mlsradic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 115
Isto bi bilo.Jos ako je kupljen u EUМораш прећи на с26у
Isto bi bilo.Jos ako je kupljen u EUМораш прећи на с26у
Proći ću malo kasnije pa slikam tu BS, nisam baš ovih dana gledao, sve jedno eNb 6150 je deo Huawei svite mts baznih stanica. Na njima ako bi poštovali Vašingtonski sporazum, ne bi smeli da puste 5G. Slikam malo kasnije tu BS, pa ćemo analizirati.Sprema se polako i mts u Pirotu, video sam na nekim njihovim baznim stanicama namontirane predajnike za 5 g ali jos uvek su off. Npr kod kasarne na kruznom toku imaju predajnik iza tehnickog pregleda, tu mozes videti i 5g preajnike koji cekaju samo da se puste u rad... Nisam video na ostalim lokacijama kakva je stvar ali ce sigurno uskoro i Pirot biti na 5g mapi
B28 4G postoji i kod mene na Yettelu i na A1, ali nema n28 5G signala.… u Zaječaru samo Yettel ima B28, eNB 6641… ne znam kakva je situacija na 5Gu - ovo je mapirano na telefonu moje majke, koji ga nema…
Yettel unesi 5G i najmanji naseljima. Vidim da dostupna u moj opštini u jedan naselje, gde nema ni 1000 stanovnika, i pre nije ni bilo toranj uopšte, dobio 4G signal i susedne naselje.Yettel je ponovo osvežio mapu pokrivenosti:
![]()
Mapa pokrivenosti
Yettel je prva mobilna mreža u Srbiji. Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje nam je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika.www.yettel.rs
Ono što sam ja primetio kada sam sada bio u Sokobanji da mi je na MTS kartici koja je u Huawei Pura 80 pro internet na 4G mreži bio mnogo brži i stabilniji nego kod kuće u centru Smedereva.Huawei oprema je vrhunska, radi odlično, jedina zvrčka je što na njoj sve i da hoće, ne smeju da puste 5G.
Da li ce biit VoNR i kada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari