Možda ću ti delovati glupo ili ne iskreno ali kada bi ti rekao da nekih razlika uopšte da i nema.Jel velika razlika izmedju x13 i x17?
Upoređivao sam mnogobrojne stvari koje bi Xiaomi 17 činile boljim ali neke razlike ja video nisam .
Možda ću ti delovati glupo ili ne iskreno ali kada bi ti rekao da nekih razlika uopšte da i nema.Jel velika razlika izmedju x13 i x17?
U samom radu se mozda nece videti razlika ali X17 ima dosta vecu bateriju, mnogo jaci cpu i gpu, mocniji senzori kamera, veca rezolucija ekrana, vise ppi .. bukvalno sve 🙂Jel velika razlika izmedju x13 i x17?
Ma možda je baterija bolja i naravno da je malo bolji uređaj jel je tek izašao ali ništa drastično bolje ...U samom radu se mozda nece videti razlika ali X17 ima dosta vecu bateriju, mnogo jaci cpu i gpu, mocniji senzori kamera, veca rezolucija ekrana, vise ppi .. bukvalno sve 🙂
Na malom ekranu telefona sve slike ce biti dobre ali kad prebacis na veci ekran onda se itekako primeti razlika.Ma možda je baterija bolja i naravno da je malo bolji uređaj jel je tek izašao ali ništa drastično bolje ...
Slikao sam preko 1k slika ogromne razlike ne videh .
Moguće prebacivao nisam .👍Na malom ekranu telefona sve slike ce biti dobre ali kad prebacis na veci ekran onda se itekako primeti razlika.
Za koliko sati u režimu mirovanja ? Da li imaš Xiaomi 13 ili 13 pro ?Jes malko više, nije drastično... Ja obično napunim oko 23h i do ujutru 6h ako ne čačkam ništa potroši oko 3%, nekad i 4%
Koliko je star telefon?Za koliko sati u režimu mirovanja ? Da li imaš Xiaomi 13 ili 13 pro ?
Kupljen u maju 2024 godine .Koliko je star telefon?
Za koliko sati u režimu mirovanja ? Da li imaš Xiaomi 13 ili 13 pro ?
Moguće da je kod njega bolja baterija , ja koristim Xiaomi 13Pa od 23h do 6h ujutru = 7 sati
Redmi Note 13 Pro 5G (ali koristim samo LTE), još malo pa 2 godine star
Unosis zbrku u temu opet. Taj telefon nije ni Xiaomi 13 ni Xiaomi 13 pro. Noviji je, ima vecu bateriju, slabiji je, manje energije trosi. Glupo je porediti babe i zabe.Pa od 23h do 6h ujutru = 7 sati
Redmi Note 13 Pro 5G (ali koristim samo LTE), još malo pa 2 godine star
Dve godina stara baterija, vreme je da degradira.Moguće da je kod njega bolja baterija , ja koristim Xiaomi 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari