u netu , tv - a optika su . Kod MTSa mi se to nije desilo u 4 god mozda jednom da net pukne - a optika su oba . Do koga je ili do cega je ?^ Ih,ih, smanji malo... MTS je izmislio uslugu za Yettel. Bukvalno. Evo, godinu i po sam kod Yettela, i dalje mi se na njihovim boksovima desavaju skoro svakodnevno neki zeleni ekrani, pa blokiranja, pa obavezno moram da restartujem... Uzasni su. A, ako se dobro secam, kod MTSa za dve godine ni jedan problem. Jednom se desilo da je net nestao na nekoliko minuta i to je sve. MTS - Yettel, nebo i zemlja.
Pretpostavljam da svi ili skoro svi u temi,koriste optiku to jest opticki internet.Ja koristim Yettel Kucni Inernet pokusavao sam sa A1 slabo,ali zato Yettel-ov radi bez greske i na telefonu i Laptop-u.Nikad zabagovao pukao niti ista slicno,evo u Septembru vec mogu da obnovim UO.I obnovicu pa kad istekne mSAT onda Yettel Tv Box Basic paket samo njega daju bez optike.Ne bi mene MTS ni video da sam znao,da moze Yettel na kucni internet.Brzine svakako nisu ekstra kao kod optike,ali evo 4 godine tj 2 UO on radi bez greske.Kad je guzva uvek 25-30Mbps a kad je rasterecena mreza,skoci i do 60Mbps.Ili tako ili budjavi ADSL uz neki Box,drugih opcija na mojoj lokaciji nema 🙁Da , slazem se sa tobom . MTS preskup , Yetel krš - prekid u netu , tv - a optika su . Kod MTSa mi se to nije desilo u 4 god mozda jednom da net pukne - a optika su oba . Do koga je ili do cega je ?
A Yetel podrska ovde - 0 , samo cisti marketing .
Sada sam primetio i kod mene ovo što si napisao.E pa vidis ja sam primetio jedan bag da tako kazem sad nzm koliko je to do aplikacije, posto moji koriste eon aplikaciju primetili su da se zvuk preklapa iz yettelove aplikacije na eon sto je bas iritantno i ne ne znam kako da sad to popravim.
Ja sam te takve probleme imao u početku kada smo tamo u septembru prešli na ovu novu našminkanu aplikaciju v.3.23.4.0., to je tako trajalo negde do novembra. Od decembra do danas nisam imao ništa od toga, sve radi maltene ko sat. Računam da su u međuvremenu za tih prvih 2-3 meseca uspeli da isprave sve te bagove i dečije bolesti i da je od decembra sve to ispeglano, čekale su se samo nove opcije koje su falile u toj novoj verziji, a koje su evo valjda sada ovim apdejtom vratili (snimanje, pretraživanje, Info, bolji EPG,...). Da i danas imam sve te probleme kao ti ja bi im svaki dan dosađivao dok to ne isprave.^ Ih,ih, smanji malo... MTS je izmislio uslugu za Yettel. Bukvalno. Evo, godinu i po sam kod Yettela, i dalje mi se na njihovim boksovima desavaju skoro svakodnevno neki zeleni ekrani, pa blokiranja, pa obavezno moram da restartujem... Uzasni su. A, ako se dobro secam, kod MTSa za dve godine ni jedan problem. Jednom se desilo da je net nestao na nekoliko minuta i to je sve. MTS - Yettel, nebo i zemlja.
Ja nisam ni dobio novo ažuriranje.Ja sam te takve probleme imao u početku kada smo tamo u septembru prešli na ovu novu našminkanu aplikaciju v.3.23.4.0., to je tako trajalo negde do novembra. Od decembra do danas nisam imao ništa od toga, sve radi maltene ko sat. Računam da su u međuvremenu za tih prvih 2-3 meseca uspeli da isprave sve te bagove i dečije bolesti i da je od decembra sve to ispeglano, čekale su se samo nove opcije koje su falile u toj novoj verziji, a koje su evo valjda sada ovim apdejtom vratili (snimanje, pretraživanje, Info, bolji EPG,...). Da i danas imam sve te probleme kao ti ja bi im svaki dan dosađivao dok to ne isprave.
Zovem i kazem sta se desava, za par dana dolazi covek i donosi drugi boks. U medjuvremenu je sve proradilo kako treba. I tako, pozdravismo se. 😉 Onako, usput, je rekao da nisam prvi sa tim problemima. Jedino sto se kod mene stabilizovalo, odnosno sto je prestalo... je ono ponocno nestajanje veze. Nije se desilo ne pamtim otkada, sigurno ima mesec dana.... ja bi im svaki dan dosađivao dok to ne isprave.
Nisam ni ja dobioJa nisam ni dobio novo ažuriranje.
Nas dvojica će da dobijemo kad vidimo svoje uši bez ogledala. 😉😁Nisam ni ja dobio
Da da identicno je i sa eon palikacijom...Sada sam primetio i kod mene ovo što si napisao.
Kada sam upalio TV/stb ostao je YouTube app kao početna strana, bez zvuka, ali aktivna app.
U pozadini je išao zvuk live kanala koji je poslednji bio aktivan na TV. Izašao sam iz yt, bio je aktivan Yettel app i player na tom kanalu čiji sam zvuk čuo u Yt, novina koju su najavili.
Otišao sam na aplikacije, startovao Yt opet i u tom trenutku je Yt app preuzeo kontrolu nad zvukom.
Da li je isto i sa eon aplikacijom, jesi li testirao?
@Yettel SrbijaSada sam primetio i kod mene ovo što si napisao.
Kada sam upalio TV/stb ostao je YouTube app kao početna strana, bez zvuka, ali aktivna app.
U pozadini je išao zvuk live kanala koji je poslednji bio aktivan na TV. Izašao sam iz yt, bio je aktivan Yettel app i player na tom kanalu čiji sam zvuk čuo u Yt, novina koju su najavili.
Otišao sam na aplikacije, startovao Yt opet i u tom trenutku je Yt app preuzeo kontrolu nad zvukom.
Da li je isto i sa eon aplikacijom, jesi li testirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari