Jovkesm
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.05.2025
- Poena
- 85
I srecno gasenje 5g posle 4 dana 😂E bravo, da zatvorimo 5G diskusiju. Srecno svima koji slave 5G. 😉 🙂
I srecno gasenje 5g posle 4 dana 😂E bravo, da zatvorimo 5G diskusiju. Srecno svima koji slave 5G. 😉 🙂
Ovo nisam ocekivao ali samo ovo je dovoljan update (realno povratak na staro), ona pilula je uzasno odradjena
Iq : chicken +1 😂Sta je sa one opcije vezano za ekran,ko gleda iz drugog ugla da ne vidi,nje nema?
Znaci nista?Iq : chicken +1 😂
S25 hardverski ne podrzava ovo.Sta je sa one opcije vezano za ekran,ko gleda iz drugog ugla da ne vidi,nje nema?
Ja za to koristim Blip aplikaciju, sa 25u saljem na sve MacOS uređaje što imamRadim update samo zbog quick sharea tj da mogu da saljem zeni sike direkt na iphone.
Salje kao link kroz sms poruku ako ja dobro radim.Radim update samo zbog quick sharea tj da mogu da saljem zeni sike direkt na iphone.
Nadam se da nije toliki fuš...na pixelu je bilo bukvalno kao da šalješ na drugi androidSalje kao link kroz sms poruku ako ja dobro radim.
Meni je na yetelu proradioProradio 5G na mts-u ali ne i na Yettel-u
Vec smo rekli pre par dana, uopste ne pratite.I sta smo dobili sa 8.5 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Vratili original battery pill iz 7.0. Onaj što su se žalili da je mali, pa ga povećali. E sad je opet isto, sreća može da se ugasi.I sta smo dobili sa 8.5 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Svaka čast, konačno normalno prikazuje procenat baterije bez pilule.
Spustis panel prstom i pokazuje signal za drugu karticu,meni bolje ovako sto je ne pokazuje dok se ne spusti panel.Svaka čast, konačno normalno prikazuje procenat baterije bez pilule.
Ali sad mi ne prikazuje signal za drugu karticu? Da li zna neko kako rešiti ovo, da prikazuje jačini signala za obe kartice a ne samo za jednu?
Objasnio vam covek gore za kartice, niko da se potrudi ni najmanje da potrazi sam sta se desava...Kod mene i dalje nema 5g..pilula za bateriju prisutna..jedina promena je sto nema da su aktivne 2 kartice..
Generalno pricam sta je promenjeno..kad se spusti bar prikazuje obe sim kartice.....Objasnio vam covek gore za kartice, niko da se potrudi ni najmanje da potrazi sam sta se desava...
Upravo to. Objasnio je covek da prikazuje i bez spustanja panela obe, ali, tesko je procitati kako ne vizuelizacija izmenjena.Generalno pricam sta je promenjeno..kad se spusti bar prikazuje obe sim kartice.....
Dap 😂Nikako da se dotaknete panela, da li je omogućeno editovanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari