Pa znaš onu našu čuvenu: "Ko o čemu, k. o poštenju".I to sve nasao ovaj prevarant da prica,pa on je prvi lagao i varao ljude
Pa znaš onu našu čuvenu: "Ko o čemu, k. o poštenju".I to sve nasao ovaj prevarant da prica,pa on je prvi lagao i varao ljude
To znači da ti je kući na zidu LG G6 u 77", sva tehnika by Miele, a ispred kuće Panamera...Kupujem.ono sto valja nisam rob brenda. Dok je samsung izbacivao najbolje kupovao sam ih . Sad vise ne i ne zanima me koji je brend , pricam u svoje licno ime.
Iskreno, možda ne vredi baš tih 200e, ali za bolju bateriju bih dao stotku više..Bas tako, zato me i cudi razlika od 200e izmedju x300 ultra i x9 ultra oba CN. Bar za 16/512 verziju.
Pa da, to je isto EU.Imam ja jednog Kineza od kog sam naručivao ,jeftiniji je od tradingshenzhena. Doduše u Nemačkoj, ali što pa ne bi moglo i u Francusku da dostavi
Uff, teško pitanje. Možemo mi ovde diskutujemo, ali ukoliko ti je 35mm okej za glavnu kameru, ULTRA će pre ili kasnije svakako biti bolja od PRO varijante, jer će hardver da preovlada kada se sve slegne. Koliko i vredi li cene, to je već drugo pitanje.. Meni je iskreno tu najbitnija stvar, da li čovek može da se navikne na 35 mm videa koji je dodatno kropovan zbog stabilizacije.Interesuje me razlika izmedju X300 Pro i Ultra , u kamerama? dva dana uporedjujem modele obican x300, pro, ultra, s i nista mi nije jasno 😀
Učini mi uslugu molim te, preuzmi AIDA64, uđi u Battery i šta kaže za Charging cycles?Odlučih se za x300 pro 12/256 na kraju. Stigao sa TradingShen... za 10 dana u Kanadu bez carine 👏Ovo normalno "Currently in development mode"? Pogledajte prilog 537922
Jeste, a i zvaničan je pa je i najsigurnijinajbolji easy share
Odlučih se za x300 pro 12/256 na kraju. Stigao sa TradingShen... za 10 dana u Kanadu bez carine 👏Ovo normalno "Currently in development mode"? Pogledajte prilog 537922
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari