Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Po secanju ima neko prazno polje gde treba sam da uneses iznos za placanje da bi mogao da nastavis.
Ma nema trika, izgubih oci, jednostavno nema nista drugo da se unese a da se enabluje dugme za placanje.

Treba da uneseš iznos ( ispod cifre duga), onda uneses mail i klikneš - plati

Ma nema trika, izgubih oci, jednostavno nema nista drugo da se unese a da se enabluje dugme za placanje.
Ako ne ide, mozes to da platis i elektronski preko e-bankinga tvoje banke, generisi PDF uplatnicu pa uplati na model i poziv na broj sa uplatnice.

Update: u zadnji FF se lepo otvori polje za unos iznosa za placanje. Sve okej, osim sto je provizija 200 dinara za placanje karticom! Aahahahahja, srpska posla. Generisao uplatnicu i platio online za 9 kinte.

Provizija za placnje Dinom?

Preko kog orocesoea placanja rade?

Mislio sam da ne naplacuju za Dinu ali rupcaga u budzetu ,izgleda,prevelika.

Preko kog orocesoea placanja rade?
Mislim da sve za drzavu ide preko Postanske sem ako se nisu prebaciji na Alta.

Dina ide bez provizije na šalterima Uprave za trezor, što je odvojena priča. Onlajn uvek ima neka naknada. U oba slučaja je, inače, banka prihvatilac NLBKB.

Da li zna neko nakon koliko vremena od počinjenog saobraćajnog prekršaja se isti prikazuje na Eupravi (u delu "Pregled saobraćajnih prekršaja")? 🤔

Da li je to brzo nakon prekršaja (nekoliko dana) ili stiže otprilike u isto vreme kad i koverta?

Pretragom teme nisam uspeo da nađem informacije.

Ne znam za koliko se pojavljuje, ali sam nedavno proveravao za jednog veterana, bio je bez dozovole 4 meseca, to je isteklo pre tipa 15 dana, a njemu i dalje nije evidentirano da je platio novčanu kaznu (pre otprilike 7-8) meseci i još uvek mu nisu uključili bodove koje je dobio.

Zabrana za dozvolu je krenula da teče od datuma kada je potpisano preuzimanje štampane pošiljke od poštara.

Ja sam pitao više zbog provere da li me je uhvatila kamera ili ne. Ako su ažurni sa evidentiranjem prekršaja kao sa tim evidentiranjem plaćene kazne iz primera, onda ovo nema nekog smisla. 😁

Za to će da ti stigne u e sanduče dopis za izjavu ko je upravljao vozilom.

Meni je u decembru stiglo za avgust prošle godine, dakle 4 meseca, prekoračenje brzine. Nema trika da sam vozio toliko brzo, ali kazna bila 10k=>5k, ko da se nastavlja sa njima...

Drasticno su poporavili brzinu dostave resenja za prekoracenje brzine..😁
Mene navatali 15-og, vozio 94km/h, a dozvoljeno 80km/h i danas mi stiglo na eupravu, kazna 5k. Za dva dana ejj, uhodali se..😆
Platio 2,5k da se se razvlacim sa njima.

Nazad
Vrh Dno