Probaj reinstall aplikacije.Odličan je update, samo što sad primjećujem da u YouTube aplikaciji, kada se skroluje, sjecka... Vjerovatno će to upeglati... Drugo je sve super.
Klikom na dugme u autu aktivira se Gemini.Kucanje mailove i ostale pomenute aplikacije koristiš preko Android Auto i/ili komandi na volanu i/ili na telefonu?
To je to, nije mi palo na pamet... sad je 👌 hvalaProbaj reinstall aplikacije.
Klikom na dugme u autu aktivira se Gemini.
Zamolim je da otvori mail.
Izdiktiram odgovor i dodam da bude u poslovnom, prijateljskom ili nekom drugom tonu.
Kažem joj da pošalje.
Mora da radi preko. Gmail aplikacije.
Ako. Koristiš excange onda može da zapamti odgovor pa da odradi paste kada želiš.
Probaj sa Ej Gugl 😅Meni su proradile sve komande na srpskom, ali sada ne reaguje na hey google.
Dobar dan GugleProbaj sa Ej Gugl 😅
Ništa dodatno nijesam dodijelio od permisija.
Sada sam probao sa komandama
Otvori mi Gmail.
Isčitaj mi poslednji mail
Daj mi spisak zadnjih 10 mailova
Daj mi detalje o tom mailu
Proslijedi mail na xxx adresu
Odgovori na taj mail
Daj mi detalje o lokacijama iz tog i tog maila
Otvori Spotify i pusti Relax playlistu.
Možda malo glupo, ali ja sam na Android autu, pretpostavljam da si prvo to uradio?
Koji model je u pitanju? Kod mene ista situacija, baterija baš baš loša. Skinut malo pre sa punjača, evo koristim od tad ravno 13 minuta već je na 96 posto. Baš sam se smorio jer sam bio iznenadjen kako je dobro držao sa svojom 4900 mah baterijom, bolje nego neki kinezi sa 6k. Vidim većina vas ne primećuje razliku. Moguće da su zasrali nesto na fe modelu sa apdejtom. Svakako čekam ili da se stabilizuje ili neki novi update...šta drugo mogu. 🤷🏻♂️68% za 3.48h pritom mi je osvetljenje level mrak.
Meni nekad procita poruku na "cistom" srpskom, nekad los pokusaj TTS srpskog 😁 Inače i auto i telefon na engleskom.Sve navedeno, manje ili više, radi kada koristim na telefonu. Ali kada je S25 povezan na Android Auto, otvori/pokreni Gmail kaže da aplikacija ne postoji.
Naravno, sve vreme pričamo o Samsung S25 + Andorid Auto.
Uputstva za navigaciju sada rade odlično. "Vodi me na posao" otvara lokaciju memorisanu kao "work".
Kada ti stigne poruka, na Viber ili SMS, da li ti poruku pročita na srpskom ili pokušava na engleskom? Meni pročita na engleskom.
Sad razmišljam, bez obzira što mi je svuda gde sam našao podešeno srpski, sistemski jezik mi je engleski, možda ima veze i sa tim.
Mada, najviše me buni ovo sa YT Music. On pokrene aplikaciju, čak i pronađe konkretnu pesmu koju sam tražio, ali ne pušta muziku.
S25u eux.Koji model je u pitanju? Kod mene ista situacija, baterija baš baš loša. Skinut malo pre sa punjača, evo koristim od tad ravno 13 minuta već je na 96 posto. Baš sam se smorio jer sam bio iznenadjen kako je dobro držao sa svojom 4900 mah baterijom, bolje nego neki kinezi sa 6k. Vidim većina vas ne primećuje razliku. Moguće da su zasrali nesto na fe modelu sa apdejtom. Svakako čekam ili da se stabilizuje ili neki novi update...šta drugo mogu. 🤷🏻♂️
Meni nekad procita poruku na "cistom" srpskom, nekad los pokusaj TTS srpskog 😁 Inače i auto i telefon na engleskom.
Gemini mi sad služi kao zanimacija za decu koja se sita ispričaju.
Apsolutno može da bude razlog. Savetodavno, posle par teranja speedtest aplikacije da se vidi "čiji je veći", isključite 5gЈа сам приметио да ми је са One UI 8.5 нешто слабија батерија, претпостављам да је то због 5G, јер ми је са апдејтом стигао.
Мислим да нисам умислио.
Kod mene ranije nije radilo, sada radi, ali nisam ga koristio u realnim uslovima, već samo za testiranje i tu je bio bez greške. Testirao sam samo na neka imena koja tačno znam kako su memorisana. Ne znam kako bi se ponašao ako omanem neko slovo ili redosled reči.Pitanje nije u vezi sa S25 telefonima ni sa UI8.5 ali pišete o Gemini-ju pa da se nadovežem. Da li Gemini sa telefona može da pozove nekoga iz imenika a da mu komandu kažete na srpskom? Siri je ovo radila još pre mnogo godina bez ikakvih problema a ja nisam nikad uspeo da nateram android da uradi tako nešto bez mnogo grešaka. Korisno bi mi bilo za vreme vožnje.
Izgleda nema svrhe, vidim svi sa FE modelom se žale. Očigledno su zasrali nešto kod njega sa apdejtom. Nista, čekam neko ažururanje pa da vrate bateriju na staro, ako bude i to...^пробај фактори ресет. Ако те не мрзи.
Nema ga onaj od pre par strana da ti kaze da haluciniras da se baterija degradirala 😀Izgleda nema svrhe, vidim svi sa FE modelom se žale. Očigledno su zasrali nešto kod njega sa apdejtom. Nista, čekam neko ažururanje pa da vrate bateriju na staro, ako bude i to...
Jako si zanimljiv, tu je ovaj od pre par strana. Demantuje te samo to sto ima ovde par ljudi koji su vec napisali da promena sa baterijom nema. A i u krajnju ruku, nezahvalno je dan nakon azuriranja suditi o bateriji dok se jos ni pozadinski procesi nisu slegli kako treba, a jos manje suditi na jednom primeru.Nema ga onaj od pre par strana da ti kaze da haluciniras da se baterija degradirala 😀
Distanciram se od bilo kakvih teorija zavere. Uopšte ne tvrdim da su namerno to uradili, možda im se samo potkrala greška u kodu ili šta god. A možda i grešim. To što ne znam ne želim ni da nagadjam šta je uzrok. Jedino što znam je da je baterija masakrirana. Evo 3. dan nakon apdejta u doba dana gde sam imao 60 posto baterije sad imam 20, tako da mislim da ovaj epitet "masakrirana" uopšte nije preteran. Mislio sam da radim hr pa da se opet cimam sa podešavanjima, ali kad sam malo kopao po netu i video da vlasnici FE modela masovno kukaju na bateriju nakon apdejta odustao sam jer to očigledno nije do mog primerka već generalno. Kontam da nisu namerno, jer šta im je mučeni FE skrivio, on nije konkurencija s26 seriji. Jedino ako im ide loše prodaja A57... onda sam ga stvarno najeb'o. 😆Nema ga onaj od pre par strana da ti kaze da haluciniras da se baterija degradirala 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari