cetverooki
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.12.2021
- Poena
- 70
Moja oprema
- CPU & Cooler
- ryzen 5 5500
- Matična ploča
- prime a320m-k
- RAM
- ddr4 16gb
- GPU
- rtx 2060
- Storage
- KINGSTON SNV2S500G
- Zvuk
- Realtek Audio integrisana
- PSU
- Enermax Galaxy 1000w
- Monitor
- Msi Mag 255F E20
- Miš & tastatura
- stellseries sensei 310, lenovo neka starija tastatura
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi 12pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Prvenstveno hoću da odvojim zvuk iz kompjutera, jer mi je on uglavnom glavni izvor. Imam starije pojačalo Harman Kardon avr 51, stari trosistemci Magnat i vufer alfa 30.
Nije da se nešto pretjerano razumijem u materiju, prvo sam htio stariju zvučnu kartu jer mi je to kao jeftinije, al se sve to promjenilo i sad ne znam kuda.
Kupio sam prvo zoom uac2 i svidio mi se, al ga nisam uspio ustabiliti na win 11. Odlučio sam se za njega, jer mi sin svira bubnjeve i nadam se da će nekad imati potrebu za njim, vratio sam ga i još ga nisam prežalio.
Pokušao sam sa AI al on vrti isto i ne vjerujem mu, pogotovo jer nema moje uho.
Nije mi veliki budžet, ne bi puno izdvajao maksimalno 100 do 150eura.
Moja je nedoumica izmedju DAC, oni nisu u ovom cjenovnom rangu. Našao sam u ponudi Audient EVO4, Audient ID4 MKll, Arturia mini fuse, Tascam US-xxxHR, Macky onyx artist ovo je sve novo i imam par starijih modela koji su mi interesantni. Našao sam i ovo Ifi Audio UNO.
Najuži mi je izbor Audient ID4. Po specifikacijama mi djeluje najbolji, da li griješim ili ima neko drugi prijedlog i preporuku? Ima tu i starijeg hardvera, meni zanimljivog ali oni nisu ništa povoljniji, a bojim se nestabilnosti na Win11.
Nije da se nešto pretjerano razumijem u materiju, prvo sam htio stariju zvučnu kartu jer mi je to kao jeftinije, al se sve to promjenilo i sad ne znam kuda.
Kupio sam prvo zoom uac2 i svidio mi se, al ga nisam uspio ustabiliti na win 11. Odlučio sam se za njega, jer mi sin svira bubnjeve i nadam se da će nekad imati potrebu za njim, vratio sam ga i još ga nisam prežalio.
Pokušao sam sa AI al on vrti isto i ne vjerujem mu, pogotovo jer nema moje uho.
Nije mi veliki budžet, ne bi puno izdvajao maksimalno 100 do 150eura.
Moja je nedoumica izmedju DAC, oni nisu u ovom cjenovnom rangu. Našao sam u ponudi Audient EVO4, Audient ID4 MKll, Arturia mini fuse, Tascam US-xxxHR, Macky onyx artist ovo je sve novo i imam par starijih modela koji su mi interesantni. Našao sam i ovo Ifi Audio UNO.
Najuži mi je izbor Audient ID4. Po specifikacijama mi djeluje najbolji, da li griješim ili ima neko drugi prijedlog i preporuku? Ima tu i starijeg hardvera, meni zanimljivog ali oni nisu ništa povoljniji, a bojim se nestabilnosti na Win11.