Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Kod mene je isto USA nalog , a naš PP. Bilo je problema isto u početku oko registracije ali kada sam ga jednom dodao sve radi kako treba.

Kada kupujete na paypall,idite preko racunara ili mobilnog. Ja nisam sa konzole kupovao,nego direktno sa telefona.
Probajte tako.
Kao sto rece kolega gore vec napisano,prolazi sa našim karticama i paypall-om.

Uglavnom sam uzimao preko PC-a na PSN store-u, pa tamo pod načinom plaćanja izaberem PayPal, works every time.

Da li neko zna da ako PP uspe da se poveže na Japanca, da to bude zamena za kreditnu karticu kako bi se igrale 18+ igre?

Kada kupujete na paypall,idite preko racunara ili mobilnog. Ja nisam sa konzole kupovao,nego direktno sa telefona.
Probajte tako.
Kao sto rece kolega gore vec napisano,prolazi sa našim karticama i paypall-om.
Ja sam samo tako i pokušao al neće. Vjerovatno je nešto specifično do naloga na PayPal.

Upravo odradio kupovinu na UK nalogu preko paypal-a a kartica iz BiH povezana, proslo lagano sve uz malu proviziju od par centi

Zasto tesko? Meni banka uzme 1% na takve transakcije, bukv budu centi. A sam Paypal mi ne uzima proviziju ako nema konverzije valute.

Svrbilo me na kraju napravim novi PayPal nalog sa istom mali adresom kao i PSN nalog, stavio sve regularno Srbija, adresa, kartica. I prošlo. Ne znam zašto nije htjelo sa starim PayPal nalogom od prije N godina. Znam da je ispravan koristio sam ga nedavno.

Moguce da je do vremena pravljenja naloga. Moj stari pay pal, nova kartica, NLB, ne radi nigde, nikako i ni u kojoj kombinaciji.

Nazad
Vrh Dno