Teško da 2ms razlike znači i kod operacije mozgaNe kapiram razliku između 6ms i 10ms Ping. Ja koristim PC zakačen za mesh i klinac igra online igrice LoL a ja WOT bez ikakvih problema. Ajde sad kapiram nekome znači 2ms razlike kad vrši operaciju mozga daljinski pa ....
Ma kapiram ja sve to . Ja sam na SBB imao ping tipa 15ms kod A1 5 6ms.Teško da 2ms razlike znači i kod operacije mozga

obzirom da sam iz oblasti građevine, mogu da ti dam jedan ugao... video sam na x projekata da se kompletni radovi strukturne mreže prepuste provajderu - investitor Telekomu, u zamenu za ovu ekskluzivu, prepusti kako opremanje telekom sobe, vertikalnog optičkog razvoda, tako i instalaciju u stanovima zaključno do utičnica. ovih 6 meseci definitivno ne izgleda nerealno. to je jedan od načina kako investitori sjeb***ju krajnje kupce. Ispravan put bi bio da investitor finansira i napravi koncentraciju zgrade sa optičkim patch panelom, provede optiku do ZOK u stanu i uradi strukturnu mrežu u stanu. tada može da dođe koji hoće provajder do podruma zgrade i biraš koga ti hoćeš. za par hiljada evra dodatnog profita, naguze kupce koji se nađu pred svršenim činom. ovaj drugi scenario upravo izvodimo u zgradi u kojoj smo nadzor a npr. za BWF, gde god sam bio uključen, Telekom je dobijao ovaj deo posla. primarna krivica nije na Telekomu nego na investitoru i našem tržištu koje to dozvoljava tj. Ratelu koji to ne želi da regulišeDa li neko ima kontakt, ili moze da me kontaktira za pitanje oko optickog neta/tv-a ?
Naime brat treba da se useli u stan, tek je gotova zgrada pa je optika od telekoma tek i pustena, prica je da nece davati svoju optiku Yettelu i A1 na koriscenje prvih 6 meseci, vrv zbog kupljenja inicijalnih klijenata u toj zgradi koja je tek pustena za useljenje pre nedelju dana, pa nas zanima da proverimo da li je ta prica istina ili rekla kazala.
On hoce da uzme A1 net i tv, nece telekom, pa nam je zato bitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari