Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako je mislim da se malko razlikuje od one za neuspelo otključavanje, ovo su tri brza kratka vibriranja. Ja sam zapamtio vibraciju pa sam tako i skontao da funkcije odjednom nema.

@vladof i ako ima još neko ko je zamrznuo AI Core. Da li imate ono podešavanje da se telefon prebaci na silent kada se stavi ekranom nadole? Meni je to radilo pre zamrzavanja, bude kratka vibracija kad flipnem telefon i prebaci ga. Sada to ne radi, a ne mogu ni da nađem gde je samo podešavanje. Nije ništa bitno, ali sam hteo da proverim pošto je to jedina stvar koju sam primetio da mi kao fali od kako sam ukinuo lokalni AI.
Код мене ради све нормално инако сам "Замрзао"Аи

Zašto bi neko sebi namerno stavljao tu užasnu kapsulu iliti ostrvo?
Da ne pričam još i plaćao za to

Bolest je uzela maha, uzeh Pixel 9 Pro XL 16/512 😅
Ovaj doduše ostaje kao primerak za kolekciju ako se pokaže da je kraj jedne ere u smislu modovanja. Vreme će pokazati 🙂
Plus sam imao zanimljive skokove od decembra - X15 Ultra > iPhone Air > Vivo X300 Pro > Pixel 8 Pro (ovde se ograđujem pošto sam ga uzeo po nerealno maloj ceni i i dalje je tu) > X17 > X200 Ultra > Pixel 9 Pro XL - pa je ovaj neko sidro.
Prvi utisci u odnosu na 8 Pro - deluje kao utegnutiji uređaj, prava ciglica - iako mi je subjektivno ružniji. Neću im oprostiti što su menjali camera visor.

Nisam imao prilike da probam Vivo, ali po onome što vidim na recenzijama, odlične kamere kod Pro i Ultra

Dobre su. Ali mnogo crtaju sa AI. Bukvalno po nekada je baš jezivo. Tako da ono, džaba mu sve kada baš najbitniji momenat zasere sa AI

Nema pravila koliko sam video. Ali uglavnom kada se zumira ili kada ima malo svetlosti, nekako se sa licima baš bori.

Има ли ко да је на бети 4?
Много боље трајање батерије, нисам хтео да се "залећем" док не прође неко време, али дефинитивно дуже траје, немам цифре тренутно, али по коришћењу дефинитивно разлика

Potvrđujem za beta 4 na 8pro.
Baterija osetno duže radi na 5g mreži.
Pre apdejta je sa 80 % spadala na oko 10% pred punjenje (oko 22h). Sada na oko 30% spada.
Slični nivo korišćenja je u pitanju.

Nazad
Vrh Dno