Rastavili ga Kinezi
Fascinantno je koliko smo napredovali na ovom polju kao civilizacija za manje od 100-200godina, dok 5000 godina pre toga smo maltene bili na "sličnom" tehnološkom nivou.
Rastavili ga Kinezi
Xiaomi 17T Pro will cost 1000€ for the 12GB/512GB.
flagship-level at a mid-range price point
Za globalnu verziju gde neće biti plakanja zbog kineskih aplikacija i kineskih slova u nekim menijima, sa najnovijim dostupnim hardware-om, mislim da je ok cena. Garanciju ćeš ostvariti isto kao i za tvoj Pixel.Ovo je sve sem ok 🙂
Izađe na blizu 1400e sa sve sipingom u neku zemlju gde moliš boga da te ne uhvati carina a plus nemaš garanciju.
U vreme kada je u svetu jeziva kriza a biće sve gore Kinezi počeli da traže 1500e + za svoje telefone.. svet je totalno pukao.

Vivo ultra je preko 200e jeftiniji trenutno i verovatno će se taj jaz održati i u budućnosti. A ne verujem da je oppo nešto posebno bolji, osim po pitanju baterije.Za globalnu verziju gde neće biti plakanja zbog kineskih aplikacija i kineskih slova u nekim menijima, sa najnovijim dostupnim hardware-om, mislim da je ok cena. Garanciju ćeš ostvariti isto kao i za tvoj Pixel.
Za nas kojima ne smeta da vidimo vidžet na kineskom uvek postoji ova opcija.🙂
Pogledajte prilog 537701
Ja nemam net u romingu. Kad sam stavio sve na papir vise mi se isplati da kupim esim par puta godišnje nego da placa paket preko dve hiljade.Ja u svom paketu imam uključeno 8gb rominga za celu Evropu svakog meseca, ne vidim više neku potrebu za esim-om za neka vikend putovanja ili destodnevni odmor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari