Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Kod mene radi, stoji Aod dok ne udjem u sms ili izbrišem notifikaciju, zaključaš tel i nema ga. Mora da ti bude podešeno za AoD for new notification only.

Kod mene radi, stoji Aod dok ne udjem u sms ili izbrišem notifikaciju, zaključaš tel i nema ga. Mora da ti bude podešeno za AoD for new notification only.
I siguran si da ti se AOD neće aktivirati ako dobiješ notifikaciju iz neke druge aplikacije? Npr. viber, mejl,...?
Kod mene ovako radi:
Dobijem SMS, upali se AOD, pročitam poruku, nema notifikacija, stigne mejl i AOD ga prikaže na zaključanom ekranu iako to ne želim.

A jel ti isključen AoD u podešavanjima?

I siguran si da ti se AOD neće aktivirati ako dobiješ notifikaciju iz neke druge aplikacije? Npr. viber, mejl,...?
Kod mene ovako radi:
Dobijem SMS, upali se AOD, pročitam poruku, nema notifikacija, stigne mejl i AOD ga prikaže na zaključanom ekranu iako to ne želim.
Za svaku aplikaciju koju ne želiš da ti se prikazuje na aod,isključi ovu opciju. U prevodu,ono što tebi treba,uključi tu opciju samo za msg

Prilozi

• Screenshot_20260426_221338_Settings.jpg
    Screenshot_20260426_221338_Settings.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 147
Zasto nemam opciju za brisanje Cash memorije na s25 u ?

Da li je moguce zbog ovoga....

S25u star 5 meseci.
Šta je ovo?
Zar se nije folija ili staklo malo nabralo. Da nije od neke velike toplote....
I kako sada da brisem Cash, u svaku app pa redom....glupost.
A za rutinu, meni nesto nece da aktivira sam, stavio sam da se aktivira kada se zakaci na kucni wifi i da se ne zakljucava ekran.

Poslednja izmena:
Zasto nemam opciju za brisanje Cash memorije na s25 u ?

Da li je moguce zbog ovoga....
Da, recovery menu je pojednostavljen od februarske zakrpe sakrivanjem opcija za brisanje sistemskog keša i instalacije preko ADB-a. Ove opcije nisu skroz ukinute nego sakrivene a ponovo možeš doći do njih uključivanjem : /settings/ device care / maintenance mode. Doduše sistemski keš se sad briše automatski tokom instalacije zakrpe pa i nema neke potrebe za ručnim brisanjem.
Keš u aplikacijama je potpuno druga stvar i oduvek se morao brisati ručno iz aplikacija jer nema veze sa sistemskom keš particijom. Ovde treba biti oprezan jer brisanje app keša donosi više štete nego koristi kod nekih aplikacija jer moraju sve ponovo učitati kod pokretanja.

Ja sam probao tu rutinu da namestim.. da uvece predje na silence i dark mode..
nekad hoce, nekad nece, nekada ujutru ostane u dark mode.
Sve u svemu brljavi katastrofa, moram stalno da ga kontrolisem.
Procitao negde da se dosta ljudi zalilo na to, vise ne palim.

Ja sam probao tu rutinu da namestim.. da uvece predje na silence i dark mode..
nekad hoce, nekad nece, nekada ujutru ostane u dark mode.
Sve u svemu brljavi katastrofa, moram stalno da ga kontrolisem.
Procitao negde da se dosta ljudi zalilo na to, vise ne palim.
Код мене ради супер, ставио услове да је повезано са wi-fi на локацији и тачно вријеме и увијек би радило тачно као сат

