Ja na gt6pro koristim samo onaj zlatni fabrički i plavi, zavisno od vremena i kombinacije.. Pored ova dva ne treba mi vise ni jedan. Sat izgleda sa onim plavim skinom kao neki diver... Evo vec nekoliko meseci kod mene baterija izuva, punim ga na nekih 3 nedelje...zvuk na p60 pro ni vibraciju nisam upalio od kada sam ga uzeo ( silent) ...na zglobu zavibrira sta je bitno i toliko...na trcanju pao sa njim, udarao ga od zid slucajno, demonstriram vezbe ucenicima. Treska ga lopta redovno... Merenja su tacna... Jos gt6pro izgleda jako skupo,, mocno, kome to znaci... Stvarno je pun pogodak, ne sumnjam da je obican gt6 odlican sat.... Navikao sam se na gt6pro, da sada skupljaju prašinu i Swiss military i gshock😊Da se pohvalim, dobio sam juce sat, GT6 pro. Za sada sam prezadovoljan obzirom da prelazim sa prvog GT-a.
Ima neko problem sa instaliram skinova? Stalno mi pokazuje invalid format.
Pas? Može se reći da te i spasio sat. 👍Ne verujem da ijedan moze da bude izdrzljiv kao prvi GT, posle X godina koriscenja, rada s njim, bezbroj puta sam zakacio o zid sa njim i nema ni tackicu. Jedino ostecenje koje ima je utisnut ocnjak s donje strane kada je ujeo neki pas dok sam ih razdvajao. Verovatno bih ga jos nosio da nije otkazao touch.
Videcemo kako ce GT6 da se pokaze na duze staze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari