Nervoso
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 24.06.2025
- Poena
- 2
Barem je to bolje. Daj sta dasPa nema šta ni da baguje kad je jedina jaka funkcija "vraćanje unazad" ukoliko koristiš njihov stb uređaj.
Barem je to bolje. Daj sta dasPa nema šta ni da baguje kad je jedina jaka funkcija "vraćanje unazad" ukoliko koristiš njihov stb uređaj.
Pa nije baš, daj šta daš, za ovu cenu pretplate.Barem je to bolje. Daj sta das
Mozes bilo gde u Srbiji.Ne znam da li je odgovarajuca tema, ali hajde da probam.
Imam aktivan Yettel ugovor za net i tv, ali sam se u medjuvremenu preselio i tamo nemam opciju da preselim uslugu. Uzeo sam na kraju uslugu na drugom mestu, ali mi ostao Yettel da plaćam jos nekih 10 meseci.
Da li mogu Yettel box da odnesem i koristim tu uslugu na drugoj lokaciji na drugom internetu?
Mogla bi gospoda u @Yettel Srbija da pogledaju ova dva dole videa na YT kanalu:
1. Prvi ukoliko uopšte razmišljaju o zameni box-a posle ove 4 ipo godine nekin novim:
2. Drugi da odgledaju uporedno poređenje (može i testiranje) TV platformi na našem tržištu (kakva je konkurencija) ukoliko razmišljaju o unapređenju TV aplikacije:
Naravno tu su i komentari korisnika ispod svakog videa (ukoliko ih zanima mišljenje i utisci korisnika)
Zašto onda jedino oni imaju box bez Netflixa, sa slabijom grafikom i jedinu aplikaciju bez opcije snimanja, pretraživanja, koja je sporija od konkurencije (jedino je Codi sporiji), bez prikaza kog je kvaliteta slika pojedinačnih kanala koji se gleda, koja u sportskoj kategoriji imaju liniju kanala "Trenutno" u kojoj ne piše ništa, bez zaključavanja pojedinačnih kanala, bez radio kanala, bez promo-info kanala, sa tasterom Last na daljincu koji ne funkcioniše, bez video kluba, bez prečica na daljincu (za sportske kanale, filmske kanale, video klub,...), bez Info-a u EPG-u...?? Do pre nekoliko meseci jedini nisu imali listu omiljenih kanala.@LionacBG
A oni jadni bez YouTube recenzije ne znaju šta tržište nudi od boxeva za narudžbinu od kineskih OEM-a i kako izgledaju TV platforme domaćih provajdera??
Netačno, Eon boxevi takođe nisu Netflix certified. I prethodne 3 generacije MTS boxeva i koliko god generacija je imala Supernova.Zašto onda jedino oni imaju box bez Netflixa
Tako hoće jer ih tako "mnogo" briga za nivo (ne)zadovoljstva korisnika. Da mogu da prođu sa kupovinom boxeva sa samo 512 MB RAM takve bi kupovali i davali korisnicima na korišćenje.Verovatno namerno jer oni to tako hoće i misle da tako treba??
Problem je i što mnogi koji tamo rade u Yettelu ne koriste ovu njihovu TV uslugu, pa ni dan-danas. Što mi u početku pre 2-3 god. zvučalo neverovatno - ako si tamo u Yettelu zaposlen trebalo bi da imaš neku pogodnost-privilegiju za njihove usluge, tipa jeftinije plaćaš nego mi ostali, pa što bi onda koristio Orion, Supernovu, MTS, SBB itd., ako ti je ovo gde radiš jeftinije. I što bi koristio konkurenciju (barem je meni iz mog ugla to neshvatljivo). Plus ako nešto prodaješ i reklamiraš - valjda je red da to i sam lično koristiš kako bi što bolje bio upoznat sa time.Netačno, Eon boxevi takođe nisu Netflix certified. I prethodne 3 generacije MTS boxeva i koliko god generacija je imala Supernova.
Tako hoće jer ih tako "mnogo" briga za nivo (ne)zadovoljstva korisnika. Da mogu da prođu sa kupovinom boxeva sa samo 512 MB RAM takve bi kupovali i davali korisnicima na korišćenje.
Programeri ne prodaju ništa, oni pišu kod koji ispunjava zahteve koje su dobili. A ni ne koriste oni aplikacije niti je testiraju detaljno jer je to posao za nekog ko je tamo zaposlen kao QA.Plus ako nešto prodaješ i reklamiraš - valjda je red da to i sam lično koristiš kako bi što bolje bio upoznat sa time.
Svakakvih dilova i kombinacija tu ima, ako se ne varam u BG office-u United Cloud tima (koji "razvija i održava" Eon aplikaciju) koriste Yettel optički internet "za džabe" / imaju neki dogovor.ako si tamo u Yettelu zaposlen trebalo bi da imaš neku pogodnost-privilegiju za njihove usluge, tipa jeftinije plaćaš nego mi ostali, pa što bi onda koristio Orion, Supernovu, MTS, SBB itd.
Nisam mislio na programere nego na promotere po Yettel poslovnicama i koji te zivkaju telefonom da ili pređeš kod njih ili produžiš ugovor. Uđeš u poslovnicu i hoćeš na nešto da se požališ ili pitaš u vezi njihove televizije. Oni te upute kod kolege za kog vidiš da nema pojma dok pričate, kada ga pitaš Da li ti kod kuće imaš i koristiš Yettel TV - obično iskren odgovor bude NEProgrameri ne prodaju ništa, oni pišu kod koji ispunjava zahteve koje su dobili. A ni ne koriste oni aplikacije niti je testiraju detaljno jer je to posao za nekog ko je tamo zaposlen kao QA.
Svakakvih dilova i kombinacija tu ima, ako se ne varam u BG office-u United Cloud tima (koji "razvija i održava" Eon aplikaciju) koriste Yettel optički internet "za džabe" / imaju neki dogovor.
A sami zaposleni imaju za kući kad su neke SBB-ove specijalne "za zaposlene" pakete usluga. A na poslu eto nemaju SBB nego Yettel 😂😂 (i to od mnogo ranije, pre nego što su arapi kupili i SBB).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari