Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ovde ipak ugovorna obaveza nešto znači.

Da li se promenila cena uređaja sad sa ovim novim paketima?

Koliko sam video po prethodnim stranama podforuma, trenutno agenti ne nude 50% popusta na pretplatu kod prenosa broja iz druge mreze, isto takodje ni MTS ni Yettel. Samo nude dobre uslove prilikom zadrzavanja korisnika, ali to kazem trenutno, voleo bih da me neko ispravi i da kaze da je uspeo preneti broj sa popustom u prethodnih mesec dana
Presao iz MTS-a u Yettel. Dobio Yettel 30 za 1500.

Nije mi jasno oko 20% popusta. Ja dobijem od nekog kod i dobijem 20% popusta na tarifu kad potpišem ugovor. Onda ja dobijam dva koda koje mogu da prosledim dalje i kad se aktiviraju onda dobijem još popust. Koliki je to još popust (sigurno neće da daju još 40% popusta na tarifu ako neko iskoristi moja 2 koda). Jel može neko da objasni kako funkcioniše?

Mene zanima da li ovi kodovi važe za obnovu, jer su mi dva operatera rekla različito. Jedan da može, a drugi da ne može.

Da li mislite da će vremenom povećati limite za hotspot i za nas što smo potpisali prve "5G" ugovore pre ovih "novih" tarifa?

Jel nekom izašlo ovo a da sigurno nije kliknuo bilo kakvu aktivaciju?
Meni pre neki dan, kat.6 1024 din. odmah deaktivirao, i spremio se da padne kvalitetno cestitanje Nove god ako dodaju tih 1024 na mesecni racun, medjutim nisu dodali.
Ko je i zasto aktivirao a da mi nismo trazili ostaje da im posaljemo mail sa upitom

Džaba im sve ako nemaju limit potrošnje koji može da se podešava kao svi ostali operateri

Znači ako već imam 50% na 2 godine koji sam dobio kad sam potpisao uo krajem decembra + dovedem nekog i dobijem još 20% pa plaćam Neo super 1180 i kusur dinara. Deluje nerealno.
Izgleda da može...

Prilozi

• Screenshot_20260506_021956_Moj A1.jpg
    Screenshot_20260506_021956_Moj A1.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 121
Znači ako već imam 50% na 2 godine koji sam dobio kad sam potpisao uo krajem decembra + dovedem nekog i dobijem još 20% pa plaćam Neo super 1180 i kusur dinara. Deluje nerealno.
Deluje, ali moze. Nije prvi put da postoji ovakva promocija. Kad su prosli put delili kodove, drug je na postojecih 50% za NeoSuper dobio dodatnih 20% i placa 1200din mesecno vec duze vreme.
Ali u opštim informacijama piše:
Pogledajte prilog 538450
To je drugacija situacija. Svako ima dva koda koja moze da podeli iz aplikacije, ali samo jednom ce ti biti dodeljen popust od 20% cak i da podelis oba koda. Bilo bi bas previse da neko ima, na primer, postojećih 50% (dobijenih pri potpisivanju) i onda doda jos 20%, pa jos 20%. 😀

Istice mi ugovor uskoro, sta je najbolje da uradimo? Zena mi je kod drugog operatera, a presla bi zbog ove akcije.

Kako tacno izgleda proces za popust za ovo? Koliko sam skapirao ona mora da predje u A1 sa mojim kodom?

Upravo imam svežu informaciju koja će da ti odgovara.
Produžiš ugovor na dve godine pa onda daš ženi kod I onda prenese broj. Dobijete popust oboje.
Samo proveri još jednom sa njima pre cele akcije, da nisam opet dobio pogrešan info (dešava se).

Da li mislite da će vremenom povećati limite za hotspot i za nas što smo potpisali prve "5G" ugovore pre ovih "novih" tarifa?
Ako ti znaci hotspot a imas 50% popusta na UO , vise ti se isplati da ptedjes na nove pakete gde je veci hotspot uz minimalnu doplatu. Posto nece menjati uslove starih paketa sigurno, da bi ljudi presli na nove.

Ako ti znaci hotspot a imas 50% popusta na UO , vise ti se isplati da ptedjes na nove pakete gde je veci hotspot uz minimalnu doplatu. Posto nece menjati uslove starih paketa sigurno, da bi ljudi presli na nove.
Možda će nekad značiti, ali realno za sada ne još uvek.
Imam 6m 1RSD + 18m 50% Neo Ultra (najskuplji paket), tako da ne znam kolika bi bila doplata za ovaj novi "Neo Ultra" i da li bi se zadrzali svi popusti koje sam dobio.

Deluje, ali moze. Nije prvi put da postoji ovakva promocija. Kad su prosli put delili kodove, drug je na postojecih 50% za NeoSuper dobio dodatnih 20% i placa 1200din mesecno vec duze vreme.
Popust od 20% na tarifu ide i uz telefon?

I na kraju A1 placa vama oboma a? Nece da moze,batko.😉

Da li neko zna, ako bih suprugi dao kod i ona pređe u A1..ja dobijam 20% (na mojih već postojećih 50% popusta) i ona dobija 20% popusta na cenu od 3000 RSD npr. za paket Neo Super.
Pa ona podeli njen kod nekome i dobije dodatnih 20% popusta..
Ukupno ona ima 40% popusta na cenu od 3000 RSD za Neo Super..da li to tako funkcioniše ??

Nazad
Vrh Dno