Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Taj obračunski period (10.03.-09.04.) je već prošao. Ne mogu retroaktivno da to tražim. Niti imam nameru.

Ja sam u startu znao da će taj obračunski period biti pod starom tarifom NEO24, ali sam očekivao da će biti obračunat iznos mesečne naknade pod ugovornom obavezom za starom tarifom NEO24 (2249 din) umesto za staru tarifu NEO24 bez ugovorne obaveze (3049 din), jer je ugovorna obaveza počela da teče 10.03. popodne.

Dobio sam poziv danas da pređem za postpaid. Rekli su da će megaplan poskupiti za 1500 rsd od sledeći meseca.

Upravo zvao 0601238 dobio agenta ponudila 1315 (30% popusta) neo 5 24 meseca, to je 500 kinte jeftinije nego sto sada placam, prihbatio sam i to je to

Poslednja izmena:
Probaj da se prebacis na prepaid i za desetak dana stize "prolecna ponuda za tebe" taj isti paket za 925...

i ja da osvežim temu. VIP je time napravio gadnu anti-reklamu, mene su zvali i ponudili ali mom dečku je to odgovaralo više jer sam ja već odavno u MTS paketu. Ali moj dećko je imao dug u VIP-u, međutim rekli su da može i na moju ličnu kartu, što mi je odmah bilo sumnjvo, ali ajde kao.... Došao lik kod nas, dao ugovor koji ne možeš pročitati nabrzinu, a on je jako žurio i samo je javio u centralu da mu prebaci broj na post-paid. dok je silazio na parking stigla je poruka gde je bilo jasno odmah da je prevara, jer se NE RADI O BESPLATNIM MINUTAMA kako su nas uveravali, nego kao i fiksna telefonija. Toliko smo bili besni, da nije taj broj (koji je inače bio prelep) uopšte više koristio! Čim smo ga videli sa terase da ulazi u kola vikali smo da sačeka, da ovo NIJE U REDU, ali on žuri, ima posla! Nazvali smo centralu odmah kad ono-isključen broj. Počnu da stižu računi, naravno nismo platili ni dinara, i onda opomene, zatim dečko umre a meni stižu opomene i naravno ne mogu da kupim ništa u A1 jer se vodi da imam dug, i prete izvršiocima iz SVEA d.o.o.

Shvatite jednom A1 grupaciju zanima isključivo profit. A1 ne zanima zadovoljstvo korisnika.
baš tako. Nema kompanije koju zanima zadovoljstvo korisnika, profit je uvek na prvom i drugom mestu. korisnici na trećem u najboljem slučaju. kompanije su zlo ovog sveta!

i ja da osvežim temu. VIP je time napravio gadnu anti-reklamu, mene su zvali i ponudili ali mom dečku je to odgovaralo više jer sam ja već odavno u MTS paketu. Ali moj dećko je imao dug u VIP-u, međutim rekli su da može i na moju ličnu kartu, što mi je odmah bilo sumnjvo, ali ajde kao.... Došao lik kod nas, dao ugovor koji ne možeš pročitati nabrzinu, a on je jako žurio i samo je javio u centralu da mu prebaci broj na post-paid. dok je silazio na parking stigla je poruka gde je bilo jasno odmah da je prevara, jer se NE RADI O BESPLATNIM MINUTAMA kako su nas uveravali, nego kao i fiksna telefonija. Toliko smo bili besni, da nije taj broj (koji je inače bio prelep) uopšte više koristio! Čim smo ga videli sa terase da ulazi u kola vikali smo da sačeka, da ovo NIJE U REDU, ali on žuri, ima posla! Nazvali smo centralu odmah kad ono-isključen broj. Počnu da stižu računi, naravno nismo platili ni dinara, i onda opomene, zatim dečko umre a meni stižu opomene i naravno ne mogu da kupim ništa u A1 jer se vodi da imam dug, i prete izvršiocima iz SVEA d.o.o.
premestili su mi poruku, radi se o BNT d.o.o. prevari od pre ihaj!

Što se tiče A1 Srbija najmanje je nezadovoljstvo u odnosu na druge A1 kompanije tipa A1 Hrvatska i A1 Slovenija kod kojih je blago rečeno katastrofa signal i tu se korisnici najviše žale. A1 Srbija če da kopira i svoje sestrisne kompanije po tome što će sve da gura na postpejd.

Podneo sam zahtev za prelazak u Globaltel jer sam hteo da sačekam ć, pa za oko pola godine da uzmem novi telefon. Zvali su me i ponudili 6 meseci 0,a ostatak 50% bez telefona ili 40℅ pipust na pretplatu i još 15.000 na telefon (15000 reciklaža plus dodatnih 15000) . Neo super i Honor Magic 8 PRO me izašlo 6000 (1800 paket i 4200 telefon) . Prihvaćeno.

1776447685635.png
Uzeo bih ovaj prvi 5G Kućni Net Duo, gospođa iz prodaje me ubeđuje da nemogu jer na mojoj lokaciji nema 5G. Meni u principu i netreba 5G. Trenutno imam 20/4 MTS bakar i dovoljno mi. Uskoro mi ističe Box 3S i mnogo mi 5500 za novi ugovor pa sam mislio da pređem na A1 za 3500 i nije mi jasno zašto TV nebi radio na recimo 40 Mb/s koliko trenutno imam na A1. Moželi se ovaj problem rešiti? Da nebude zabune koristio bi mobilni net nemam optiku.

Poslednja izmena:
Kevi su podigli sa 1300rsd na 1890rsd, ona produžila ugovor. Stvarno bezobrazluk. I to za pišljivi Neo3, sad se zove Neo4 ili 5, pojma nemam. Za 4 ili 5gb interneta skoro 2k mesečno. Do duše razgovor ne ograničen ka svim mrežama.

Podneo zahtev da predajem u Globaltel, zaista sam to i hteo jer mi nisu nudili ništa korektno (imam 3 ugovora na sebi kod A1). Kada sam potpisao i poslali mi karticu iz Globaltel, pozvali me iz A1 i ponudili 6meseci po 1din a ostatak po 50% bilo koji paket. Uzeo Neo30 jer je to baš povoljno kada gledam na sva 24meseca. Oko 750din mesečno, meni svega dovoljno u tom paketu a jeftinije ne postoji.

Podneo zahtev da predajem u Globaltel, zaista sam to i hteo jer mi nisu nudili ništa korektno (imam 3 ugovora na sebi kod A1). Kada sam potpisao i poslali mi karticu iz Globaltel, pozvali me iz A1 i ponudili 6meseci po 1din a ostatak po 50% bilo koji paket. Uzeo Neo30 jer je to baš povoljno kada gledam na sva 24meseca. Oko 750din mesečno, meni svega dovoljno u tom paketu a jeftinije ne postoji.
Do kada Vam je ugovor važio i da li je bolje ranije tražiti da se ugovor prebaci u drugu ?
Da li je moguće uz tu pogodnost uzeti i uređaj ili ne ?

Do kada Vam je ugovor važio i da li je bolje ranije tražiti da se ugovor prebaci u drugu ?
Da li je moguće uz tu pogodnost uzeti i uređaj ili ne ?
Ne možeš tražiti prelazak u drugu mrežu dok ti traje obaveza. Mislim, možeš tražiti, ali ti neće dozvoliti. Što se tiče uređaja, može. Ako ne uzimaš uređaj, 6 meseci 0 dinara, ostatak 50℅ popusta. Ako uzimaš uređaj, 40% popusta na pretplatu, 15000 popusta za reciklažu plus 15000 dodatnog popusta na uređaj (625 dinara mesečno na 2 godine). Tako je bar meni bilo.

Ne možeš tražiti prelazak u drugu mrežu dok ti traje obaveza. Mislim, možeš tražiti, ali ti neće dozvoliti. Što se tiče uređaja, može. Ako ne uzimaš uređaj, 6 meseci 0 dinara, ostatak 50℅ popusta. Ako uzimaš uređaj, 40% popusta na pretplatu, 15000 popusta za reciklažu plus 15000 dodatnog popusta na uređaj (625 dinara mesečno na 2 godine). Tako je bar meni bilo.
A koji je uređaj ako nije tajna ?

Meni su računali da ispadne 6700 dinara, kao mogu da mi daju ...
Ali nisam tražio prebacivanje broj u drugu mrežu.
Meni su ponudili po tim uslovima, a nisam ni očekivao. Vidim da su još nekima dali iste uslove. Ja sam hteo da pređem u Globaltel, pa kasnije da vidim koje su mi opcije za telefon kod svih operatera. Pošto je dobra ponuda, prihvatio sam odmah.

Meni su ponudili po tim uslovima, a nisam ni očekivao. Vidim da su još nekima dali iste uslove. Ja sam hteo da pređem u Globaltel, pa kasnije da vidim koje su mi opcije za telefon kod svih operatera. Pošto je dobra ponuda, prihvatio sam odmah.
A kada da zatražim da sačekam da istekne ugovor ili ?

Nazad
Vrh Dno