Šta je novo?

Orion Telekom - biznis korisnici

Taman sam hteo ove nove MSAT, kada me iznenadise drugari sa Oriona sa ponudom za biznis, cena je stvarno bas bas bas dobra. Da li Orion, sada kada ide preko Telekoma, moze da izvuce te brzine bez cimanja : 2500/1000 i 8000/2000 ?!

Ne znam preko koga šta ide, ja mislim da se za Biznis ništa ne mijenja što se tiče tehničkih uslova.

@Roy Fokker Ma @Hattala uzima Orion Biznis ali pretpostavljam preko MTS optičke infrastrukture?? jer kod njega nema ex-Orion mreža. Znam da MTS optiku ima dostupnu na adresi, a Orion jok (beše nemaju uopšte u celom gradu Orion??).

Pa pita da li može da dobije te 2.5 i 8 Gbps brzine, pošto jelte Telekom slabo ima XGPON opreme.

Da, nisam ispratio. Kod mene je bila odlična usluga, samo sam se prebacio na Biz, evo sad poslah potpisan ugovor.

I ja se vratio u Orion. Jel ko uspeo na ovom TPLinku XC220-G3v da ukljuci bridge mod? I ako neko zna kako, one opcije su ocaj zivi.

Takođe. (sa Orion prepaid na Orion Biznis).
Ali još uvek "nisam dobio" fakturu za april na SEF ako je verovati mom "donoru PIB-a" (ugovor nije na moje ime / moju firmu jer istu nemam 😅).
Nema šanse da će me Orion častiti 8 dana na kraju aprila...
Ne brini se poslacemo ti racun 🤣🤣🤣

Ovi nisu normalni definitivno 😡 😡 Videh ovu profakturu na mojhosting.oriontelekom.rs portalu, nakon što sam PONOVO probao da resetujem "zaboravljenju" lozinku (nisam ništa zaboravio nego genijalnci nikakve login kredencijale nisu poslali ni za jedan od portala / naloga vezanih za taj biznis ugovor).

ZLORION_profaktura - Copy.PNG

@Roy Fokker Ma @Hattala uzima Orion Biznis ali pretpostavljam preko MTS optičke infrastrukture?? jer kod njega nema ex-Orion mreža. Znam da MTS optiku ima dostupnu na adresi, a Orion jok (beše nemaju uopšte u celom gradu Orion??).

Pa pita da li može da dobije te 2.5 i 8 Gbps brzine, pošto jelte Telekom slabo ima XGPON opreme.
Zar može orion biznis preko mts infrastrukture?

Evo pridružujem se i ja ekipi sa Skyworth uređajem na 2500/1000.

Jel i vi imate problem sa TP Linkom da vam ne radi prvi Lan port? Tacnije deluje da je sve ok, svetli, treperi, prikazuje da postoji protok kroz njega, ali neta nema. Danas su bili iz podrske da zamene ruter za drugi, isti model, isti problem 😀

Tako da sam ih opet zvao, kazu da ce javiti za dalje.
Rekao mi je bas to monter, da se mnogi zale na taj port 1 da ne radi, meni igrom slucaja on radi i na starom i zamenjenom tp linku, ali sam imao problem da na dva -tri dana pocne usporen net da radi, i i na testovima svaki drugi ping ne prolazi, dodje do zagusenja , sto se oporavi resetovanjem rutera, sad pratim situaciju sa zamenjenim, ali citao sam da imaju te probleme kao sami uredjaji, verovatno prolaze za manje zathevne korisnike koji nemaju puno servisa i rutiranja.
Ako opet krene kaze da ih zovem pa ce doneti neki bolji.

Nazad
Vrh Dno