Šta je novo?

[A1] Kucni net

Istekao mi ugovor za home net 30.04.Zvsli me pre toga i nudili klasiku, za 1800din.Ja i rekao da to mogu i sam da obnovim ako odem u poslovnicu.
Ne daju za manje.
Raskid ugovorne obaveze podnesem 5.06.A presek mi je 10.05..Do tad mi je ugovorna obaveza i tog dana mi je zvanično raskid UO.
Čudi me da ne zovu i pitaju zašto idem, da ponude nešto. Možda će sutra, jer 10ti je nedelja..
Razmišljam ako me sutra do nekih 15h ne pozovu, da pozovem ja call centar, jer sam i ja dobio na email da prosledim vaučer i dobijem 20%..Pa samim tim bi produžio ugovor sa - 20%,to izadje nekih 1440 din mesečna rata za Home net, sto mi je ok cifra..
Ima li neko neki drugi savet?
raskines taj ugovor, popust vazi za novi ugovor samo. Svi smo dobili po 2 koda, ne razumem obo sto neki pisu da saljes sam sebi kod.
Pise tamo u uslovima koriscenja, ako 1 kod das nekome i ti i on dobijate po 20% on na novi uhovor ti na postojeci. Drugi kod mozes samo da das nekome.

Samo je problem to što onaj koji prenosi broj može preko agenta da uzme trenutno 40% popust ili 25% za novi KućniNet ugovor, tako da mu se ne isplati varijanta preko vaučera. Jedino ako može da kombinuje popuste (u prošloj akciji sa vaučerima nije moglo).
Isplati se vise na zenin vaucer sto mi poslala,za mene minus 20 na novi ugovor za KN,i zeni minus 20 na postojeći ugovor za telefon, nego samo meni minus 25 koliko mi nudi agent za obnovu KN. I to je podosta bolje u parama.

… upravo se na tome i dobija bolji ukupni popust - ukoliko se na neki način neograničava da kod pošalješ sa postojećeg postpaid broja, za novi ugovor, a na istog nosioca UO…

Pa to ne znam, to ih treba pitati dal moze isti čovek sam sebi dati vaučer za neki novi ugovor.

Upravo se vratih iz A1 poslovnice, gde odbise da mi prodaju 5G kucni netu uz izgovor da ga nema na mojoj lokaciji.
Naravno da ga ima, potvrdili mi u 2 druge poslovnice, ima ga na mapi, imaju i komsija koje su ga uzele,
Izgleda gde prodje A1 optika volsebno nestaje 5G signal 🙂 ali zato tacno znaju sta konkurencija ima na toj lokaciji. Interesantno.
Hvala clanu koji mi dade kod za popust, 👍 vise srece u sledecem izvlacenju. Ja ovaj loto prestajem da pratim.

Ja sam tako rešio, preko druge adrese, uzeo juče 5g kućni net za kuću na selu. Samo sam zaključao 4g na ruteru i u sobi imam ~90/50, bez ikakvog premeštanja i hvatanja signala, hiperskok u odnosu na čuveni TS ADSL 10/1. Probao sam više puta preko DMSS i u toku noći kako radi, stream ide bez seckanja što mi je jako bitno (dahua kamere + nvr), mada imam sreće sa lokacijom jer sam blizu rasterećenog repetitora. Nisam testirao da li gase frekvencije ali za sada sve radi odlično.

Upravo se vratih iz A1 poslovnice, gde odbise da mi prodaju 5G kucni netu uz izgovor da ga nema na mojoj lokaciji.
Naravno da ga ima, potvrdili mi u 2 druge poslovnice, ima ga na mapi, imaju i komsija koje su ga uzele,
Izgleda gde prodje A1 optika volsebno nestaje 5G signal 🙂 ali zato tacno znaju sta konkurencija ima na toj lokaciji. Interesantno.
Hvala clanu koji mi dade kod za popust, 👍 vise srece u sledecem izvlacenju. Ja ovaj loto prestajem da pratim.
Pa što ne uzmeš u te dve druge poslovnice onda? Ne razumem, jesi vezan za poslovnicu nekako? A šta ti kaže njihova online provera dostupnosti?

Jedna poslovnica u januaru kazu nisu obuceni da prodaju 5G. Druga u februaru nemaju ponude u racunarima. U martu preko a1 sajta ostavim podatke niko se nije javio .. sad ovo cetvrto. Ili nemaju uslugu koju reklamiraju da imaju ili imaju izuzetno lose kadrovsko resenje. Kazem to kao neko ko je 5 godina radio u trgovini od magacina, prodaje, nabavke, prezentacije. Nije meni ni za popuste ni za nizu cenu u odnosu na konkurenciju. Od pocetka sam na kucnom netu kod njih.. odbio sam 750 din mesecno za KN 4G jer mi nije potreban hocu 5G. Da su mi trazili LK pa da sam na nakoj crnoj listi to bih razumeo .. ima centrala iznad svih operatera .. a da sam bas toliki baksuz .. da ga ..

Ja sam danas dobio od gospođice za brigu o korisnicima 50% popusta za paket "Kucni Net", 950din sa računom. Zadovoljan sam.

Zvali sa 060 1238?

Kako si dobio taj poput od 50%?!

Pisao je da mu je istekla ugovorna obaveza i da je podneo zahtev za raskid ugovora. Zahtev za raskid ugovora može da se uradi i tokom poslednjeg obračunskog perioda ugovorne obaveze. Raskid stupa na snagu sa krajem obračunskog perioda u kojem je podnet zahtev za raskid (ukoliko te ne pozovu da ponude nešto i ti prihvatiš).

Nazad
Vrh Dno