Da li ima leka za zaštitno staklo za S25FE da ne ulazi jebeni vazduh.. već 2-3 puta menjam i svaki put gore u desnom uglu ulazi vazduh i iritira..
Evo bukvalno sam krenuo da kucam post i rekoh nisam pratio temu par dana, ček da vidim sta je bilo i naletim na tvoj post. Znači apsolutno isti problem, s tim što se ne desava na s25fe (koji je kod mene) nego na s25 koji je kod devojke. Znači popizdeo sam od oktobra meseca do sad sam joj promenio jedno 10+ zaštitnih stakala i uvek apsolutno ista jebena stvar. U gornjem levom (ako gledamo pravo u telefon) uglu se posle par dana pojavi vazduh i krene da se odlepljuje. Znači sva moguca mejnstrim stakla promenjena po par puta svako, nillkin c+ pro, nillkin h+ pro (i sa i bez mehanizma za postavljanje), smart devil, mocolo, phenvel...znaci apsolutno sve kršteno što se na aliju može naručiti i svaki put isto. Stanem pa gledam, dal sam ja lud, da nije tu ekran nešto fabricki izdeformisan...ja ne vidim ništa. Padalo mi na pamet da nosim telefon u servis, ali šta da kazem, odlepljuje mi se zaštitno staklo uvek na istom mestu pa da popadaju od smeha. Bukvalno toliko bizarna situacija da to nije normalno. Kod mene na s25fe od prvod dana nillkin h+ pro mrdnulo nije (pu, pu, pu). Da ne zaboravim da naglasim, naravno da sam provrteo i 3-4 maskice, čisto da otklonim i tu sumnju da ga ne podiže maska. Ma kavi, uvek isto...a bila je i kombinacija nillkin staklo i nillkin maska...opet se odlepljuje i to sve na istom mestu. Na kraju sam joj rekao uzmi nosi bez stakla ko ga je*e. Ona neće da čuje. Jel ima neko ovde neko logično objašnjenje zašto se to dešava ili da dignem ruke? Jedino što meni na kraju pada na pamet to je da joj odnesem telefon kod onih koji lepe one folije u tržnim centrima i da joj zalepe. Doduše duša me boli da dam 4k za običnu foliju, ali na kraju ću tako. Vidim ima dve neke radnje koje rade te folije...bukvalno im i cene preslikane. Jel ima neko preporuku kod kojih otići (može i na pp da ne reklamiramo ovde)?

Imao sam isti problem sa malim S25 pa sam shvatio da maska dodiruje stalo i da ga ona odlepljuje. Skalpelom sam malo skratio unutrašnji ćošak maske koji je bio naslonjen na staklo i sada je sve u redu. Nillkin staklo i maska.

Ma bukvalno prevrteo sve moguce kombinacije i bas dobro obratim pažnju...po ceo milimetar ostane razmaka od maske. Ajde da se desilo jednom - dva puta. Nego 10 puta sa raznim kombinacijama staklo-maska. Prosto neverovatno.

Jedino što meni na kraju pada na pamet to je da joj odnesem telefon kod onih koji lepe one folije u tržnim centrima i da joj zalepe. Doduše duša me boli da dam 4k za običnu foliju, ali na kraju ću tako. Vidim ima dve neke radnje koje rade te folije...bukvalno im i cene preslikane. Jel ima neko preporuku kod kojih otići (može i na pp da ne reklamiramo ovde)?
Mobile outfitters ona skuplja folija ili sta je vec, ovako izgleda nakon godinu dana na s25u, dosta je preziveo padova, cak sam ga jednom i gaziio nesvesno 😂 spremam se da je zamenim ovih dana...

Prilozi

• IMG-20260428-WA0034.jpg
    IMG-20260428-WA0034.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 74
Mobile outfitters ona skuplja folija ili sta je vec, ovako izgleda nakon godinu dana na s25u, dosta je preziveo padova, cak sam ga jednom i gaziio nesvesno 😂 spremam se da je zamenim ovih dana...
Pa jesi li generalno zadovoljan? Kako klizi prst i da li ostaju otisci vise nego na staklu?

Materijal je drugaciji nego obicno staklo, malo kao da je meksi pod prstima, otisci prstiju ostaju barem meni, jer mi je posao takav, cesto oko vode i mokre ruke. Meni je vazno da mi otkljucavanje otiskom prsta radi dobro, a radi, i da imam zastitu od udaraca/padova za sta se pokazala ok...

Nazad
Vrh Dno