Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Neka naprave bolji (obilniji) surf paket. Svakako će biti skuplji.

To već mnogi od nas plaćaju (family uglavnom). Neka se oni usresrede na svoje usluge. Više minuta, poruka, net-a po punoj brzini, a ostatak neta da bude upotrebljiv (brži) neo net.

Bio sam na NeoNeo za 1350 dindži. Kada smo dogovorili novu saradnju posle isteka ugovora, rekli su mi da će mi račun za ovaj među mesec stići puna cena paketa NeoNeo (oko 4000, tako je bilo i prošlo put) i plus rata za telefon. Međutim, stigao mi je isti račun (1350) i bez rate za telefon. Da nisu nešto menjali u vezi besmislenog čekanja novog obračunskog perioda?

Potpisao sam ugovor sa povlasticama,6 meseci za dinar i 18 meseci 50%.Ako bih aktivirao Netflix da li bih u tom slučaju izgubio popuste ili bi važio potpisan ugovor?

Ako Netflix ide u tvom paketu, ništa ne gubiš aktivacijom, to nema veze što si dobio povlastice, i dalje važi potpisani ugovor 😃

Појавио ми се бесплатан додатак као активан који се зове SIM понуда (иначе сам постпејд). Да ли неко зна чему исти служи?

Potpisao sam ugovor sa povlasticama,6 meseci za dinar i 18 meseci 50%.Ako bih aktivirao Netflix da li bih u tom slučaju izgubio popuste ili bi važio potpisan ugovor?
Samo vodi računa da ona promotivna Netflix promocija (određen broj meseci besplatno) važi za tebe samo ako je navedena u "Ponudama i promocijama" u tvom ugovoru i da se ne može kombinovati ako već imaš popust 6m po 1 dinar i 18m po 50%

"Zbog promocije od 100% i 50% na visinu mesečne pretplate (tarife) tokom 24 meseca (6+18), ne ostvarujete pravo na promociju Netflix Basic dodatka bez naplate tokom šest meseci. Ove dve promocije ne mogu se kombinovati."

Ovo su meni pisanim putem odgovorili (Neo Ultra paket), samo što su to trebali da naglase negde na sajtu ili u ugovoru.

Појавио ми се бесплатан додатак као активан који се зове SIM понуда (иначе сам постпејд). Да ли неко зна чему исти служи?
To ti samo znači da imaš popust na punu cenu paketa, jer imaš sklopljen ugovor/ugovornu obavezu.

Konkretno u mom slučaju Neo Ultra stavka navedene u sekciji promocija u ugovoru:

"SIM popust- popust uz zasnivanje ugovora (puna cena tarife iznosi 5049 dinara, ali uz zasnivanje ugovora ova tarifa ima 1000 dinara popusta tokom 24 meseca, zato je u tabelici na kraju prve strane Aneksa navedena cena 4049 dinara)."

Ovo sam dobio u pismenom odgovoru.

Код мене уз ову СИМ понуду не стоји ништа. Имам одвојен додатак који се зове погодност за обнову уговорне обавезе где стоји договорени попуст.

Sad videh da su u dodatke stavili i povoljnosti novog ugovora.
2532.jpg

I dalje stoji da je mega plan uz prenos broja 6 meseci besplatan, ali u uslovima stoji do 03.05.2026. Da li se zna da li ce to biti produzeno ili neko vreme ta akcija nece vaziti?

Samo vodi računa da ona promotivna Netflix promocija (određen broj meseci besplatno) važi za tebe samo ako je navedena u "Ponudama i promocijama" u tvom ugovoru i da se ne može kombinovati ako već imaš popust 6m po 1 dinar i 18m po 50%

"Zbog promocije od 100% i 50% na visinu mesečne pretplate (tarife) tokom 24 meseca (6+18), ne ostvarujete pravo na promociju Netflix Basic dodatka bez naplate tokom šest meseci. Ove dve promocije ne mogu se kombinovati."e

Ovo su meni pisanim putem odgovorili (Neo Ultra paket), samo što su to trebali da naglase negde na sajtu ili u ugovoru.
Ja sam hteo da aktiviram Netflix i plaćam tu uslugu ali da mi ne propadne promocija na paket,ne bih da plaćam punu cenu paketa.Za Netflix nisam mislio besplatno.

I dalje stoji da je mega plan uz prenos broja 6 meseci besplatan, ali u uslovima stoji do 03.05.2026. Da li se zna da li ce to biti produzeno ili neko vreme ta akcija nece vaziti?

Odgovor od A1 na fejsu koji sam dobio:
"Zdravo, Luka, korisnici koji do 9.6.2026. iz druge mreže prenesu broj na A1 prepaid, dobijaju prvih 6 meseci Mega plan bez naplate."

Jel nekom izašlo ovo a da sigurno nije kliknuo bilo kakvu aktivaciju?

Prilozi

• Screenshot_20260505_082309.jpg
    Screenshot_20260505_082309.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 100
sve poskupelo ali multisim free

Pa nije lose.. Dodali su MultiSim, vecu količinu GB za hotspot, cene su minimalno povecane..

Internet ogranicen sem na najjacem paketu,koliko vidim.

I dalje su jeftiniji od ostalih

Samo neka zadrže i nestandardne popuste kod prenosa broja tipa od 50% na 24 meseca ili mesece za 1 rsd. Ovako, da moraš da moljakas prijatelje za vaučer, a onda da tražiš druge i da im nudiš usluge (vaučere) A1 za popust od 2 x 20% je malo (više) bezobrazno. Raditi marketing i biti njihov agent prodaje, tražiti (možda) nepostojeće prijatelje koji baš imaju ugovore sa A1 i traže isto popust je, bar za mene, sprdnja sa korisnicima.

U principu, NEO 30 postao NEO 50 (20 GB više) uz 4% poskupljenja, a NEO Super ostao isti uz malo veći hotspot. U tom srednjem rangu paketa koji je najpopularniji, praktično imaju čak i za nijansu bolju ponudu nego pre.

Samo neka zadrže i nestandardne popuste kod prenosa broja tipa od 50% na 24 meseca ili mesece za 1 rsd. Ovako, da moraš da moljakas prijatelje za vaučer, a onda da tražiš druge i da im nudiš usluge (vaučere) A1 za popust od 2 x 20% je malo (više) bezobrazno. Raditi marketing i biti njihov agent prodaje, tražiti (možda) nepostojeće prijatelje koji baš imaju ugovore sa A1 i traže isto popust je, bar za mene, sprdnja sa korisnicima.
Koliko sam video po prethodnim stranama podforuma, trenutno agenti ne nude 50% popusta na pretplatu kod prenosa broja iz druge mreze, isto takodje ni MTS ni Yettel. Samo nude dobre uslove prilikom zadrzavanja korisnika, ali to kazem trenutno, voleo bih da me neko ispravi i da kaze da je uspeo preneti broj sa popustom u prethodnih mesec dana

Nisam uspeo nigde da pronađem, da li je i dalje internet na multi sim kartici ograničen na 2GB mesečno? To im je bila najveća mana, kao i ovaj hotspot koji su malo povećali.

Nazad
Vrh Dno