Šta je novo?

Huawei watch GT 6 /GT 6 pro

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam imao taj problem nikada kolko secam.A bas sam dosta skinova koristio ,imao sam i premium pa sam mogao da skidam i instaliravam kolko hocu .Ne verujem da je do sata ...

Dobio sam 3 meseca free Health +, VIP ne mogu da kupim, isto mi izbacuje, kao kada probam da kupim skin. Nisam nasao na netu sta moze da bude problem.
Nije do sata svakako, ne stignemo do tog koraka.
Da li je mozda razlog to sto mi je nalog na UK jos od prvog GT-a? Ne znam zasto bi bio ali mi je to palo na pamet.

Da se pohvalim, dobio sam juce sat, GT6 pro. Za sada sam prezadovoljan obzirom da prelazim sa prvog GT-a.
Ima neko problem sa instaliram skinova? Stalno mi pokazuje invalid format.
Ja na gt6pro koristim samo onaj zlatni fabrički i plavi, zavisno od vremena i kombinacije.. Pored ova dva ne treba mi vise ni jedan. Sat izgleda sa onim plavim skinom kao neki diver... Evo vec nekoliko meseci kod mene baterija izuva, punim ga na nekih 3 nedelje...zvuk na p60 pro ni vibraciju nisam upalio od kada sam ga uzeo ( silent) ...na zglobu zavibrira sta je bitno i toliko...na trcanju pao sa njim, udarao ga od zid slucajno, demonstriram vezbe ucenicima. Treska ga lopta redovno... Merenja su tacna... Jos gt6pro izgleda jako skupo,, mocno, kome to znaci... Stvarno je pun pogodak, ne sumnjam da je obican gt6 odlican sat.... Navikao sam se na gt6pro, da sada skupljaju prašinu i Swiss military i gshock😊

Ne verujem da ijedan moze da bude izdrzljiv kao prvi GT, posle X godina koriscenja, rada s njim, bezbroj puta sam zakacio o zid sa njim i nema ni tackicu. Jedino ostecenje koje ima je utisnut ocnjak s donje strane kada je ujeo neki pas dok sam ih razdvajao. Verovatno bih ga jos nosio da nije otkazao touch.
Videcemo kako ce GT6 da se pokaze na duze staze.

Ne verujem da ijedan moze da bude izdrzljiv kao prvi GT, posle X godina koriscenja, rada s njim, bezbroj puta sam zakacio o zid sa njim i nema ni tackicu. Jedino ostecenje koje ima je utisnut ocnjak s donje strane kada je ujeo neki pas dok sam ih razdvajao. Verovatno bih ga jos nosio da nije otkazao touch.
Videcemo kako ce GT6 da se pokaze na duze staze.
Pas? Može se reći da te i spasio sat. 👍

Ma da, pokacila se dva muzjaka, ja skocio da ih razdvojim dok se nisu pocepali i jedan me i delicu senunde marne za ruku. Toliko se brzo desilo da ne znam ni koji me je ujeo. Uglavnom, nisam ni akontao da mi je otkidao sat sa ruke. Imao sam par zuba, nije bilo strasno. Na kraju nadju sat i kao, jel tvoj. Ostao je utisnut zub sa donje strane kucista koje je mekse. Ubio mi barometar 🙂
Inace da, prosao bih daleko gore bez sata. Inace sat nema ni tackicu.

GT6 pro kada sam isao da kupim, izvadili izlozeni iz radnje sa nalepnicom na ekranu a vec je imao ograbotinu na kucistu. Ma sta pricali i koliko ga reklamirali nece GT6 biti izdrzljiv kao GT. Sto se tice izgleda, top je.

Nazad
Vrh Dno