Nas su prodali, a ne mrezu.meni je tehnicar oriona rekao da kablovi nisu prodati
Ko stoku na pijaci.
Nas su prodali, a ne mrezu.meni je tehnicar oriona rekao da kablovi nisu prodati
pa mts je kupio orion, a ne orion mts 😀moguce da orion ovde ustupa mtsu a ne obrnuto.
evo tako i ja cekam dve nedelje da mi jave oko opreme i raskida prekosutra mi istice ugovor tako da moras sam da odneses njih boli dupe oni bi da udjemo u jos neki mesec pa da naplate ako mogu i to.Zvali i mene malopre sa nepoznatog broja naravno, ponudili istu cenu koju sam placao do sada u Orionu do kraja ugovorne obaveze. Kada sam odbio i naveo da pored cene zapravo jos veci problem je promena usluge (manje brzine, manje kanala, manje slotova i boxeva, cg-nat) tada mi je ponudjeno da mogu da nastavim saradnju po ,specijalnoj’ ponudi koju bih dobio kao ex Orion korisnik. I to sam odbio, nisam ni saznao koja je to specijalna ponuda.
Jednostavno, njihova ponuda me ne interesuje, samo sto dalje od njih. Tada mi je receno da ce se pokrenuti postupak raskida ugovora i da ce mi naknadno biti javljeno, pretpostavljam izmedju ostalog i kada da vratim opremu.
Ljudi nemate apsolutno nikakav dokaz, trazite im makar pismenu potvrdu na email.Malopre me zvali sa "nepoznatog broja" i ponudili da ostane ista cena do kraja ugovora. Nadam se da nije neka prevara.
rok za raskid vazi samo ako ti pokrenes bez osnova. ako je promena uslova mozes momentalno da trazis raskid oni mogu da odlucuju do 15 dana ali opet ne i da naplate nista posle vracene opreme kao i da naplate samo staru cenu kao i da umanje cenu za neisporucene usluge, sve van toga je njihov prekrsaj i ne bi trebalo ni advokat da vam treba vec samo zalba ratelu, e sad s obzirom da je ratel svake godine sve gori ne bi me cudilo da mogu sta hoce pa vi tuzite drzavu strazburu 🙂 inace meni nisu ispostovali ni svoj rok za odgovor od 7-9 dana koliko vec napisase.Šta je to sada sa otkaznim rokom od 30 dana kod zahteva za raskid, u slučaju da je opravdan zahtev zbog izmene ugovora i bez naknade troškova.
Podnesemo zahtev, sad čekamo nepoznat broj dana da nas pozovu, a onda na kraju svega toga čekamo još 30 dana neki otkazni rok?
I za sve to vreme, koji iznos računa naplaćuju? Ako je po starom ugovoru, onda još nekako i u redu, ako je po novom to onda nema nikakvog smisla.
Svaka ti je ko u NjegošaPo članu 131.ZEK-a promenom ugocorenih uslova ne čeka se ništa, odeš odneseš opremu i raskineš.
Sve ostalo je lov u mutnom, ne znamo koji smo paket, šta imamo od kanala, ne znamo brzinu neta ali imamo nat, nemamo javnu ip imamo nat, nemamo ugovor za novi paket, imamo ugovore sa Orionom, imamo novi mts ruter, treba da imamo move, nemamo još uvek svi move, gase orion tv app, i dalje radi orion app, ne znamo novu sigurnu cenu, imamo nove cene a nismo saglasni, ne znamo ko zove sa skrivenih, ne znamo zašto zove sa skrivenog a ne sa cc broja 064 773 ili 789, obećavaju?! I
Počevši od računa za mesec mart 2026. godine, dostava računa je u našoj nadležnosti.
Ukoliko niste dobili račun za februar 2026. godine, predlažemo da se obratite Orion Telekomu.
Sa naše strane možemo proslediti samo podatke za plaćanje računa (poziv na broj, iznos i tekući račun na koji možete izvršiti plaćanje).
Korisnici kompanije Orion Telekom WiFi će sve usluge nastaviti da koristite neometano, a iste su usklađene sa aktuelnom mts ponudom.
Bićete kontaktirani povodom Vašeg obraćanja.
Zamolićemo za strpljenje do poziva.
ako imas fixni, budi spreman da ce i tu da pozovu 😀Mene ne mogu da zovu sa nepoznatog jer mi je podeseno da se skriveni brojevi odmah blokiraju. Moraju da zovu tako da se vidi broj
a sta ako nema fiksni telefon 🤨ako imas fixni, budi spreman da ce i tu da pozovu 😀
Evo ja, skinuo sam uplatnicu, pustio pare, i nista se ne desava, pokusavao sam da konntaktiram i Orion i MTS, na MTS su napravili neki tiket, naravno internet mi ne radi vec nedelju dana.Jel ima neko da je bio dovoljno blesav da je u prethodnih 10-ak dana uplaćivao pare za PREPAID koristeći https://predracun.oriontelekom.rs ? 😂
Zapravo, ne znamo šta je prodato.
Možda je Orion zadržao infrastrukturu, pa je renta MTS-u, što bi moglo da znači da postoji i neki reciprocitet, pa da će i Orion biznis moći da se uzme kroz MTS infrastrukturu.
Kako znaju da budu vredni i azurni kad njima nesto treba, da ne poveruje covek 🙂Pogledajte prilog 535779
Evo i mene su zvali sa skrivenim. Zovu da bi zadržali korisnike i ostavili staru cenu.
Kada smo uvodili optiku za firmu na novoj adresi (ranije smo imali sbb i orion na staroj lokaciji), zvali orion da prebaci na novu lokaciju i tu kroz neke peripetije saznamo da orion ilegalno provuče optiku kroz telekomove šahtove, i tek na kraju traži (i dobije) saglasnost za to od njih, i za to im nešto plaća. Ali navodno toliko imaju instalacija da im se ne isplati da za svaki traže i čekaju saglasnost (jer su ovi valjda spori u odgovaranju), da jednom mesečno pošalju telekomu gde su sve prošli, i da ovi onda "đuture" odobravaju sve to. Imali smo problema da nam je dolazilo obezbeđenje telekoma ko je i zbog čega otvarao njihove šahte (pošto imaju dojavu kada se otvori), da smo na kraju promenili provajdera.Ako mene lazu, lazem i ja ovde, ali monter mi je rekao da je kupovinom MTS-a Orion zapravo "legalizovao" svoju optiku posto nisu razvlacili sve legalno a da sada preko te "legalne" optike mogu i dalje da pruzaju usluge biznis korisnicima. Da ga sada ne citiram posto se ne secam tacnih reci, ali vlasnik Oriona je sebi napravio ozbiljan posao prodajom..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari