Da li ima neko insajdersku informaciju iz Telekoma zasto se konstantno gura prica kako ne moze ni jedan operater da koristi infra Supernove zbog nekih tehnickih razloga, kao sto je vec neko napisao, sve zvuci kao izgovor koji im ocigledno prolazi da bi imali totalni monopol na trzistu. Zvali su me iz A1, Yunet, Yettel, svi pricaju istu pricu kako na mojoj adresi nije moguce isporuciti uslugu optickog interneta zbog "tehnickih razloga", a svi koriste Telekom OLT cvoriste ili sta vec s tim da A1 moze ako je MTS optika ali ne moze ako je Supernova, glupost nevidjena.
Ocigledno je sve izgovor jer Supernova koristi sad postojecu Orion opremu, znaci da ipak moze.
8.5 mi je zadnji dan za raskid i tad vracam opremu ali sta onda? Posle toliko mailova, odlaska u poslovnicu i gubljenja vremena na kraju obrni okreni i opet sam na SN zauvek, jedino mi preostaje da se odselim..
Ocigledno je sve izgovor jer Supernova koristi sad postojecu Orion opremu, znaci da ipak moze.
8.5 mi je zadnji dan za raskid i tad vracam opremu ali sta onda? Posle toliko mailova, odlaska u poslovnicu i gubljenja vremena na kraju obrni okreni i opet sam na SN zauvek, jedino mi preostaje da se odselim..