Without Exclusive Mode turned on, your computer may alter audio before it reaches your DAC by resampling it, mixing other system sounds in, and changing the volume. When Exclusive Mode is turned on in the Audio Output settings, Spotify takes full control of your computer's audio processing to deliver music exactly as it was mastered with Bit Perfect playback.
trazim i ja jedno mesto u family, ako neko imaIma li neko od starijjih clanova da ima family paket sa 2 prazna mesta?
podržava, spotify ima neki bag na androidu...kad puštam sa pc uvek se wiim vidi kao lossless uređaj, problem je samo na telefonu...kad pustiš sa nečeg drugog onda i na telefonu radi ok...Ne podržava svaki uređaj loseless na Spotify-u, pa možda zato nemaš na svemu loseless
Pisi im... Prijavi problem.Kad smo već kod upgrader.cc, da kažem da je totalna glupost. Imam neki ključ koji sam kupio pre par meseci i zaboravio. Sad se setim i aktiviram, ubace me u neku familiju i to potraje par sati. Naravno da me posle par sati izbace. Kad pokušam da obnovim prikazuje poruku:
"This Spotify account has joined a family plan in the last 12 months. Spotify only allows one family join per year. Your key has been automatically reset - please use a different account."
Znači ništa, pojeo vuk magarca
Pa ne moze da se aktivira familija na istom acc unutar 12 meseci vise puta. Zato ti trazi novi acc da napravis.Kad smo već kod upgrader.cc, da kažem da je totalna glupost. Imam neki ključ koji sam kupio pre par meseci i zaboravio. Sad se setim i aktiviram, ubace me u neku familiju i to potraje par sati. Naravno da me posle par sati izbace. Kad pokušam da obnovim prikazuje poruku:
"This Spotify account has joined a family plan in the last 12 months. Spotify only allows one family join per year. Your key has been automatically reset - please use a different account."
Znači ništa, pojeo vuk magarca
Ma bukvalno za par sati me izbacili. Znači sad moram drugi acc, pa ako se i tamo desi onda treći itd.Pa ne moze da se aktivira familija na istom acc unutar 12 meseci vise puta. Zato ti trazi novi acc da napravis.
E sad sto te odmah izbace je do konkretne familije, zameni acc i aktiviraj na njemu, ne bi trebalo da te izbaci odmah.
Meni i mojoj devojci i ljudima kojima sam slao traje vec godinama bukvalno.
Nekad se desi da izbaci iz familije, vratim isti acc, ako ne moze taj imam drugi isti i to je to.
Ja sam za ovih par godina dva samo koristio, jer su mi trajali dugo bas. A cak jednom sam aktivirao na istom, jer je valjda proslo odredjeno vreme pa je prihvatio na istom da ponovo reaktivira.Ma bukvalno za par sati me iznacili. Znači sad moram drugi acc, pa ako se i tamo desi onda treći itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari