Šta je novo?

[A1] Kucni net

Pošto vidim da se uz 5G KućniNet Duo dobija 1 STB, na ostale uređaje može da se instalira samo aplikacija? Tu u paketu isto važi pravilo o korišćenju 3 tv-a istovremeno?
Da na 5 uređaja mislim da moze da se instalira ali samo 3 strima istovremeno da se vrše. Odnosno tri uređaja da rade istovremeno. Nisam pokusavao vise sta radi

Koja je najbolja ponuda za a1 kucni net za nove korisnike? 50% na ceo ug? I kako doci do toga😅

Znači, ovaj Kragujević (opet) troluje?

mozda nije lose da se doticni sajt blokira ili oznaci kao nepozeljan na ovom forumu? @momsab
kao na reddit nekim sekcijama, postoji lista sajtova u koje niko ne treba da veruje ( a mislim i da su neki zabranjeni da se linkuju). dali moze ovde to da se primeni? Naravno, autor sa tog linka je srozao ceo pojam novinastva, ne vredi ni da ga spominjemo. hvala

Radi li vam eon van mreze na a1 kućnom internetu? Meni je danas počelo da izbacuje ovu grešku

Prilozi

• Screenshot_2026-04-08-19-59-52-985_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2026-04-08-19-59-52-985_com.ug.eon.android.jpg
    98 KB · Pregleda: 61
A1 ima nov opseg IPv4 adresa koje se trenutno u dosta baza vode da su u Čikagu, USA.
Restartuj ruter (jednom pa probaj) ako neće, opet, dok ti ne dodeli neku od IP adresa iz starog opsega.

Ja sam restartovao modem, za sada rade svi kanali nema Geoblock, e do kada ce da radi videcemo.

Mora ruter da se restartuje da pokupi normalnu adresu.

Da li se popust 25% moze dobiti bez ugovora? Hteo bih da probam mesec, dva da vidim kako radi.

Pa zar neko nije napisao da je precrtana cena bez ugovorne obaveze.

Pa zar neko nije napisao da je precrtana cena bez ugovorne obaveze.

Da, ali ne možeš da dobiješ Kućni net bez ugovorne obaveze. Ta cena važi kada ti istekne 24 meseca ugovorne obaveze, a ne ugovoriš novu ugovornu obavezu ili ne raskineš ugovor. Već je pisano na temi.

Pisao sam im da me vrate na stari paket jer smatram da mogu kako im se hoće, rekli su da neće dirati korisnike koji su potpisali pre izmene a ko je potpisao posle da će samo ukoloko je baš neophodno to raditi.
Iako nije baš za verovati im pogotovo na još ovo gašenje band koje je po default.

Glupo pitanje ali kako da znam koja lokacija ima 5G internet u mom gradu,(svaka adresa koje se setim da proverim online kaže da nije dostupan 5G internet) jer mi treba da je navedem ako mi kažu da na mojoj adresi nije dostupan 5G kućni net

A koliko je ograničenje za 5G Duo 300mb? 1TB ili 2TB? I posle iskorišćenih terabajta na koliko pada brzina?

A koliko je ograničenje za 5G Duo 300mb? 1TB ili 2TB? I posle iskorišćenih terabajta na koliko pada brzina?
Ne pada posle 2TB ako degradira korišćenje mreze A1 zadržava pravo da smanje na 50 Mbps. Znaci ako non stop torrentujes ili nešto u takvim situacijama ce ti ograničiti. Za filmove strimove i slično ne verujem da ce ikome da ograničavaju. Ko i nama na mtelu imas FUP. Ali evo jos niko od nas nije doživeo da mu smanje brzinu.

Ne pada posle 2TB ako degradira korišćenje mreze A1 zadržava pravo da smanje na 50 Mbps. Znaci ako non stop torrentujes ili nešto u takvim situacijama ce ti ograničiti. Za filmove strimove i slično ne verujem da ce ikome da ograničavaju. Ko i nama na mtelu imas FUP. Ali evo jos niko od nas nije doživeo da mu smanje brzinu.
Tako je...

Samo još ovo pitanje: Da li će agent da pravi problem što će jednu adresu da vidi u ličnoj karti a ja ću da kažem da hoću 5G net na drugoj adresi ili drugi grad (tamo gde sigurno ima 5G kućni net)

Ovi ZTE ruteri iz A1 nemaju CA koliko znam,ai kaze da imaju?
Koji najjeftiniji polovni ruter koji ima,Huawei?

Nazad
Vrh Dno