Ja sad vrtim ovako nesto
Salomon Aero Glide 4 - easy run
New Balance more v6 - samo recovery
Hoka Mach X3 - intervali, threshold, tempo
Najveća mana patike je jbna premekana peta i ako udarim kdo sprinta boli me 10 dana
Asics Superblast - tempo, threshold, long run
Asics Megablast - najrađe bi sve radio u ovoj patici jer je pena savršena, fenomenalan bounce, moli za ispod 5, nije baš za intervale i sprint jer ogroman đon, trudim se da je što manje koristim dok do kraja ne uništim Bondi 9, X3
Asics Trabuco max 4 - za long trail trčanja, nisam uopšte zadovoljan zbog pete nikakav je shock absorption i moram da pazim da ne udaram petama, a to je bas lako nizbrdo, stavio sam Sofsole Athlete uložak pa ćemo videti, bounce je nikakav, mrtva pena od početka, dobra stvar što nemam žuljeve ni posle 25km.
Hoka Speedgoat 5 - samo da je deblji đon da ne osetim napred kamenje, korenje brutalna patika bi bila, probaću isto sa ovim Sofsole ukošcima da pojačam udobnost.
NB Hierro v9 - nisam jos probao čeka da bacim Trabuco max 4 u kantu 😂
Hoka Mach 6 trčao 3x, shock absorption preslab Šteta jer nije loša pena, lagana patika, jeftina, širok stabilan đon.
Razmišljam ozbiljno kupiti Hoka Mafate 5 jer par ljudi koji baš ozbiljno trče oduševljeni iako nema neke ocene uglavnom zbog jezika meni to ne smeta na Speedgoat 5 skoro je isti.
Trebale bi mi neke brze stabilne carbon patike za intervale i sprint, pojma nemam sta bi uzeo, Adidas Adios Pro 4 su sve super sem pete, možda one Puma Nitro Velocity 4 ili 4 Elite probati, imaju sjajan energy return a verovatno traju jer su manje više klasičan oblik patike.
Da i ove Decathlon Kiprun Kipsummit Max za trail deluju skoro savršene patike, ne znam dal postoji trail model sa energy return 75%
Fali malo shock absorption
Ovi nasi jos nisu dobili
KIPRUN Kipsummit Max review: Decathlon clearly wants KIPRUN to become a major name in running, and the Kipsummit Max sends a very strong message. In our lab tests, we found top-tier performance from the foam, outsole, and upper. It’s perfect for trail runners who want premium tech without paying...
runrepeat.com