Šta je novo?

Vivo X300 Series

Mislim na na Youtubu ne postoji luđe poređenje. 4h i 13 minuta testa.
Štešta što na profilu nema novih primeraka, x300 varijante, njegovi testovi su do sad obradili generaciju do x200 ultra vs svi oni ostali u tom trenutku po datumu izlaska.

Kupujem.ono sto valja nisam rob brenda. Dok je samsung izbacivao najbolje kupovao sam ih . Sad vise ne i ne zanima me koji je brend , pricam u svoje licno ime.
To znači da ti je kući na zidu LG G6 u 77", sva tehnika by Miele, a ispred kuće Panamera...

Šta je kome najbolje je pitanje ličnih očekivanja. Isti taj Samsung je i dalje nekome najbolji.

Napokon i Bugari izbacili test ultre.

Edit:
For one, the battery capacity has grown from 6,000 mAh last year to 6,600 mAh this year, at least on the international units. The European models have a 6,395mAh pack instead, which, in isolation, is still a notable upgrade. 🤔

Obrni okreni Vivo im je kamera flagship i očekivano bi bilo da ima bolje kamere. Slična stvar kao sto je bila i prošle godine.

Bas tako, zato me i cudi razlika od 200e izmedju x300 ultra i x9 ultra oba CN. Bar za 16/512 verziju.

Jedino tako pa na adresu u EU pa da ti ga neko donese. Ili imaš i ove dilere na kp što donose iz Kine.

Imam ja jednog Kineza od kog sam naručivao ,jeftiniji je od tradingshenzhena. Doduše u Nemačkoj, ali što pa ne bi moglo i u Francusku da dostavi

Jel ovo neko sa foruma? 🤣

Interesuje me razlika izmedju X300 Pro i Ultra , u kamerama? dva dana uporedjujem modele obican x300, pro, ultra, s i nista mi nije jasno 😀
Uff, teško pitanje. Možemo mi ovde diskutujemo, ali ukoliko ti je 35mm okej za glavnu kameru, ULTRA će pre ili kasnije svakako biti bolja od PRO varijante, jer će hardver da preovlada kada se sve slegne. Koliko i vredi li cene, to je već drugo pitanje.. Meni je iskreno tu najbitnija stvar, da li čovek može da se navikne na 35 mm videa koji je dodatno kropovan zbog stabilizacije.

Glavna bolja ( veći senzor, više megapiksela, bolje za kropovanje )
Ultrawide, daleko bolji ( najbolji na tržištu )
Zvučnici poboljšani,
Mikrofoni takođe,
Snapdragon, nekome prednost, nekome ne..
Smanjena upotreba AI pri kreiranju objekata, nema toliko AI artifekata na koži, licu, itd.
Ima tu još nekih sitnica..

Ali, sve se svodi na kraju, vredi li novca i razlike koje možda samo MI ovde vidimo..

Poslednja izmena:
Odlučih se za x300 pro 12/256 na kraju. Stigao sa TradingShen... za 10 dana u Kanadu bez carine 👏Ovo normalno "Currently in development mode"? 1000064985.jpg

Hoću samo da završim posao pa ću da krenem sa prebacivanjem podataka i da ti javim šta AIDA kaže. Je l' i dalje najbolji easy share sa Samsunga na vivo?

Odlučih se za x300 pro 12/256 na kraju. Stigao sa TradingShen... za 10 dana u Kanadu bez carine 👏Ovo normalno "Currently in development mode"? Pogledajte prilog 537922

Ako se dobro secam, Trading ima opciju da ih narucis aktivirane ili neaktivirane (ili sam to pomesao sa TaoBao-om), samo ne secam se da li im ista rade osim instaliranja Play Store-a. Svakako provery battery cycle, i full reset.

Nazad
Vrh Dno