Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

ima ugovor koji traje do aprila 27 i placam rate za telefon
da li postoji mogucnost da se otplate rate za telefon i uzme drugi tel na rate?
Pa ako ste ugovor uzeli sa telefonom i bili koliko toliko redovni , da niste ne daj Bože bili isključeni i sigurno daće Vam mogućnost za uređaj .

Ipak nemoze,ja sam u martu prošle god,potpisao ugovor i tel,platio u kesu,bio pre mesec dana,da isto za kes uzmem tel,kazu nemoze,vec ste dobili tel,ja kazem nisam dobio,nego kupio,Ipak nemoze.

Ipak nemoze,ja sam u martu prošle god,potpisao ugovor i tel,platio u kesu,bio pre mesec dana,da isto za kes uzmem tel,kazu nemoze,vec ste dobili tel,ja kazem nisam dobio,nego kupio,Ipak nemoze.
Ima rešenja uzmite još jedan broj sa jeftinom pretplatom ili neko ko ima broj nek uzme za Vas uređaj .

Da li je istina da A1 SRB poskupljuje minimalnu uplatu dopune u iznosu od 300 dinara, počevši od 05.05.2026. ?

OK, koja su iskustva, šta se može dobiti kao popust (Neo 5), za prebacivanje postpaid broja iz Yettela?

Ja zvao kolegu, koji radi u A1 zbog prebacivanje tasta sa MTS pripejda na postpejd u A1.
Neo 5 izadje 1400 din
Kaze nema popusta na 50% za nove korisnike

Da li je još aktuelna akcija od 50% popusta na pretplatu za prelazak sa pripejda na postpejd?
I gde je najbolje podneti zahtev za prenos?
Pa ako ne pozovu i ne ponude ništa za ostanak da može neki paket poput Neo 30 po pristojnoj ceni da se odabere?

Mene pre 3-4 dana nisu zvali za ostanak 😀
A i evo na poslednje nekolko strane svi kazu da je slaba trenutno ponuda i za ostanak i za dolazak..mada kome se kako posreci ili zalomi 😀 kao juna/jula bi trebalo bolje da bude
Slobodno listajte i poslednje 5-6 strane 😀 sve jedno isto pisee

Meni pre 10 dana dali da biram, ne zna se koja je ponuda bolja. Izgleda da baš nema pravila.

Što bi bili mazohisti, idite u Globaltel za 1000+ din ok paket +200gb zbog prelaska...

Globaltel je najuzasnija mreza. Sad ne znam jel jos uvek koriste delimicne kapacitete A1 mreze.

Globaltel je najuzasnija mreza. Sad ne znam jel jos uvek koriste delimicne kapacitete A1 mreze.
kao prvo globaltel je 100% mts, kao drugo ne mts ih je kupio pre 3-4 godine, a uzasna je posto idalje imaju probleme sa 2fa i ostalim stvarima poput vas poruka itd, ne isplat ise mts-u da popravi to.

Kupio ih jeste mts, ne znam da li su presli na njihove bazne stanice jer su imali sa A1 ugovor o zakupu.

da jesu covece

1777347312016.png

kako resiti problem sa moj a1 aplikacijom? ne radi ni u browseru

zao nam je
sadrzaj trenutno nije dostupan
molimo te da pokusas malo kasnije

Ako već imam registrovan broj u A1 da li mogu drugi broj koji se vodi na mene da prebacim iz MTS u A1 a da dobijem 6 meseci mega plan?

Navodno od 1. maja novi paketi i nove cene.
Zvalo me danas da potpišem na 24m na oba broja koja imam, šatro da uštedim ~500 din ukupno.
Nisam uzimao telefon sa A1 od 2023. pa se razmišljam šta raditi. Imam S23U.
Mišljenja?

Zvalo me danas da potpišem na 24m na oba broja koja imam, šatro da uštedim ~500 din ukupno.
Mišljenja?
To je jedino što oni zvanično imaju od ponuda .
Jedino da tražite da broj selite u drugu mrežu , pa da Vas oni zovu i možda ponude još nekih 200 dinara manje na tarifu ...
Ali ništa i sa tim ne dobijate .

Mišljenja?
Vreme im je za nove pakete sa vecim cenama , posto vec ne znas nove cene. Sutra pre podne podneses zahtev za prelazak gde tebi odgovara i zvece te sutra da nude nesto.
Ne mogu od 1 maja , jer je neradni dan, nove paketi ce startovati 5 ili posle toga neki dan.

Bolje da su pustili nove 5g bazne stanice i ažurirali GIS nego što prčkaju sa paketima... Ispada da ne možeš uzeti 5g kućni net iako sa terase gledaš na baznu stanicu.

kako resiti problem sa moj a1 aplikacijom? ne radi ni u browseru

zao nam je
sadrzaj trenutno nije dostupan
molimo te da pokusas malo kasnije
Meni se to dešavalo jer sam imao podešen PRIVATE DNS... To je bio razlog, sad radi super

Mišljenja?
Znači, od 05.05.2026. A1 SRB menja/koriguje cene tarifnih paketa svim korisnicima ( bez ugovorne obaveze/sa ugovornom obavezom ) ili će te nove cene važiti samo za nove korisnike koji prenesu ( sopstvene ) usluge od trenutnog operatora kod A1 SRB mreže?

Znači, od 05.05.2026. A1 SRB menja/koriguje cene tarifnih paketa svim korisnicima ( bez ugovorne obaveze/sa ugovornom obavezom ) ili će te nove cene važiti samo za nove korisnike koji prenesu ( sopstvene ) usluge od trenutnog operatora kod A1 SRB mreže?
Misliš da će doći do umanjenja ?😃

Nazad
Vrh Dno