Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Aplikacije za plaćanje su svakako zaključane 🤔

Imam, sad brojim, šest aplikacija... Wallet, Intesa tri aplikacije i još dve banke po jedna, nijednu nije moguće otvoriti bez nekog sigurnosnog elementa.

E sad, ako ti je bitno da zaključaš galeriju ili neki messanger, to je već druga priča.

Zar je Samsung izbacio Android OS App pinning?

1000001234.png

Takođe, u podešavanjima zaključavanja ekrana, ima izbor Power button instantly locks, tako da ako se nekome preda uređaj, zasigurno bude zaključen.

Imam, sad brojim, šest aplikacija... Wallet, Intesa tri aplikacije i još dve banke po jedna, nijednu nije moguće otvoriti bez nekog sigurnosnog elementa.

E sad, ako ti je bitno da zaključaš galeriju ili neki messanger, to je već druga priča.
RaiPay nema lock, može neko da prislanja i da plaća do volje, jer sam digo limit poprilično pošto me smara da za svake 3k kucam pin. Takodje aliexpress, temu, ebay, shoppster, ananas...da ne nabrajam više...sve one imaju sačuvanu karticu i ne traže nikakvu potvrdu pinom ili fp pre plaćanja. Da bira gde će da pazari. Tako da...ovde je galerija najmanji problem.
Zato mi je totalno nejasno kako je uopšte moguće da ne postoji zaključavanje aplikacija i kako je moguće da im ljudi već nisu probili mozak zbog toga.

RaiPay nema lock, može neko da prislanja i da plaća do volje, jer sam digo limit poprilično pošto me smara da za svake 3k kucam pin. Takodje aliexpress, temu, ebay, shoppster, ananas...da ne nabrajam više...sve one imaju sačuvanu karticu i ne traže nikakvu potvrdu pinom ili fp pre plaćanja. Da bira gde će da pazari. Tako da...ovde je galerija najmanji problem.
Zato mi je totalno nejasno kako je uopšte moguće da ne postoji zaključavanje aplikacija i kako je moguće da im ljudi već nisu probili mozak zbog toga.
Meni ima lock. Trazi mi da otkljucam ako zelim da vidim vise od obicnih lojaliti kartica. Imas u rai pay podesavanja.

Kao da su me čuli!...šta je dalje za reći

Pa meni je ta opcija za transit pay iskljucena. Pitao me wallet dosta puta da je enable i ja nisam hteo.

Što ne znači da bolje upućeni u tamnu stranu nemaju i druge načine. Kako god, nadam se da niko od nas ne bude imao ovakvih problema ubuduće

Što ne znači da bolje upućeni u tamnu stranu nemaju i druge načine. Kako god, nadam se da niko od nas ne bude imao ovakvih problema ubuduće
Za sve postoji način, ništa nije 100% sigurno niti će ikad biti..
Srećom od mene se neće mnogo usrećiti, verujem da oni ciljaju na ove kojima zapravo možeš 10k da skineš haha

Da iznesem neki utisak posle par dana korišćenja telefona koji je napokon stigao od mts-a.
Razlike u odnosu na s24u nema.
Osim što sada telefon više liči na ajfon i malo forsiraju ai na svakom koraku realnog napretka nema u odnosu na s24u.
Bačene pare ko kog želi da menja iz hira.
Da nisam imao problema sa s24u i punjenjem nikad ga ne bih zamenio.

Ja isto uzeo 26 Ultra, crna boja, 512Gb, lagan je u ruci lepo lezi, ui8.5. Interesantan vizuelno, ali ne vidim razliku u odnosu na s25 Ultra, mozda baterija za nijansu bolja, 8h SOT bez problema. Ne koristim ove popularne mreze, moguce da je zato.

Ljudi moji pa da li je ovo moguće?

Nazad
Vrh Dno