Mislim da to ima, čak i da sam pokrene aktivnost kada je prepozna. Ja sam to isključio jer me nerviralo da mi stalno javlja i vibrira kada zastanem pa se pokrenem. Nisam to skoro koristio pa sada ne mogu da se setim gde je ta opcija, ali sam 95% siguran da je ima.Mene nervira sto nema automatsku pauzu kod hodanja ili trcanja kada na kratko stanete sa treningom, vec morate sami da pauzirate a ja to u 99% slucajeva ne uradim , tu funkciju ima svaki ozbiljniji smartwatch. Trebao je da dobije tu funkciju sa narednim update om ali je onada doslo dao razilazenja Honora I HUAWEI a on jadan je pripao HUAWEI sekciji koji su ga odbacili kao kuce na ulicu , i ostao je bez update ova i sad je gde je tu je 😔
Nema , nema sigurno. Mnogo je ljudi trazilo i molilo Honor da sa update om srede to , ali honor je dao izjavu da je taj sat pripao Huawei diviziji i da su oni nadlezni za njega ali njih vise nije bilo briga i prestali su updated. Ai to se i navodila kao mana na testovima kod sportista uglavnom .Sada sam gledao,ima da pokrene aktivnost kada je prepozna a ovo da pauzira aktivnost nisam pronašao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari