Ma neka daju YouTube Premium 😃Neka naprave bolji (obilniji) surf paket. Svakako će biti skuplji.
A Net po punoj brzini e to ćemo malo sačekati .To već mnogi od nas plaćaju (family uglavnom). Neka se oni usresrede na svoje usluge. Više minuta, poruka, net-a po punoj brzini, a ostatak neta da bude upotrebljiv (brži) neo net.
Naravno da ne, doći će do poskupljenja za svaki paket individualno. 🥲Misliš da će doći do umanjenja ?😃
Samo vodi računa da ona promotivna Netflix promocija (određen broj meseci besplatno) važi za tebe samo ako je navedena u "Ponudama i promocijama" u tvom ugovoru i da se ne može kombinovati ako već imaš popust 6m po 1 dinar i 18m po 50%Potpisao sam ugovor sa povlasticama,6 meseci za dinar i 18 meseci 50%.Ako bih aktivirao Netflix da li bih u tom slučaju izgubio popuste ili bi važio potpisan ugovor?
To ti samo znači da imaš popust na punu cenu paketa, jer imaš sklopljen ugovor/ugovornu obavezu.Појавио ми се бесплатан додатак као активан који се зове SIM понуда (иначе сам постпејд). Да ли неко зна чему исти служи?
Ja sam hteo da aktiviram Netflix i plaćam tu uslugu ali da mi ne propadne promocija na paket,ne bih da plaćam punu cenu paketa.Za Netflix nisam mislio besplatno.Samo vodi računa da ona promotivna Netflix promocija (određen broj meseci besplatno) važi za tebe samo ako je navedena u "Ponudama i promocijama" u tvom ugovoru i da se ne može kombinovati ako već imaš popust 6m po 1 dinar i 18m po 50%
"Zbog promocije od 100% i 50% na visinu mesečne pretplate (tarife) tokom 24 meseca (6+18), ne ostvarujete pravo na promociju Netflix Basic dodatka bez naplate tokom šest meseci. Ove dve promocije ne mogu se kombinovati."e
Ovo su meni pisanim putem odgovorili (Neo Ultra paket), samo što su to trebali da naglase negde na sajtu ili u ugovoru.
Ja sam hteo da aktiviram Netflix i plaćam tu uslugu ali da mi ne propadne promocija na paket,ne bih da plaćam punu cenu paketa.Za Netflix nisam mislio besplatno.
Kao što je @iOS rekao, aktivacijom ništa ne gubiš od promocija koje imaš 👍Ako Netflix ide u tvom paketu, ništa ne gubiš aktivacijom, to nema veze što si dobio povlastice, i dalje važi potpisani ugovor 😃
I dalje stoji da je mega plan uz prenos broja 6 meseci besplatan, ali u uslovima stoji do 03.05.2026. Da li se zna da li ce to biti produzeno ili neko vreme ta akcija nece vaziti?
Koliko sam video po prethodnim stranama podforuma, trenutno agenti ne nude 50% popusta na pretplatu kod prenosa broja iz druge mreze, isto takodje ni MTS ni Yettel. Samo nude dobre uslove prilikom zadrzavanja korisnika, ali to kazem trenutno, voleo bih da me neko ispravi i da kaze da je uspeo preneti broj sa popustom u prethodnih mesec danaSamo neka zadrže i nestandardne popuste kod prenosa broja tipa od 50% na 24 meseca ili mesece za 1 rsd. Ovako, da moraš da moljakas prijatelje za vaučer, a onda da tražiš druge i da im nudiš usluge (vaučere) A1 za popust od 2 x 20% je malo (više) bezobrazno. Raditi marketing i biti njihov agent prodaje, tražiti (možda) nepostojeće prijatelje koji baš imaju ugovore sa A1 i traže isto popust je, bar za mene, sprdnja sa korisnicima.
jel se povecavaju cene starim korisnicima ili ovo vazi samo za nove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari