Šta je novo?

Crunchyroll (uplate, familije itd)

Hermess

Poštovan
Učlanjen(a)
16.03.2023
Poena
95
Crunchyroll je jedan od najpoznatijih streaming servisa posvećenih japanskoj animaciji (anime), mangama i azijskoj pop kulturi. Osnovan je 2006. godine, a danas predstavlja centralno mesto za ljubitelje anime sadržaja širom sveta. U njegovoj ponudi nalazi se veliki broj popularnih i klasičnih anime serija, kao i novijih naslova koji su često dostupni vrlo brzo nakon emitovanja u Japanu, što je poznato kao “simulcast”.

Pored video sadržaja, Crunchyroll nudi i digitalnu biblioteku mangi, kao i vesti, intervjue i članke vezane za anime industriju. Servis podržava titlove na više jezika, što ga čini dostupnim globalnoj publici. Može se koristiti na različitim uređajima, uključujući pametne telefone, računare, pametne televizore i konzole za igre.

Crunchyroll funkcioniše po freemium modelu – korisnici mogu besplatno gledati deo sadržaja uz reklame, dok premium pretplata omogućava gledanje bez oglasa, pristup novim epizodama odmah po izlasku i dodatne pogodnosti. Danas je u vlasništvu kompanije Sony Group Corporation, što dodatno doprinosi njegovom razvoju i ekskluzivnim sadržajima.

Prilozi

• e965921d2670a197008fe9403e50aaa0b150eabcaab4ce8b0c860d75ba4d1ee6.jpg
    e965921d2670a197008fe9403e50aaa0b150eabcaab4ce8b0c860d75ba4d1ee6.jpg
    39.3 KB · Pregleda: 10
Mogao si odmah i da okacis metodu 🙂
Za one kojima ne smeta manjak "lokalizovanih" titlova pogotovo za ove cene koje jos mozemo da izbunarimo okolonaokolo jednostavno nema boljeg izbora.

Prošli put mi obrisali temu. Nisam znao da li je možda zbog toga 🤷‍♂️

Ajde ako je neko raspolozen a ima karticu koja prolazi da mi se javi u DM.
Da mu dam username i pw da mi uplati godisnju pretplatu Indija, cim zavrsi skine karticu sa accounta i ja mu prebacim 700din ili kolko treba..

Meni je prošlo na karticu vezanu za Android Playstore turski nalog.
Ne znam za Indiju.

Ajde ako je neko raspolozen a ima karticu koja prolazi da mi se javi u DM.
Da mu dam username i pw da mi uplati godisnju pretplatu Indija, cim zavrsi skine karticu sa accounta i ja mu prebacim 700din ili kolko treba..
Ne možeš da skineš karticu s accounta ukoliko je to jedini payment method, barem ne dok je pretplata aktivna

Stavicu ja moju, prihvata dodavanje kartice i cak naplate dolar i vrate ali pretplatu nece.
Tako da kao druga kartica moze da se skloni nakon placanja.

Piši mi na PP, probacu ujutru dok mi je VPN jos uvek aktivan...

Stavicu ja moju, prihvata dodavanje kartice i cak naplate dolar i vrate ali pretplatu nece.
Tako da kao druga kartica moze da se skloni nakon placanja.
Ako ti se ovo desava moze biti problem i do banke da vide transakciju kao sumnjivu.Meni je to bio problem u erste dok nisam zahtevao da mi to skinu.
Naravno na sopstvenu odgovornost

Koja smo mi zajednica nemam reci 🙂

RandAlThor mi uplatio clanarinu, moja kartica Intesa nije prolazila.​

Hvala od srca

Svejedno proveri sa bankom,bice da je problem zbog tvoje kartice pogotovo posto ti skine za verifikaciju.
Mislim za svaki slucaj ako iskoci jos neki servis u nekoj cudnoj valuti pa nam zatreba opet svima😂😂😂

Ne mora da znači, meni su takođe skidali 100rsd za verifikaciju pa vraćali (za oba naloga) i uplate prošle najnormalnije

100 dinara skidaju samo da potvrde karticu, slično kao i paypal, pa vrate pose pola sata

Ne mora da znaci al moze,Posto su meni npr za hepsiburadu prolazile verifikacije al payment nije.Pa kad sam se cuo sa njima i objasnio onda su rekli da sistem moze da odbije transakciju u nekoj nestandardnoj valuti zato sto je smatra hackom,scammom ili stagod.
Posle toga sam im pisao mail da su ok bilo koje transakcije na toj kartici i da sam ja odgovoran za sve sto se eventualno desi zbog nekih zloupotreba.
Od tad sve prolazi😂

Probao sam sa 2 kartice. Yettel Master Card i Raiffeisen Visa. Ni jedna ne prolazi na Indiju 🙁

Cenim da banka blokira sumnjive transkacije.

Probao sam sa 2 kartice. Yettel Master Card i Raiffeisen Visa. Ni jedna ne prolazi na Indiju 🙁

Cenim da banka blokira sumnjive transkacije.
Meni je prošlo sa Visa Raiffeisen. Jesi li ispratio sve korake?

Da da. Dodao sam obe kartice prvo pa onda upalio VPN. Pusti me on na Premium ali to traje 10min i posle pise da je transakcija odbijena.

Mega fan.jpg

Failed .jpg

IMG_1125.jpegInfo za Apple korisnike. Ko ima indijski Apple account (zbog placanja YT Premium i drugih pretplata), moze tako placati i Crunchyroll

Isto važi i za turski nalog za android ko ima za Disney.
Prolazi preko telefona.
Nije jeftin kao Indija ali je prilično džabe. 15-ak evra godišnje.

Od kad je 15e?Zar nije poskupeo na 30ak?Ili je lira opet trsla?

Toliko.
Stoji mi u Subscriptions da je sledeća naplata novembra 2026-e. 749 TRL ...oko 14 evra.
A platio sam 699.

Prilozi

• Screenshot_20260507_100928_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20260507_100928_Google Play Store.jpg
    79.7 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Mislio sam za Disney

Nazad
Vrh Dno